reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Na pewno bedziesz, tymbardziej ze bedzie to okres jesienno-zimowy i calych dni na spacerkach nie spedzisz;-):-D jak by to bylo latem:tak:. A kiedy sie wybierasz na L4?

A ja patrze i teraz na początku sa WRZEŚNIÓWKI i już tak blisko do STYCZNIÓWKE:szok::-D

wlasnie dzis tez zauwazylam ze juz wrzesien widnieje jako pierwszy i jakoś ciary mnie przeszly:))))
No Kochane co tu duzo gadać...czas biegnie nieubłaganie i bedziemy sie nazmianę sypac:tak::tak::tak:
Trochę sie boje jak o tym wszytkim myslę ....
A co do L4......nie wiem jeszcze ile popracuje...moze miesiąc 1,5 maxymalnie..nie mam zamiaru wiecej sie chetac tym bardziej ze jestesmy w trakcie wykanczania domu i trzeba bedzie dogladac robotnikow i prac wiec....:-D

CZARODZIEJKA ja powiem że się cieszyłam że już tuż tuż poród no ale jak teraz zobaczyłam na własne oczy to faktycznie zbliża sie dużymi krokami i takze mi ciarki przeszły:rofl2: ps.no tak jak dane nam jest L4 to czemu nieskorzystać i mieć ten czas dla siebie bo jak maluszki przyjdą to go nam zabraknie:tak:

Witam wieczorkiem :-)

Byłam dzisiaj u ginki i dała nam zielone światło do staranek :-) trochę też mnie zdenerwowała :wściekła/y: bo nie chciała dać mi skierowania na badania, stwierdziła że nie trzeba ale wyprosiłam od niej skierowanie na morfologie, cukier i tsh :tak: zbadała mnie i tam w środku wszystko jest ok :tak: myślicie że powinnam jeszcze iść na usg żeby dokładniej sprawdzić? :confused: a jak zobaczyła nazwisko tego lekarza od tokso to powiedziała że to autorytet w tej dziedzinie :tak::happy: więc chyba mogę być spokojna :blink:

Paula jak macie zielone światło to tylko teraz DZIAŁAĆ TULIĆ SIĘ TULIĆ:tak::-)

ahh w koncu i ja mam chwile na BB
dziś całe popołudnie poza domem.... :happy:
taką dziś fotke zrobiłam mojemu małemu mężczyźnie ;-):-)

Witam wieczorkiem :-)
zbadała mnie i tam w środku wszystko jest ok :tak: myślicie że powinnam jeszcze iść na usg żeby dokładniej sprawdzić? :confused: a jak zobaczyła nazwisko tego lekarza od tokso to powiedziała że to autorytet w tej dziedzinie :tak::happy: więc chyba mogę być spokojna :blink:
słuchaj lalka ja myślę że juz nie musisz nic dokładniej sprawdzać:) nie ma co przesadzać ;-) na pewno jest dobrze kochana co i mnie cieszy! pewnie niedługo bedziesz nam sie chwaliła pozytywnym tescikiem :-)

reklama
a ja wcześniej nie miałam jak ale pochwale sie teraz
jestem w ciąży :laugh2::happy::yes:
troche jeszcze nie moge uwierzyć,jakaś lekko w
szoku jestem :-D

Do góry