• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Siema Laseczki:-)
Nadrabiam Was ale jeszcze sporo mi tego zostało:tak:
Paula-gratuluję jajek:-D:-D:-D

Właśnie zjadłam śniadanko i zaraz spadam wstawiać pranko, zupkę i rozczyn do racuchów:tak::tak:
Wczoraj kupiłam piżamkę z muzzy dla matek karmiących i jestem bardzo zadowolona bo jest mega wygodna:-D i bardzo ładna:tak:

Wyprawka już poprana-braki prawie uzupełnione teraz tylko prasowanie:tak::tak: i można czekać na Małą.
Najlepsze jest to,że po długich naradach rodzinnych jednogłośnie stwierdziliśmy,że będzie Lenka-pierwsze imię które podoba się wszystkim:-D

To kto dzisiaj wpada do mnie na racuszka?????? muszę tylko po jabłka do sklepu skoczyć:cool2:

reklama
Jaaaaaaaaa na racuszki sie zapisuje nie jadlam chyba z 10 lat hmm a ostanio takie kluchy same za mna chodza kopytka, knedle albo racuszki mniam tylko jakos nie moge sie zebrac zeby zrobic chyba jutro cos pomysle bo az slinka cieknie:)

Wózek faktycznie super:-) A cena jeszcze lepsza:tak:

My też jutro imprezkę szykujemy bo jest MECZ!!! A taki to trzeba przy buteleczce oglądać:-) A jak przegrają to na jednej się nie skończy:-):-):-)

Ja piję zwykłą kawę z jednej łyżeczki 2xdziennie, z mleczkiem oczywiście:-) Śmieją się ze mnie że to bardziej na sraczkę niż na przebudzenie ale ja rano bez kawy to nieprzytomna chodzę:-)

A ja bardziej od piwka to bym kieliszek wina wypiła ale cóż....
Może za rok:-)

Jaaaaaaaaa na racuszki sie zapisuje nie jadlam chyba z 10 lat hmm a ostanio takie kluchy same za mna chodza kopytka, knedle albo racuszki mniam tylko jakos nie moge sie zebrac zeby zrobic chyba jutro cos pomysle bo az slinka cieknie:)

ja też już dawno nie jadłam ale jak pomyślę,że muszę zrobić jakieś 4 porcje dla mojej armii to mi się odechciewa:-)

a jutro zamiast ptysiów zrobię eklery:tak::tak::tak::tak::tak::tak:tak dla urozmaicenia:-D

Właśnie tak sobie pomyślałam że chyba się załamię jak nie będę mogła z jakiś powodów karmić maluszka piersią!!!:-)
Przede wszystkim kasa.... od kiedy Hania zaczęła pić z butelki to pije 2 razy...w południe i wieczorem....a idzie tylke paczek że szok!!!To jakbym musiała od urodzenia co 3 godziny dawać butlę to zbankrutuję:wściekła/y::szok:
A dodam że kupuję bebiko które do najdroższych nie należy!
A jak bobas bedzie miał alergię lub coś innego i trzeba będzie kupować te drogie apteczne mleka???!!!:szok:

Ja tez mam nadzieje ze bede moja niunie karmila piersia zawsze to oszczednosc i wygoda nie trzeba przygotowywac mleka wyparzac i przygotowywac butelek tylko bierzesz maluszka i jedziesz no nie ma co sie martwic na zapas bedzie dobrze;)

Ja tez mam nadzieje ze bede moja niunie karmila piersia zawsze to oszczednosc i wygoda nie trzeba przygotowywac mleka wyparzac i przygotowywac butelek tylko bierzesz maluszka i jedziesz no nie ma co sie martwic na zapas bedzie dobrze;)

Ale syn od mojej bratowej był zbytnim leniuszkiem i od razu zasypiał przy cycu:-) I jak już naprawdę przestał przybierać to musiała dać flachę!!! A ja jakbym miała odciągać pokarm do butelki to też wolałabym mieszankę!!! Bo na raz czy dwa idzie odciągnąć ale dla mnie to było zbyt trudne i pracochłonne żeby tak karmić!

reklama
Hmm tego nie bralam pod uwage hiihii tylko takie karmienie tradycyjne bez odciagarki ja nawet nie wiem jak takie cos wyglada a co dopiero obsluga raz kiedys jak sytuacja tego wymaga mozna sprobowac ale na codzien to musi byc meczace:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry