reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej.
Właśnie kupiłam wózek Raf-Pol ;) KING hehe zapłaciłam 821,00 ze śpiworkiem do spacerówki i pościelą do wózka ;) kumpela ma taki sam tylko inny kolor i jest bardzi zadowolona więc się nie zastanawiałam :) teraz czekam na kuriera zobaczymy hehe nawet podałam adres do pracy żebym mogła osobiście odebrać :)))

no i good jeszcze z takimi dodatkami :-)
to juz powoli kompletujesz wyprawke:-)

reklama
tam maja 3 wozki i zamawiaja specjalnie dla ciebie to to samo co z allegro a i taniej z nieg

a na 30 stycznia tez jest sklep za mieszkiem ostanio go odkrylam ale nie iwm jak tam cenowo;p

i jest jeszcze na pilsudzkiego kolo apteki citos

A no tak :) hehe Poprałam już jeden worek ciuszków bo bratankach i siotrzenicy na razie wszystko białe ;) czekam aż dowiem się czy to będzie chłopiec czy dziewczynka wtedy zacznie się szał zakupowy - została mi wanienka do kupienia itp. bo nianię, fotelik bujak mam od brata a łóżeczko kupuje moja mama więc luzik ... ciuszków mam jeszcze 3 duże worki więc nie wiem gdzie to pomieszczę ;) Kurczę jeszcze tyle czasu do grudnia ... jak on się wlecze ... ;)

tam maja 3 wozki i zamawiaja specjalnie dla ciebie to to samo co z allegro a i taniej z nieg

a na 30 stycznia tez jest sklep za mieszkiem ostanio go odkrylam ale nie iwm jak tam cenowo;p

i jest jeszcze na pilsudzkiego kolo apteki citos

no wlasnie aniu o tym sklepie mowilam ale nie wiedzialam czy 30 stycznia czy wczesniej a ten sklep to juz tam jest od 5 lat a ile byl wczesniej to nie wiem
ale oni tam mieli w bardoz dostepnej cenie z tego co pamietam

ja slyszlama ze ten sklep tu juz byl jak tesciowa rodzila czyli 12 lat temu;p
ja wiem o jego istnieniu od 5 lat ale widac ze jest konkurencyjni jak tyle lat na rynku jest:-)
ja tam kupowalam sowj wozek wtedy za niecale 500zl no teraz to wszystko podrozalo ale nie az tyle
musialaby tam aniusska zajrzec moze cos znajdzie:-)

reklama
Do góry