reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
mieszkamy już rok na osiedlu.
wczesniej zwykły dom ale z tesciową:baffled:
nie dość,że nam naprawde trudno jest się przyzwyczaic
to ciągle te uwagi :i jak się mieszka?
ja :morze być
a ona :no tak ale dom to co innego
co ja poradze że tam nie było warunków:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i tak tłumacz sie kazdemu z osobna :angry::crazy:

mieszkamy już rok na osiedlu.
wczesniej zwykły dom ale z tesciową:baffled:
nie dość,że nam naprawde trudno jest się przyzwyczaic
to ciągle te uwagi :i jak się mieszka?
ja :morze być
a ona :no tak ale dom to co innego
co ja poradze że tam nie było warunków:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i tak tłumacz sie kazdemu z osobna :angry::crazy:

kochana nie przejmuj sie glupkowatymi uwagami sasiadow nie mozesz sie przeciez denerwowac....:tak:;-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-):-):-)

Tusia ja tez miałam tak jak Ty i wszystkim mówię co swoje to swoje i japki im się zamykają :-D

Royanka być moze masz niską dawkę fenoterolu, ja brałam pół tabletki dwa razy dziennie co 12h

Przed chwilą przyszło mi pismo z Warty, ze przyznali mi kaskę za urodzenie dziecka :-) 700 zł. To dodatkowe ubezpieczenie w pracy :tak: jak bede mieć juzpesel małego :zawstydzona/y: to mogę starać się o becikowe :-)

miłego dnia

DZIEŃDOBEREK!

Witam wieczorkiem :-)

Byłam dzisiaj u ginki i dała nam zielone światło do staranek :-) trochę też mnie zdenerwowała :wściekła/y: bo nie chciała dać mi skierowania na badania, stwierdziła że nie trzeba ale wyprosiłam od niej skierowanie na morfologie, cukier i tsh :tak: zbadała mnie i tam w środku wszystko jest ok :tak: myślicie że powinnam jeszcze iść na usg żeby dokładniej sprawdzić? :confused: a jak zobaczyła nazwisko tego lekarza od tokso to powiedziała że to autorytet w tej dziedzinie :tak::happy: więc chyba mogę być spokojna :blink:

Paula to do roboty!! :-) Czekamy na efekty, trzymam kciuki :-)

ahh w koncu i ja mam chwile na BB
dziś całe popołudnie poza domem.... :happy:
taką dziś fotke zrobiłam mojemu małemu mężczyźnie ;-):-)

no proszę jaki szczęśliwy przystojniaczek :-)

a ja wcześniej nie miałam jak ale pochwale sie teraz
jestem w ciąży :laugh2::happy::yes:
troche jeszcze nie moge uwierzyć,jakaś lekko w
szoku jestem :-D

Gratulacje!!! Jakoś tak szybko Ci poszło :-) Spokojnych 9 miesięcy

dziewczyny wczoraj test owulacyjny ujemny a dzis juz dodatni to owulka bedzie za 24 godz czy 48?

u mnie jest po 24 h

Dziewczyny witam Was wszystkie po koleji :)
niemam szans nadrobic tego co tu skrobiecie...:-(
ale widze ze Kiki urodziła a wiec wielkie Gratulacje malenka jest przekochana, przesliczna , cudowna!!!
to ktora teraz pierwsza do rozpakowania?
posyłam moc buziaczków dla was kochane :*****
i dołanczam pare fotek :)
mała ma juz 7tygodni...
( to ostatnie zdjecie jak miala 2tyg)
Zobacz załącznik 164362Zobacz załącznik 164363Zobacz załącznik 164364Zobacz załącznik 164365Zobacz załącznik 164366Zobacz załącznik 164367Zobacz załącznik 164368Zobacz załącznik 164369

o jeżuuu!!! sama słodycz!!! cudna!! :-)

Moja Maja tez ma katar i sie przeziebila...a ja chyba lapie od niej chorubsko:-(
No niestety znowu zaczyna się czas smarkaterii bleeee... Ja zaczęłam dawać Zośce rutinoscorbin. mam nadzieję, że jakoś się uchroni. Mnie też zbierało w zeszłym tygodniu, ale chyba udało mi się to odpędzić :-)
Zdrówka!!

Przed chwilą przyszło mi pismo z Warty, ze przyznali mi kaskę za urodzenie dziecka :-) 700 zł. To dodatkowe ubezpieczenie w pracy :tak: jak bede mieć juzpesel małego :zawstydzona/y: to mogę starać się o becikowe :-)

miłego dnia

Zawsze to dodatkowa kaska :-)

No jestem w szoku, pamiętacie jak zrobiłam przelew za elektryczny laktator na allegro ? do tej pory nie doszedł a aukcja została usunięta przez pracownika allegro :szok: teraz nie wiem czy dostanę go czy jak w takim przypadku ? Jakby nie było pieniądze przelałam mu już na konto :wściekła/y:

Witajcie :-)

Ja dziś rano byłam na pobraniu krwi dlatego niedawno dopiero dotarłam do pracy :tak: przynajmniej dzień mi szybko zleci ;-) u nas słoneczko od rana więc zapowiada się ładny dzień :-)

Dzisiaj i mnie chandra dopadła :-( Ta pogoda jakaś taka i najgorsze, że będzie gorzej :-(
A do tego się z moim M ścięłam, bo w piątek był na "pępkowym" i wrócił o 13:00 w sobotę i uważa, że to no problem. Tzn. ja wiedziałam, że wróci rano, ale nie o 13:))!!
A do tego jeszcze dołożyły się wątpliwości starankowe :sad: Już sama nie wiem czy się decydować. Teraz dużo czasu dzieciom poświęcamy, a szczególnie Jarkowi przy nauce, jest b. dobrym uczniem, ale niesty trzeba go pilnować, bo roztrzepaniec starszny :-) W sumie to już dzieci odchowane lekko są i przyszedłby czas w końcu tylko dla nas, a tu znowu taki maluch??!! I do tego nie wiemy jak mamy nasze zareagują, co z opieką, czy jeszcze dadzą radę z jednym dzieckiem? No i jeszcze ta budowa, która trwa w nieskończoność... M stwierdził, że nie chciałby żeby wybór jakiś głupich płytek odbił sie później na dziecku. Ale jak teraz nie to, ja w przyszłym roku będę maiła 37 lat!!! A jak się by dziecko urodziło to nawet 38!! A różnica do Zośki to 6 lat. Hmmmmm... przez ten dom chyba przegapiliśmy najlepszy czas na kolejne dziecko.
nic juz nie wiem...:sad:

Witajcie ;-)
Ja ostatnio kiepsko się czuję, więc nie mam weny na forum..:confused:

Kinga masz rację, cudowne uczucie gdy dziecko jest w brzuszku, ale z drugiej strony chcialabym żeby nasz Maluszek był już z nami cały i zdrowy :tak:

Agnieszka Twoja malutka jest cudna, bez dwóch zdań :tak:

Kiki i ja się cieszę że mimo mojego samopoczucia czuję jak Sebulek nasz baraszkuje w brzuchu :-)
Super Kiki że córeczka spokojna i dajesz sobie świetnie radę ze wszystkim ;)

Bershka czekamy na decyzję dzisiaj o Kubusiu..

Tusia nie przejmuj się ! Takie głupie gadki trzeba puszczec mimo uszu :tak:

reklama
Tusia ja tez miałam tak jak Ty i wszystkim mówię co swoje to swoje i japki im się zamykają :-D

to od dziś będzie moja wyuczona odpowiedz.:-)dziki.
niech im się japy przymkną wkońcu :wściekła/y:
Bershka -a to chyba dzis mają być wyniczki,czekamy.:tak:

Do góry