reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

WITAM:-)
Ja jestem po badankach:tak:pokuła mnie co ręce obie bolą w tym miejscu no ale cóż:sorry2:zrobiłam ta glukoze mocz morfologie i jeszcze dodatkowo tokso bo jednak wole ją sprawdzać od czasu do czasu;-)jutro wyniki po 12 ale dokładnie nie wiem o której M po nie pojedzie;-)

Agnieszko masz cudo córeczkę !!

Dzisiaj jak przyjechałam do Kubusia płakał i Panie nie umiały go uspokoić, jak mnie zobaczyły to powiedziały, że dobrze ze jestem. Dały mi małego na ręce, otuliły w rożek i Kubuś tak pięknie na mnie patrzył, uśmieszki słał po czym zasnął :-) Położne powiedziały, ze muszę koniecznie zostać z nimi całą noc :-D coś brzydkiego jakieś liszaje wyskoczyły mu na policzkach :crazy: posmarowałam je bepanthenem ale na jutro wezmę maśc majerankową, moze pomoże :confused:

no to kończę bo jestem po dwóch drinkach i cięzko mi się pisze :-D:-)

nie ma to jak mamusia:tak:

a i dziwczynki macie jakąś fajną stronke żeby poczytać jak rozwija
się i rośnie mała fasolka?

u nas na styczniówkach mamy wątek z linkami i tam masz od koloru do wyboru nawet opisy i filmiki z usg jak w danym tc wygląda maluszek itp.itd.warto tam do nas zagladnąć;-)

.Poza tym masz usg dzien po mnie bo ja ide 21wrzesnia:-)

ja tak samo 21 września mam wizyte:-)zdróka dla córci:tak:

BERSHKA czekamy na wiesci co do operacji:tak:

No jestem w szoku, pamiętacie jak zrobiłam przelew za elektryczny laktator na allegro ? do tej pory nie doszedł a aukcja została usunięta przez pracownika allegro :szok: teraz nie wiem czy dostanę go czy jak w takim przypadku ? Jakby nie było pieniądze przelałam mu już na konto :wściekła/y:

dlatego ja nigdy niezamawiam rzeczy gdzie musze na konto wpłacać tylko i wyłącznie jak do domu przychodzi i wtedy ja płace bo bynajmiej nawet patrze czy jest to co zamówiłam i wtedy daje kaske kurierowi najbezbieczniej;-)

reklama
Paula a no własnie niby nic się nie stało, ale od piątku jakoś nie bardzo się czuję :-( tzn boli mnie brzuch...nie sa to na pewno skurcze, ale tak boli sama nie wiem jak to określić, raz na dole, raz jakby mięśnie brzucha, już się zastanawiałam czy to może macica się rozciąga coraz bardziej i dlatego. biorę nospę i przechodzi, jedną noc boli, jedną w ogóle. A dzisiaj rano czułam jakbym miała dostać okresu...sama nie wiem. Na szczęście nie mam żadnych plamień ani nic, Mały fika w brzuszku, więc mam nadzieję że u Niego wszystko ok :sorry2: Już myślałam żeby do szpitala pojechać, ale nie wiem, nie są to jakies straszne ataki bólu, ale takie męczące bardziej. Wizytę u gina mam za tydzien dokładnie w poniedziałek, a w tym tygodniu już na pewno ma zajęte wszystkie terminy wizyt, więc nie wiem czy czekac na wizytę, czy jechac do szpitala. Trochę się boję :confused: W zasadzie ginek mówił że jakby coś się działo - plamienia lub skurcze częstsze niż 4 razy na godzinę to wtedy przyjeżdzać na izbę przyjęć, a moje bóle po nospie ustępują i sa raczej takie przewlekłe. Zauważyłam że w sobotę jak pochodziłam trochę na zakupach po sklepach to od razu mnie zaczął boleć brzuch, powinnam chyba więcej odpoczywać...:-(

masz racje Patrysiu bede zamawiac juz kurierem, wcześniej miałam problem z kurierem bo przyjeżdzali tylko do określonej godziny i paczki trzeba było odbierać u nich w centrali wiec wolałam na pocztę biegać ale teraz jak jestem w domu to czemu nie :tak:;-)

tak zwraca jeśli transakcja nie doszła do skutku :tak: trzeba wypełnić odpowiedni formularz :tak: tylko nie wiem czy wczesniej nie trzeba tego zgłaszac na policje....musisz doczytać w regulaminie.

dobrze wiedzieć, dziękuje

dziewczyny jak Wy to robicie, ze macie kilka cytatów różnych osób w jednym poscie ? :confused:

Pyszczku moze macica Ci się rozciąga, ale lepiej chuchać na zimne. Jak bedziesz mieć twardy brzuch to obowiązkowo nospa a jak po niej nie przechodzi to będziesz musiała lekarza odwiedzić.

Paula a no własnie niby nic się nie stało, ale od piątku jakoś nie bardzo się czuję :-( tzn boli mnie brzuch...nie sa to na pewno skurcze, ale tak boli sama nie wiem jak to określić, raz na dole, raz jakby mięśnie brzucha, już się zastanawiałam czy to może macica się rozciąga coraz bardziej i dlatego. biorę nospę i przechodzi, jedną noc boli, jedną w ogóle. A dzisiaj rano czułam jakbym miała dostać okresu...sama nie wiem. Na szczęście nie mam żadnych plamień ani nic, Mały fika w brzuszku, więc mam nadzieję że u Niego wszystko ok :sorry2: Już myślałam żeby do szpitala pojechać, ale nie wiem, nie są to jakies straszne ataki bólu, ale takie męczące bardziej. Wizytę u gina mam za tydzien dokładnie w poniedziałek, a w tym tygodniu już na pewno ma zajęte wszystkie terminy wizyt, więc nie wiem czy czekac na wizytę, czy jechac do szpitala. Trochę się boję :confused: W zasadzie ginek mówił że jakby coś się działo - plamienia lub skurcze częstsze niż 4 razy na godzinę to wtedy przyjeżdzać na izbę przyjęć, a moje bóle po nospie ustępują i sa raczej takie przewlekłe. Zauważyłam że w sobotę jak pochodziłam trochę na zakupach po sklepach to od razu mnie zaczął boleć brzuch, powinnam chyba więcej odpoczywać...:-(

Pyszczek powinnaś wiecej odpoczywać a Ty przecież ostatnio miałaś dużo pracy przy przeprowadzce, sprzataniu, układaniu, jeszcze zakupy....dlatego Ci się brzuszek napina i boli....bierz Nospe i dużo odpoczywaj! :tak: będzie dobrze! A jak coś będzie się działo niepokojącego to jedź do szpitala!

reklama
Do góry