aha już wiem robi się multicytat tak ?
jaki multicytat? gdzie to?
ja to kopiuje i wklejam do jednej odpowiedzi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ma być decyzja co do drugiej operacji, M będzie dzwonić do chirurga po 13tej, a że się do M nie odzywam więc dam Wam znać jak sam mi oddzwoni :-)
ja poprostu otwieram nowe okno z odpowiedzią i tam wklejam odpowiednio cytaty i pisze odpowiedziz multicytatu nigdy nie korzystałam
![]()
Bershka, Paula no własnie jak dłużej pochodzę to brzuszek twardy się robi i potem zaczyna boleć, po nospie przechodzi na szczęście, ale tez wolę chuchac na zimne. Postaram się więcej odpoczywać, zaraz pójdę się położyć, ginek mówił że jak boli brzuch to brac nospę, nawet mogę 3 razy dziennie 1 tabletkę Nospy Forte sobie brać, więc będę brać, a jakby coś więcej się działo to pojadę do szpitala, najważniejsze żeby z Małym było wszystko oki. Ale martwię się tymi bólami, bo do tej pory dawałam radę i czułam się dobrze, a teraz ...:-(
Bershka napewno M zadzwoniczekam na wieści razem z Tobą
będzie dobrze!!! wczoraj byłam w kościele to pomodliłam się za Kubusia
![]()
dziękuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-( KOCHANA JESTEŚ !!!!!!!
Bershka, Paula no własnie jak dłużej pochodzę to brzuszek twardy się robi i potem zaczyna boleć, po nospie przechodzi na szczęście, ale tez wolę chuchac na zimne. Postaram się więcej odpoczywać, zaraz pójdę się położyć, ginek mówił że jak boli brzuch to brac nospę, nawet mogę 3 razy dziennie 1 tabletkę Nospy Forte sobie brać, więc będę brać, a jakby coś więcej się działo to pojadę do szpitala, najważniejsze żeby z Małym było wszystko oki. Ale martwię się tymi bólami, bo do tej pory dawałam radę i czułam się dobrze, a teraz ...:-(
Qrcze, a ja się tyle męczyłam z tymi przeklejeniamiCzłowiek się całe życie uczy
![]()