reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dziewczyny jestescie kochane dziekujwe za slowa ktore podczymuja czlowieka na duchy mam nadzieje ze dam rade..moje skarby daja mi tyle radosci milosci ze nie mam czasu rozpachac..choc przyznam ze w szpitalu bylo mi cholernie przykro...

Kiki.. szczerze współczuję takiego M.. Życzę Ci byś znalazła tego wyśnionego faceta. Kochane dzieciaczki sprawiają, że usmiech gości na Twej twarzy, to dobrze:tak: Najważniejsze są przecież one:tak: Nie przejmuj się draniem, wierzę, że znajdziesz tego jedynego:tak:

Ja tez wiem, ze do Ciebie Kiki usmiechnie sie w koncu sloneczko tak juz w 100%, a narazie laduj energie dla dzieci, bo to najwiekszy skarb na swiecie! I komu to mowie-mamusi czworki dzieci...;) Dbaj o siebie, lykaj zelazo, a coreczka super aniolek i w dodatku jeszcze tak pieknie spi wieczrkiem...pozazdroscic:)

Ja wlasnie odpoczelam-prawie 2 godzinki przekimalam pod kocykiem, wypralam kolejne rzeczy malenstwa, a juz 2 suszari czekaja na prasowanie, ale co tam...

kiki ja Tobie również życzę jak najlepiej kochana:tak: przykre jest to że z twoim M tak ci się niezbyt układa ale mam nadzieje wielką że znajdziesz porządnego wspaniałego mężczyznę który będzie na ciebie zasługiwał. Masz swoje kochane dzieci i to jest najwspanialsze bo przecież my matki całą swoją miłość oddajemy własnie im w największym procencie :happy2: Tulę mocno.

reklama
Do góry