karnitynka1982
Fanka BB :)
Zmykam do sklepu po cos do zarelka buziole dla wszystkich mamusiek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam pytanko dla Mamusiek, które już mają dzieciątko - czy coś w stylu np. takiego wózka na początek byłoby okej ? WÓZEK DZIECIĘCY S-MAX WIELOFUNKCYJNY NOWOŚĆ (725334889) - Aukcje internetowe Allegro
bo się nie znam.. a chciałabym jakiś więcej funkcyjny niż tylko gondola /jak to siostra moja powiedziała, gondolą bede mogła tylko po kanałach w Wenecji jeździć hahaha![]()
Ja myślę, że ten wózek jest ok. tylko koła piankowe
No wpadłam nadrobiłam i idę spać, nie wiem co mi jest ale ciągle śpie
Acha a ten wózek za 12.000 SUUUUPER sama bym taki kupiła jak bym była paris hilton, albo angelina np i miała takiego Brada Pita za męża ;-)![]()
Ja tez kupilam sobie taka koszulke z muzzy i czekam az przyjdzie.Juz sie doczekac nie mogeWczoraj kupiłam piżamkę z muzzy dla matek karmiących i jestem bardzo zadowolona bo jest mega wygodnai bardzo ładna
![]()
witam Was w ten piekny piatkowy dzionek,
Boze ale wczoraj mialam akcje tak mnie brzuch caly bolal. Mam problemy z wyproznianiem i takie mi mama mieszanki zapodala ze normalnie dostalam skretu jelit i tak mnie trzymalo ze 4h juz myslalam ze wyladuje w szpitalu ale dzieki Bogu przeszlo.
Ja tez kupilam sobie taka koszulke z muzzy i czekam az przyjdzie.Juz sie doczekac nie moge