reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
a o co pytasz kingusiu?
ja tez mam pytanko do ciebie bo widze ekspert
jak zrobić aby były dwa suwaczki
bo mi albo jeden albo drugi sie pokazuje nie chcą oba naraz:baffled:

a o co pytasz kingusiu?
ja tez mam pytanko do ciebie bo widze ekspert
jak zrobić aby były dwa suwaczki
bo mi albo jeden albo drugi sie pokazuje nie chcą oba naraz:baffled:
pytam o to jak to było u ciebie z tym jak dowiedziałaś się że w ciąży jestes.. ? opowiedz troszkę :tak: czułaś że zaciążyłaś? zrobiłaś test bo @ ci sie spozniała.? pisz pisz:-);-)
A co do suwaczków to hmmm normalnie dodajesz jeden potem enter i niżej kopiujesz link drugiego suwaczka, zatwierdzasz i powinno być git :tak:

z suwaczkami pomęcze sie jutro;-)
a czy coś czułam właśnie chodzi oto,że kompletnie nic
piersi mialam lekko nabrzmiałe ale bez bólu.
i to był chyba objaw bo zawsze przed @ wszystkie
objawy pms szalaly,a tu błogi spokój zero nerwów
i to mnie troche zastanawiało i sie potwierdziło.:tak::-)
jak myślicie 1paż.jak pujde na pierwszą wizyte to ok.
czy iść wcześniej?

Tusia GRATULACJE!!!!:-):-):-):-):-)

mediumjz5umc5647ff594484be576447.jpg

Kinga śliczne zdjęcie zrobiłaś synkowi :-) taki radosny na nim jest :-)

słuchaj lalka ja myślę że juz nie musisz nic dokładniej sprawdzać:) nie ma co przesadzać ;-) na pewno jest dobrze kochana co i mnie cieszy! pewnie niedługo bedziesz nam sie chwaliła pozytywnym tescikiem :-)

moja lekarka też mówi że przesadzam i jestem przewrażliwiona :zawstydzona/y: ale po tym co przeżyłam nie umiem inaczej :-( chce mieć pewność że zrobiłam wszystko co mogłam :tak:

Tusia jak pójdziesz 1 paź. to bedzie dobrze :tak:

Spokojnej nocki dziewczynki! ;-)

Paula a Ty co! czemu usunełaś wiadomość? przed chwilą ją przeczytałam i chciałam zdjecia zobaczyć te co dodałaś, loguje sie patrze a wiad juz nie ma:sorry2::-p ojj

Tusia mysle że 1paź jak pojdziesz bedzie okej :tak:

Kinga śliczne zdjęcie zrobiłaś synkowi :-) taki radosny na nim jest :-)

moja lekarka też mówi że przesadzam i jestem przewrażliwiona :zawstydzona/y: ale po tym co przeżyłam nie umiem inaczej :-( chce mieć pewność że zrobiłam wszystko co mogłam :tak:

Spokojnej nocki dziewczynki! ;-)
o juz jest! :-)
dzięki dzieki :happy:
Na pewno będzie wszystko dobrze Paula spokojnie. niedługo bedziesz się cieszyła fasolką rybka :tak:

a Tusia już sie cieszy!!!!!! :-):-):-):-) :rofl2:;-) super wiadomość no

Dobranoc :happy:

Witam wieczorkiem :-)

Byłam dzisiaj u ginki i dała nam zielone światło do staranek :-) trochę też mnie zdenerwowała :wściekła/y: bo nie chciała dać mi skierowania na badania, stwierdziła że nie trzeba ale wyprosiłam od niej skierowanie na morfologie, cukier i tsh :tak: zbadała mnie i tam w środku wszystko jest ok :tak: myślicie że powinnam jeszcze iść na usg żeby dokładniej sprawdzić? :confused: a jak zobaczyła nazwisko tego lekarza od tokso to powiedziała że to autorytet w tej dziedzinie :tak::happy: więc chyba mogę być spokojna :blink:

na pewno wyniki beda ok i niedlugo bedziesz mogla sie starac o fasolke:-);-):-)zycze Ci z calego serca zeby wszystko potoczylo sie tak jak sobie zyczysz:-)

dziewczyny pytalyscie o mojego m..a wiec przy porodzie nie byl ..przyszedl do szpitala o 11 i poszedl o 14 powiedzial ze jakbedzie tak daleko to mam zadzwonic..dzwonilam po 17 do niego to juz nie odbieral tel i byla przy porodzie moja psisiolka potem przybiegly dzieci i bylismy wszyscy razem a moj m pojawil sie w szpitalu w sobote kolo 12 wiec nie spieszylo mu sie do nas..miedzy nami jest jak bylo..derya skoczy dzisiaj dwa tyg a widzial ja chyba z 4 razy,,ale to nic mam moje dzieciaczki ktotre kocham nad zycie im daje cala moja milosc a faceta moze kiedys znajde normalnego...tulam was mocno..

KIKI na jednym swiat sie nie konczy.Ja wiem ze tak sie latwo mowi ale mysl o sobie i dzieciach a jego miej gleboko w ..... skoro on sie Toba nie potrafi zaopiekowac jak na to zaslugujesz,Pamietaj ze na nas mozesz zawsze liczyc:-)

reklama
Do góry