P
patrysia*
Gość
WITAM:-)
Ja jestem po badankach
pokuła mnie co ręce obie bolą w tym miejscu no ale cóż
zrobiłam ta glukoze mocz morfologie i jeszcze dodatkowo tokso bo jednak wole ją sprawdzać od czasu do czasu;-)jutro wyniki po 12 ale dokładnie nie wiem o której M po nie pojedzie;-)
nie ma to jak mamusia
u nas na styczniówkach mamy wątek z linkami i tam masz od koloru do wyboru nawet opisy i filmiki z usg jak w danym tc wygląda maluszek itp.itd.warto tam do nas zagladnąć;-)
ja tak samo 21 września mam wizyte:-)zdróka dla córci
BERSHKA czekamy na wiesci co do operacji
dlatego ja nigdy niezamawiam rzeczy gdzie musze na konto wpłacać tylko i wyłącznie jak do domu przychodzi i wtedy ja płace bo bynajmiej nawet patrze czy jest to co zamówiłam i wtedy daje kaske kurierowi najbezbieczniej;-)
Ja jestem po badankach

Agnieszko masz cudo córeczkę !!
Dzisiaj jak przyjechałam do Kubusia płakał i Panie nie umiały go uspokoić, jak mnie zobaczyły to powiedziały, że dobrze ze jestem. Dały mi małego na ręce, otuliły w rożek i Kubuś tak pięknie na mnie patrzył, uśmieszki słał po czym zasnął :-) Położne powiedziały, ze muszę koniecznie zostać z nimi całą noccoś brzydkiego jakieś liszaje wyskoczyły mu na policzkach
posmarowałam je bepanthenem ale na jutro wezmę maśc majerankową, moze pomoże
no to kończę bo jestem po dwóch drinkach i cięzko mi się pisze:-)
nie ma to jak mamusia

a i dziwczynki macie jakąś fajną stronke żeby poczytać jak rozwija
się i rośnie mała fasolka?
u nas na styczniówkach mamy wątek z linkami i tam masz od koloru do wyboru nawet opisy i filmiki z usg jak w danym tc wygląda maluszek itp.itd.warto tam do nas zagladnąć;-)
.Poza tym masz usg dzien po mnie bo ja ide 21wrzesnia:-)
ja tak samo 21 września mam wizyte:-)zdróka dla córci

BERSHKA czekamy na wiesci co do operacji

No jestem w szoku, pamiętacie jak zrobiłam przelew za elektryczny laktator na allegro ? do tej pory nie doszedł a aukcja została usunięta przez pracownika allegroteraz nie wiem czy dostanę go czy jak w takim przypadku ? Jakby nie było pieniądze przelałam mu już na konto
dlatego ja nigdy niezamawiam rzeczy gdzie musze na konto wpłacać tylko i wyłącznie jak do domu przychodzi i wtedy ja płace bo bynajmiej nawet patrze czy jest to co zamówiłam i wtedy daje kaske kurierowi najbezbieczniej;-)