reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie w sobotnie popołudnie :-)

Ja właśnie w przerwie robienia obiadu zasiadłam z kawką do laptopa :tak: oglądam z synkiem Epoke lodowcową 3 ;-) i zaraz biore się za prasowanie :baffled:

Kinga usunęłam posta bo wstawiłam nie to zdjecie co chciałam i zaraz poprawiłam ;-)

Na pewno będzie wszystko dobrze Paula spokojnie. niedługo bedziesz się cieszyła fasolką rybka :tak:

MAM NADZIEJĘ :happy:

na pewno wyniki beda ok i niedlugo bedziesz mogla sie starac o fasolke:-);-):-)zycze Ci z calego serca zeby wszystko potoczylo sie tak jak sobie zyczysz:-)

DZIĘKUJĘ :-)

Bardzo sie ciesze, ze macie nareszcie zilone swiatelko dla staranek:tak::-D:-D:-D

JA TEŻ SIĘ BARDZO CIESZĘ :-D

światełko zielone juz bardzo mówi dobrze czyli SERDUSZKOWAĆ SERDUSZKOWAĆ :-D

TAK JUŻ NIEDŁUGO :tak::-)

zaszłam za trzecim razem w 11dc.a cykle28d.

Tusia to masz duże szanse na dziewczynkę :tak::-) super! :-D

Royanna napisz jak było w szpitalu i czy udało Ci się dostać do jakiegoś lekarza? chyba musisz więcej leżeć....:tak:

Kinga jestem pod wrażeniem że synek tak umie się zająć sobą że nawet sam śniadanko sobie robi :eek::-) udanej wyprawy do MacDonalda :tak: mój synek nie wie co to MacDonald :-p

Bershka to dobrze że Kubuś dobrze się czuje :-) ucałuj go jak pojedziesz ;-)

Miłego dnia dziewczynki Wam życzę :-) a ja biorę się za prasowanie :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczorkiem :-)

Byłam dzisiaj u ginki i dała nam zielone światło do staranek :-) trochę też mnie zdenerwowała :wściekła/y: bo nie chciała dać mi skierowania na badania, stwierdziła że nie trzeba ale wyprosiłam od niej skierowanie na morfologie, cukier i tsh :tak: zbadała mnie i tam w środku wszystko jest ok :tak: myślicie że powinnam jeszcze iść na usg żeby dokładniej sprawdzić? :confused: a jak zobaczyła nazwisko tego lekarza od tokso to powiedziała że to autorytet w tej dziedzinie :tak::happy: więc chyba mogę być spokojna :blink:
paula to tylko teraz serduszkowac i czekamy na tescik z dwoma kreseczkami..:tak::tak::tak::-):-):-);-)

Witajcie :-)

Jestem na chwilkę bo zaraz zabieram się za obiadek :) Dzisiaj mielone z ziemniaczkami i buraczkami na ciepło :-) A wczoraj niestety nie udało mi się kupic szpinaku więc musiałam się inaczej pożywić, ale dzisiaj jedziemy z M na większe zakupy to kupię :tak:

Tusia serdecznie Gratuluję! Zdrowej i spokojnej ciąży! :-D:-D:-)
Paula tak się cieszę że juz macie zielone światełko :tak: i rozumiem że jesteś wyczulona i chcesz wszystko sprawdzić dokładnie po tym co przeszłaś :tak: tym razem będzie wszystko dobrze, zobaczysz :)
Bershka Buziaki dla Ciebie i Kubusia ;-)
Kinga rzeczywiście super to zdjęcie synka, mnie tez się bardzo podoba, taki radosny, rezolutny chłopczyk ;-)

A ja dzisiaj się trochę strachu najadłam, bo wczoraj mnie na wieczór trochę brzuch bolał i w nocy się budziłam, ale nie czułam Sebusia żeby się wiercił, kładłam się na prawy bok - a wtedy zawsze zaczyna kicać, a on nic jak na złość, cisza...Rano to samo, nawet jak jedliśmy śniadanie z M to tez się nie ruszał, a zawsze jak jem to juz go czuję...Jejku mówię Wam aż M powiedziałam o tym, jak poszedł do pracy to położyłam się znowu na tym prawym boku, mówiłam do Sebusia, śpiewałam, prosiłam żeby tylko się poruszył i dał znać że wszystko ok...:baffled: Nawet M dzwonił i pytał czy nadal bez zmian, czy Sebuś śpi czy jak , dlaczego nie daje znać o sobie. To ja znowu śpiewy, rozmowy, prośby...i w końcu puk puk kilka razy, a za chwilę już tak fajnie jak zawsze "piętki" wypychał i wiercił się nasz Okruszek Kochany :-D:-):-) Od razu zadzwoniłam do M powiedzieć, i kamień z serca nam spadł obojgu. Kurcze chyba sobie odpoczywał w nocy i cały poranek, ale stracha mamie i tacie napędził że szok! :sorry2:

Kinga usunęłam posta bo wstawiłam nie to zdjecie co chciałam i zaraz poprawiłam
Kinga jestem pod wrażeniem że synek tak umie się zająć sobą że nawet sam śniadanko sobie robi :eek::-) udanej wyprawy do MacDonalda :tak: mój synek nie wie co to MacDonald :-p
Miłego dnia dziewczynki Wam życzę :-) a ja biorę się za prasowanie :tak:
Paula jeżeli chodzi o mojego synka i robienie sobie śniadanie to nie aż do przesady!:rofl2::-p Wstaje i woła że chce siku no to idę z nim... a potem jak jest głodny to idzie do kuchni otwiera lodówkę i wyciąga sobie zazwyczaj jakiś serek albo coś takiego bierze łyżeczkę z szuflady i w pokoju siada i wcina:tak: tak to wygląda o;-)

Musicie zabrać synka do Mc donalda koniecznie!:tak::-)

kiki i pyszczek dzięki miło mi:tak: moj syn lubi pozować heh :-p

pyszczek sebuś pewnie odpoczywał, spał twardo i jak sie obudził od razu dał mamusi znać kopniaczkami :-) Cudne uczucie.... pamietam.... jak sie mi syn urodził już to chciałam aby spowrotem w brzuszku był bo takie to było wspaniałe... :-p
Zawsze tak jest że kobieta czeka na te chwile aby zobaczyć dziecko aby już było razem z nami... a potem po jakims czasie wspominasz..... i myslisz ah jak to było fajnie jak maluszek kopał w brzuszku :happy:

reklama
Do góry