reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Wozki mutsy sa fajne i solidne slyszalam dobre opinie o nich tylko ze troche ciezkie. A tych joolz u nas nie ma ale na innym watku co sie udzielam dziewczyna ma i pisala ze jest zadowolona. Z wygladu tez jest super. Widze ze mamy podobny gust jesli chodzi o wozki ;-)
to prawda, nie waza tak jak niektore teraz potrafia po 8 kg, ale 13-14 wiec sporo. Ale szczerze mowiac troche sie boje takich lekkich... Z reszta widac co w tym mutsy wazy : same te kola jakie solidne sa. Ja ciezaru sie nie boje, chociaz powiem ze to i tak gora te 14 kg, bo ja ogladalam takie po 16 co maja to podziekowalam. Ja mam sportowa krzepe, po cos w koncu ma sie tego instruktora :p ;) wazne jest ze sie dobrze prowadzi i ze w tej kwestii nie trzeba sie z nim silowac.

reklama
Shingle ja zastanawiałam się też nad Graco, bo moim zdaniem są bardzo ładne, a tutaj te w Polsce uważam, że są solidne i dobrze wykonane (przynajmniej te, które spotkałam tutaj i słyszałam wypowiedź osób które je używały). W wersji zimowej z gondolką-nosidełkiem wkładanym bardzo ładnie i słodko się prezentują, ale moim zdaniem ponad 1000zł to troszkę za dużo.
Kwestia zimy hm... różnie może być ;-) w tamtym roku u mnie śnieg był chyba tydzień... licząc czas kiedy urodzę+ werandowanie itp. to mogę dopiero nawet w marcu wyjść, a nawet meteorolodzy nie wiedzą co będzie, bo z tą pogodą to tragedia:-p

też myślałam o mutsy tylko 2000zł to troche sporo tak mi się wydaje...

2000 to za uzywany 3w1 bo w sklepie to za 2500 masz tylko gondole i fotelik. Ja wiem ze to drogo, nawet jak dla mnie bardzo drogo, ale naprawde moim zdaniem nie ma z czego wybierac, chociaz zasypuja tymi wozkami nas...kolory maja piekne, ale coz z tego?

A o to moje dzisiejsze zakupki:-D Kojec i zawartość kupiona wcześniej, czapeczki, butelka, i kremowe butki też:tak: dziś wszystko na niebiesko he he

Załączniki

• PICT0236.jpg
    PICT0236.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 73
  • PICT0237.jpg
    PICT0237.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 77
  • PICT0240.jpg
    PICT0240.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 57
  • PICT0241.jpg
    PICT0241.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 73
jejku jakie słodkie...
a Wy takie rzeczy jak butelki i łóżeczka już kupujecie, a ja ledwo parę śpioszków mam i na tym koniec...

Marlas Cudne te rzeczy kupiłaś, matko jakie słodkie, chyba się rozpłynę :-) Ja na razie mam tylko wózek, no i parę ciuszków od mamy :tak:

reklama
Do góry