reklama
anufifi
tęsknię...
no ja na szpilkach bo Ona wszystko widziała ...a ja tylko pytałam i co i co???? Beti ze nic , a ja ze nie mozliwe patrze lepiej hehehe dobre to było 
K
Kinga85
Gość
Beti OGROMNE GRATULACJE!!!! :-):-):-)
R
rouż
Gość
Piekna pora na rodzenie dzieckaano dokładnie:-)
wg kalkulatora na 20 maj:-)

Cudownie. Naprawde sie ciesze.
Mam nadzieje, ze Anufifi tez sie uda i znowu sie wysypia niejedne fasolki w tym miesiacu testowanek

K
Kinga85
Gość
Beti no to majowa mamusia bedziesz!:-) niech maleństwo zdrowo rośnie.
A teraz opowiadaj!!!
jak to było? przeczuwałaś coś? @ cie się spozniała?
A teraz opowiadaj!!!

R
rouż
Gość
Pewnie w wielkim stresie bylas jakby to Ciebie dotyczylo, co?no ja na szpilkach bo Ona wszystko widziała ...a ja tylko pytałam i co i co???? Beti ze nic , a ja ze nie mozliwe patrze lepiej hehehe dobre to było![]()
Najwazniejsze ze Beti sie udalo.
Betti, a dalej celowalas w chlopca, czy juz tak na zywiol, aby baby bylo? Ale raczej na chlopca...?
Aniu TY zawsze wszystko pierwsza wiesz:-)
że wiedziałam o tym pierwsza![]()
ja sie wczoraj dowiedzialam przez przypadek bo weszlam na profil Beti na 28dni:-)W takich chwilach zaluje ze nie jestem na 28;-)
Bo tez juz bym wiedzialaa tak musialam czekac;-), ale warto bylo
![]()
ano dokładnie:-)
Piekny miesiac na porod:-)oby wszystko bylo w porzadku:-)
Teraz czekamy na to aby Anufifi zaciazyla:-)mam nadzieje ze nie zataisz tego faktu tak dlugo jak Beti:-)
ano dokładnie:-)
wielkie gratulki Beti!!! to co będzie chłopak?? :-)
K
Kinga85
Gość
anufifi no własnie, teraz Twoja kolej na zaciążenie! :-):-)

reklama
Piekna pora na rodzenie dziecka, nie rodzilam wtedy ale na pewno milo gdy jest cieplutko, wszystko kwitnie i mozna na spacerki rozebranym chodzic
Cudownie. Naprawde sie ciesze.
Mam nadzieje, ze Anufifi tez sie uda i znowu sie wysypia niejedne fasolki w tym miesiacu testowanek![]()
hehe prawie tak samo posta napisalysmy:-)tzn o tym samym:-)
Podziel się: