reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

wpadam na momencik patrze a wy już tyle popisałyscie!:szok::-D
nie nadrobię teraz bo lece na zakupy na targ
Pozniej poczytam dokładnie i popisze troszkę :tak:
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
:happy:

p.s. fotel drugi już wyprany! ta da:-) ale wersalkę dam wyprać już fachowcom bo mi ręce odpadną :sorry2: zadzwonię i zapłacę tylko 30zł wiec myślę że nie warto mi się wysilać i samej brać za to..

reklama
Paula a no własnie niby nic się nie stało, ale od piątku jakoś nie bardzo się czuję :-( tzn boli mnie brzuch...nie sa to na pewno skurcze, ale tak boli sama nie wiem jak to określić, raz na dole, raz jakby mięśnie brzucha, już się zastanawiałam czy to może macica się rozciąga coraz bardziej i dlatego. biorę nospę i przechodzi, jedną noc boli, jedną w ogóle. A dzisiaj rano czułam jakbym miała dostać okresu...sama nie wiem. Na szczęście nie mam żadnych plamień ani nic, Mały fika w brzuszku, więc mam nadzieję że u Niego wszystko ok :sorry2: Już myślałam żeby do szpitala pojechać, ale nie wiem, nie są to jakies straszne ataki bólu, ale takie męczące bardziej. Wizytę u gina mam za tydzien dokładnie w poniedziałek, a w tym tygodniu już na pewno ma zajęte wszystkie terminy wizyt, więc nie wiem czy czekac na wizytę, czy jechac do szpitala. Trochę się boję :confused: W zasadzie ginek mówił że jakby coś się działo - plamienia lub skurcze częstsze niż 4 razy na godzinę to wtedy przyjeżdzać na izbę przyjęć, a moje bóle po nospie ustępują i sa raczej takie przewlekłe. Zauważyłam że w sobotę jak pochodziłam trochę na zakupach po sklepach to od razu mnie zaczął boleć brzuch, powinnam chyba więcej odpoczywać...:-(
Pyszczku ja tez tak mam ze jak pochodze po sklepach to juz po max godz zle sie cuje..brzucho boli i chce do domu wracac:-(ale pociesz sie ze to jeszcze 7tyg :-)tez mnie od pewniego czasu moze z tydz brzucho boli i bardzo maly mi naciska na pecherz ze mam uczucice ze zaraz wyskoczy i nie wiem czemu tak jest czy zle jest ulozony czy co??z Majka tak nie mialam..tez czesto biore nospe i tez mam w pon wizyte ktorej nie moge sie doczekac!!wczoraj do m mowilam ze szkoda ze nie ma takich przenosnych domowych usg moznabybylo sobie podejrzec malucha jak cos cie niepokoi:-)
dobrze wiedzieć, dziękuje

dziewczyny jak Wy to robicie, ze macie kilka cytatów różnych osób w jednym poscie ? :confused:

widze ze sama juz do tego doszlas:-)co do allegro ja bym na Twoim miejscu napisala do nich szczegolnie ze sprzedawca nie odbiera telefonow...tez mialam taka sytuacje...

Dziewczyny a ja juz mam wozek...3pazdziernika go odbieram i juz sie doczekac nie moge:-)

poza tym mam dola bo coraz mniej wierze w to ze zdazymy z remontem przed porodem...bo stanelo wszystko w miejscu:-(na cholerne drzwi trzeba czekac 4tyg...kafelki do lazienki sobie staja w salonie,pralka w korytarzy i nic sie nie dzieje:-(natomiast u rodzicow nie wyobrazam sobie jakto mialoby byc z malym bobasem??

Ostatnia edycja:
hahahaha ja to samo :-) mam dzisiaj seksualny stosunek do pracy :-D nic nie zrobiłam jeszcze :-)
chyba zerwę się szybciej i pojadę po Dziunie do przedszkola :-)

aishabg ale Ci dobrze...ja nie mogę się zerwac bo przyjechałam dziś później :-p

mój to nawet gotować dobrze nie umie :-D:-D:-D no ale nie można mieć wszystkiego :-D:-D:-D za to jest typową złotą rączką w domu :tak: no i informatkę ma w 1 palcu, z czego zawsze się cieszę bo ja czasami muszę mieć palcem pokazane i łopatologicznie wytłumaczone jak co się robi :-D gratulować Patrysiu takiego kucharza :tak:

Bershka a mój M i kucharz i złota rączka i informatyk i opiekunka 4w1 ;-):tak::-):-D

wiec pozdrawiam wszystkie obecne i nieobecne :)

Anufifi pozdrawiam serdecznie :-)

p.s. fotel drugi już wyprany! ta da:-) ale wersalkę dam wyprać już fachowcom bo mi ręce odpadną :sorry2: zadzwonię i zapłacę tylko 30zł wiec myślę że nie warto mi się wysilać i samej brać za to..

Kinga masz racje nie ma co się zanatto przemęczać ;-)lepiej tutaj z nami posiedź :tak:;-):-)

poza tym mam dola bo coraz mniej wierze w to ze zdazymy z remontem przed porodem...bo stanelo wszystko w miejscu:-(na cholerne drzwi trzeba czekac 4tyg...kafelki do lazienki sobie staja w salonie,pralka w korytarzy i nic sie nie dzieje:-(natomiast u rodzicow nie wyobrazam sobie jakto mialoby byc z malym bobasem??

Gosiu głowa do góry!!! dacie rade! najwazniejsze żebyście mieli gdzie spać, jeść i sie umyć resztę powoli będziecie sobie robić jak już będziecie mieszkać :tak: nie wszystko na raz! ;-)

A ja mialam zamiar wybrac sie do komisu dzieciecego aby poszukac regalu-przewijaka-jeden przystanek autobusem-ale po drodze na autobus zahaczyłam o 2 ciuchbudy i tak sie tam naszperalam, ze rece mnie juz bolaly, brzuszek stwardnial i stwierdzilam, ze wracam do domu. Ale nie byla to wyprawa na marne, mam pare zdobyczy dla dwoch moich maluchow :)

A ja mialam zamiar wybrac sie do komisu dzieciecego aby poszukac regalu-przewijaka-jeden przystanek autobusem-ale po drodze na autobus zahaczyłam o 2 ciuchbudy i tak sie tam naszperalam, ze rece mnie juz bolaly, brzuszek stwardnial i stwierdzilam, ze wracam do domu. Ale nie byla to wyprawa na marne, mam pare zdobyczy dla dwoch moich maluchow :)

Royanna czasami można coś fajnego za małe pieniądze wygrzebać :tak::-D

A ja zaraz do domku :-) szybko dzisiaj zleciał mi dzień :tak::-)

Miłego popołudnia i wieczorku Wam życzę :-):-):-)

Gosia tulę mocno, główka do góry dasz sobie radę:tak: pomalutku małymi kroczkami do celu i bedzie super zobaczysz, nie zamartwiaj sie tak.
Paula hehehe no lepiej wolałabym z wami na bb posiedzieć oczywiście! :-)
Mi też szybko czas dziś zlatuje.. :)

Niedawno wróciłam z miasta. Byłam po warzywka na rosół i na lodach z synkiem:)
Teraz już obiadek się robi, Fotel już suchy w domu mam bo tak ładnie słonko dziś świeci rewelacja:)
Czekam teraz na męża i ruszamy pozniej kupić coś teściom na 30rocznicę ślubu.

Miłego popołudnia dla was dziewczyny!:happy:

royana
a u nas widze jak podobnie z ilością postów! :-) tz te dwie 66 na koncu :)) pozdr!

reklama
no jestem
dziękuje Aniu:-)

witam tak w ogóle:-)

jako, że Gie-osia mnie juz wyczaiła i Paula też:-)

to chce Wam coś fajnego powiedzieć:-):-)

Do góry