_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Dotkass no niby tak ale czuje sie "gruba" troche
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

. Udało mi się utrwalić, czuję to że mogę jeść już wszytsko bez konsekwencji.
4 etap to już coś:-):-)Ha-NN-aH ogromniaste GRATULACJE!!! Jako pierwsza z majóweczek kończysz dietę i to na dodatek z zadowoleniem, oby więcej nas takich było :-):-):-)

Jestem ciekawa co na to R?![]()
;-)

, ale szczerze to nigdy nie powiedział mi, że jestem za gruba, powiedział, że to moja decyzja, bo jemu i tak się podobam, nie wiem czy mówił szczerze, ale to i tak bardzo miłe, nawet jeśli to kłamstwo ;-):-)A mój M na to:R jak to facet, z jednej strony zadowolony, z drugiej zaś strony mówi, że szkoda, że już nie mam takiego fajnego dużego tyłeczka, w który fajnie się klepało, no i..."pukało";-)
, ale szczerze to nigdy nie powiedział mi, że jestem za gruba, powiedział, że to moja decyzja, bo jemu i tak się podobam, nie wiem czy mówił szczerze, ale to i tak bardzo miłe, nawet jeśli to kłamstwo ;-):-)
Chodzi o to czy kontroluję wagę,a dokładnie czy sobie odpuściłam, czy nie wpadłam w jakąś anoreksję. Tłumaczę głuptakowi że ta dieta z anoreksją nie ma nic wspólnego, ale chłopak się martwi widocznie
kochany....