reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam z rana :-) PATI- zaszłam za trzecim razem w 11dc.a cykle28d.
za trzecim podejścim bo nie staralismy sie co miesiąc lecz
co dwa ze względu na wyjazdy M.
kurcze rodzinka jeszcze nie wie ale chyba będe
zmuszona im powiedzieć już bo prosili mnie wcześniej o pomoc przy wykopkach ziemniaków noi jak tu nosić kosze :baffled:
pozdrowionka.;-)

reklama
Witam wieczorkiem :-)

Byłam dzisiaj u ginki i dała nam zielone światło do staranek :-) trochę też mnie zdenerwowała :wściekła/y: bo nie chciała dać mi skierowania na badania, stwierdziła że nie trzeba ale wyprosiłam od niej skierowanie na morfologie, cukier i tsh :tak: zbadała mnie i tam w środku wszystko jest ok :tak: myślicie że powinnam jeszcze iść na usg żeby dokładniej sprawdzić? :confused: a jak zobaczyła nazwisko tego lekarza od tokso to powiedziała że to autorytet w tej dziedzinie :tak::happy: więc chyba mogę być spokojna :blink:
Bardzo sie ciesze, ze macie nareszcie zilone swiatelko dla staranek:tak::-D:-D:-D

a ja wcześniej nie miałam jak ale pochwale sie teraz
jestem w ciąży :laugh2::happy::yes:
troche jeszcze nie moge uwierzyć,jakaś lekko w
szoku jestem :-D
Tusiu, czyli tak jak podejrzewalysmy:tak::-):-):-)
Ogromne gratulacje kobietko!!!
z suwaczkami pomęcze sie jutro;-)
a czy coś czułam właśnie chodzi oto,że kompletnie nic
piersi mialam lekko nabrzmiałe ale bez bólu.
i to był chyba objaw bo zawsze przed @ wszystkie
objawy pms szalaly,a tu błogi spokój zero nerwów
i to mnie troche zastanawiało i sie potwierdziło.:tak::-)
jak myślicie 1paż.jak pujde na pierwszą wizyte to ok.
czy iść wcześniej?
Mysle ze wizyta 1go pazdziernika bedzie ok:tak:

witam z rana :-) PATI- zaszłam za trzecim razem w 11dc.a cykle28d.
za trzecim podejścim bo nie staralismy sie co miesiąc lecz
co dwa ze względu na wyjazdy M.
kurcze rodzinka jeszcze nie wie ale chyba będe
zmuszona im powiedzieć już bo prosili mnie wcześniej o pomoc przy wykopkach ziemniaków noi jak tu nosić kosze :baffled:
pozdrowionka.;-)
Koniecznie musisz im powiedziec ze z dzwigania nici:-)
Teraz musisz na siebie uwazac!

A W ogole babeczki witam Was serdecznie w ta sobote:-)
Ja cos kiepsko dzis spalam, moze przez leki:confused:
Dzis mam zamiar odwiedzic porodowke i dowiedziec sie co musze miec dla siebie i malenstwa:tak: i zastanawiam sie, czy moge tam poprosic polozne lub lekarza o zbadanie mnie dodatkowe, bo dalej czuje napiecie w brzuchu...
U nas jest slonecznie ale od nocy utrzymuje sie ogromna mgla.

Paula jak macie zielone światło to tylko teraz DZIAŁAĆ TULIĆ SIĘ TULIĆ:tak::-)

ahh w koncu i ja mam chwile na BB
dziś całe popołudnie poza domem.... :happy:
taką dziś fotke zrobiłam mojemu małemu mężczyźnie ;-):-)
Piękny mężczyzna, co ja gadam:-p Przystojny się przeciez mówi:zawstydzona/y::-D

SUPER WIADOMOŚC!!!!:-D:-D

z suwaczkami pomęcze sie jutro;-)
a czy coś czułam właśnie chodzi oto,że kompletnie nic
piersi mialam lekko nabrzmiałe ale bez bólu.
i to był chyba objaw bo zawsze przed @ wszystkie
objawy pms szalaly,a tu błogi spokój zero nerwów
i to mnie troche zastanawiało i sie potwierdziło.:tak::-)
jak myślicie 1paż.jak pujde na pierwszą wizyte to ok.
czy iść wcześniej?
Ja byłam na pierwszej wizycie w 5 tyg ciąży i lekarz widział tylko pęcherzyk:tak: potem byłam w 7 tygodniu i już widziałam małą kijaneczkę:tak::-D i zalożyli mi wtedy kartę ciązy:tak:
Myślę, że pierwszy październik bedzie ok:tak::-DAle się ciesze normalnie oszaleję z radości:-D

Dzis mam zamiar odwiedzic porodowke i dowiedziec sie co musze miec dla siebie i malenstwa:tak: i zastanawiam sie, czy moge tam poprosic polozne lub lekarza o zbadanie mnie dodatkowe, bo dalej czuje napiecie w brzuchu...
Kochana to daj znac jak wrócisz i napisz co trzeba ze sobą zabrac:tak::-) Bo ja strasznie ciekawa jestem:zawstydzona/y::-)
U mnie dziś szaro i pochmurno:baffled:

DZIEŃ DOBRY:-)

Witam wieczorkiem :-)

Byłam dzisiaj u ginki i dała nam zielone światło do staranek :-) trochę też mnie zdenerwowała :wściekła/y: bo nie chciała dać mi skierowania na badania, stwierdziła że nie trzeba ale wyprosiłam od niej skierowanie na morfologie, cukier i tsh :tak: zbadała mnie i tam w środku wszystko jest ok :tak: myślicie że powinnam jeszcze iść na usg żeby dokładniej sprawdzić? :confused: a jak zobaczyła nazwisko tego lekarza od tokso to powiedziała że to autorytet w tej dziedzinie :tak::happy: więc chyba mogę być spokojna :blink:

światełko zielone juz bardzo mówi dobrze czyli SERDUSZKOWAĆ SERDUSZKOWAĆ :-D

taką dziś fotke zrobiłam mojemu małemu mężczyźnie ;-):-)

ślicznie widac jak synek lubi pozować do zdjecia:-)

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

porodówka wow normalnie ciarki przechodzą :rofl2: masz racje lepiej się odrazu przebadać jak czujesz że coś jest nie tak:tak:

Czesc dziewczyny:-)
Wiecie że ja dopiero co wstałam! :szok::-p ale mi się dobrze spało...
Dobrze że mam syna wyrozumiałego i już tak smodzielnego że nawet sam sobie śniadanko zje:rofl2:
Miło że spodobało wam się zdjęcie Filipka wczorajsze;-)
Buziaki dla was
Miłego dnia! :happy:

GRATULACJE TUSIA !

Patrysia czy ja przegapiłam gdzieś Twoje zdjęcia 3D ? :baffled: na suwaczku masz takie pięknie i tak super dziecko widać :-) już widać, ze będzie ślicznym dzieckiem :tak:

Kiki przykro mi z powodu Mustafa, moze jeszcze się chłop opamięta ma takie cudowne dzieci i żonkę :angry:;-)

a mój M jeszcze śpi :szok:

Miłego weekendu

BERSHKA kochana :-Dpiękne dziecko tylko nie moje:-D ja nie byłam na 3D ten suwaczek ma w sobie że pokazuje jak dziecko w danym tygodniu wygląda;-):-)
Jak Kubuś się czuje:happy:

Kubuś ok, odpoczywa i taki słodziak. Jadę do niego popołudniu :tak:
super że jest okej kochana:-)
tulę i pozdrawiam was mocno
buziaki

A my dziś jedziemy do Mc donalda bo synek nas już od paru dni prosi i prosi wiec pojedziemy:tak: u nas w iławie nie ma wiec najbliżej ostróda. Czasami lubimy tak sobie pojechać na żarcie do mc:-)
Filip wczoraj wieczorem mowi; MAMA JUTRO POJEDZIEMY DO MADONALDA!:rofl2:

reklama
Do góry