reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ja tez jestem:-)
larvunio kochana powiedz jak u ciebie?juz wszystko dobrze?
kurcze niewiem co jest grane moj mowi ze komar pogryzl dawidka ale 2 kropki juz schodza a wyszly 2 nastepne,tyle ze na poczatku mial tylko zwykle czerwone a teraz sa wieksze i wypukle:eek::eek:
o co koman?jak do pon nie zejdzie to do pediatry pojde ale ta pewnie znow powie zebym z kazda blahostka nie przychodzila:wściekła/y:

tak ja juz w domku, mezus mial na rano do pracy wiec juz o 18.00 wracalismy do domku :sorry:

a co u nas... nic nowego... interes ledwo ledwo..., marcelek zdrowy, ja tez :sorry: dzien jak codzien... jutro weekend i znowu sama z synkiem w domu na zadupiu :-(

tak se mysle moze by ten krochmal pomogl:eek:
no a ja mialam odpis recepty na1 opak anty i gdzies zapodzialam i nigdzie znalesc nie moglam i poszlam dzis do tej apteki i mowie w czym rzecz i wiecie co sprzedala mi bez problemu:szok::szok:a mi ulzylo bo nie bede musiala isc do mojej gin co oczywiscie wiaze sie z kasa:-)

tak ja juz w domku, mezus mial na rano do pracy wiec juz o 18.00 wracalismy do domku :sorry:

a co u nas... nic nowego... interes ledwo ledwo..., marcelek zdrowy, ja tez :sorry: dzien jak codzien... jutro weekend i znowu sama z synkiem w domu na zadupiu :-(

Aniu kochana najwazniejsze zdrowko a reszta jakos pojdzie :tak::tak:
a gdzie ten twoj mezus tak co wekend wybywa jakies lewe interesy??
:-D:-D

Marzenka a ty po co jutro jedziesz do Gorzowa?? na spotkanie z nszymi dziewczynami forumowymi :-D:-D:-D.....

dobrze ze ci sie tak udalo bez problemu kupic te anty hehe...trafilas na jakas fajna babke zapewne :tak::tak:

a mnie piweczko juz sie skonczylo :wściekła/y::wściekła/y:
:wściekła/y:

Czesc babeczki
Ja na chwilke.Chciałam powiedziec ze zyjemy i mamy sie dobrze tylko cholernie tesknimy za tatusiem.No ale cóz jakos damy rade.Rodzinka przyjeła nas super i jestesmy zadowolone.Kaya w swoim zywiole(pełno ludzi zainteresowanych jej osóbką)
Pozdrawiamy.Buziaki dla wszystkich

reklama
Czesc babeczki
Ja na chwilke.Chciałam powiedziec ze zyjemy i mamy sie dobrze tylko cholernie tesknimy za tatusiem.No ale cóz jakos damy rade.Rodzinka przyjeła nas super i jestesmy zadowolone.Kaya w swoim zywiole(pełno ludzi zainteresowanych jej osóbką)
Pozdrawiamy.Buziaki dla wszystkich

Hej kochana !!
super ze pobyt udany a bez tatusia dacie rade odpoczniecie troche od niego hehe :-D:-D:-D....

babcie pewnie nie moga nacieszyc sie wnusia :-):-)

pozdrawiam was i zycze udnaego wypoczynku wgronie rodzinnym !!!:-):-)

Do góry