reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

mam pytanko dla Mamusiek, które już mają dzieciątko - czy coś w stylu np. takiego wózka na początek byłoby okej ? WÓZEK DZIECIĘCY S-MAX WIELOFUNKCYJNY NOWOŚĆ (725334889) - Aukcje internetowe Allegro
bo się nie znam.. a chciałabym jakiś więcej funkcyjny niż tylko gondola /jak to siostra moja powiedziała, gondolą bede mogła tylko po kanałach w Wenecji jeździć hahaha :-D

w tych kategoriach cenowych widzialam kilka lepszych ... ale moje opinie juz sa w tym temacie znane :D

a jesli chodzi o Concorda !! mistrzostwo .. moj maz stwierdzi ze jak by byl syn to by byl gadzeciarzem i by mu zafundowal :) ale dla corci to wazniejsze beda ciuchy :D

a tu cos na poprawe nastroju w pochmurny piatek :)
Freddie Mercury w kolejnym wcieleniu! - Joe Monster

reklama
Hej kobietki, właśnie siedzę w pracy i kończę kawkę, barowa pogoda i pracowac mi się nie chce. Koleżanka podesłała mi wczorał fajny link to się podzielę, miłego oglądania:

Smog.pl - Ciążowe brzuszki - SŁODKIE!

a może się która skusi na takie malowidło?:-) - super pamiątka tylko gdzie by to zrobić?
Kurcze dla mnie to jakieś takie sztuczne z wyglądu. Ale całkiem całkiem. Mi mój na pamiątkę zrobi odlew brzuszka, ale to tak w 8 miechu.

Witam laski !
Wpadam co by napisac ze u mnie ok :) Focha mam ciag dalszy ,ale dzisiaj trzeba to zakonczyc ,bo mezowi chyba brakuje juz pomyslow co bym zostawila focha i zaczyna podlamany chodzic ! Zobaczymy jak wroci z pracy jak sie zachowa ,jak sie ladnie postara to sie odfo****e juz ...bo takie 3 dni to chyba dobra nauczke dostal.
NO ale zobaczymy jak sie spisze! 3 dni walczyl ale bylam nie ugieta teraz juz mi przechodzi :)
NO i sexiku juz mi sie chce hahahahah wiec trzeba sie pogodzic jak nic !

U nas pochmurnie :) ale powietrze swierze i chlodniejsze wiec sie super czuje .Krwotokow z nochala juz nie mialam wiec chyba ten rutinoscorbin cos mi dal :)
MOje dziecko cieszy sie ze szkoly ze szok :) No juz 2 klasa jak by nie patzreec duzy juz chlopak z niego :)

A dzidziusssss chyba teskni za reka taty na brzuszku bo jak tylko uslyszy jego glos jak wraca z pracy to zaczyna swoje szarże ze az brzuch faluje :) ale ze byl foch to nie bylo dotykania brzuszka ;)

ja też na stopie wojennej;-)
ale też zaczynają mi się odzywać pierwotne instynkty:-D

aaaaa i jeszcze jedno - stukacie się tymi kawusiami - a jakie pijecie ?
ja lubię sobie raz na dzień rozpuszczalną wypić, ale taką lajtową z 1 łyżeczki i dużo mleka /przed ciążą było 2,5 łyżeczki nawet 3 razy na dzień :/
mój lekarz mówił że kawę można pić ale nie 5 na dzień, z kolei inny lekarz mi powiedział że jest niewskazane picie kawy bo kofeina jest szkodliwa dla dzieciątka...
Ja piję 2 łyżeczki Rocoree, do tego 2 łyżeczki cukru i mleczko:-)

Siema Laseczki:-)
Nadrabiam Was ale jeszcze sporo mi tego zostało:tak:
Paula-gratuluję jajek:-D:-D:-D

Właśnie zjadłam śniadanko i zaraz spadam wstawiać pranko, zupkę i rozczyn do racuchów:tak::tak:
Wczoraj kupiłam piżamkę z muzzy dla matek karmiących i jestem bardzo zadowolona bo jest mega wygodna:-D i bardzo ładna:tak:

Wyprawka już poprana-braki prawie uzupełnione teraz tylko prasowanie:tak::tak: i można czekać na Małą.
Najlepsze jest to,że po długich naradach rodzinnych jednogłośnie stwierdziliśmy,że będzie Lenka-pierwsze imię które podoba się wszystkim:-D

To kto dzisiaj wpada do mnie na racuszka?????? muszę tylko po jabłka do sklepu skoczyć:cool2:
Ja też mam racuchy, ale nie lubię. Czasem trza się poświęcić:-p

reklama
Do góry