reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Bershka, Paula no własnie jak dłużej pochodzę to brzuszek twardy się robi i potem zaczyna boleć, po nospie przechodzi na szczęście, ale tez wolę chuchac na zimne. Postaram się więcej odpoczywać, zaraz pójdę się położyć, ginek mówił że jak boli brzuch to brac nospę, nawet mogę 3 razy dziennie 1 tabletkę Nospy Forte sobie brać, więc będę brać, a jakby coś więcej się działo to pojadę do szpitala, najważniejsze żeby z Małym było wszystko oki. Ale martwię się tymi bólami, bo do tej pory dawałam radę i czułam się dobrze, a teraz ...:-(

no to spróbujcie laski multicytat :tak: tam gdzie robicie cytat jest obok taki + plusik i naciskacie na każdym poście który chcecie cytować później robicie jako odpowiedź i smae sprawdźcie :-) do każdego cytata mozecie wpisać odpowiedź, fajna sprawa bez kopiowania :tak:

Bershka, Paula no własnie jak dłużej pochodzę to brzuszek twardy się robi i potem zaczyna boleć, po nospie przechodzi na szczęście, ale tez wolę chuchac na zimne. Postaram się więcej odpoczywać, zaraz pójdę się położyć, ginek mówił że jak boli brzuch to brac nospę, nawet mogę 3 razy dziennie 1 tabletkę Nospy Forte sobie brać, więc będę brać, a jakby coś więcej się działo to pojadę do szpitala, najważniejsze żeby z Małym było wszystko oki. Ale martwię się tymi bólami, bo do tej pory dawałam radę i czułam się dobrze, a teraz ...:-(

......teraz jesteś już bliżej końca i musisz bardziej na siebie uważać, coby Mały nie chciał na świat za wcześnie przyjsć :tak:

reklama

Nie zamartwiaj się, od zamartwiania się jest lekarz :dry: Ty masz być spokojna w ciązy :tak:

Qrcze, a ja się tyle męczyłam z tymi przeklejeniami :-D Człowiek się całe życie uczy :-D

zrobiłam test i działa multicytat :-D:-D:-D

Do góry