Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam do prasowania 14 szt, siedzę i patrze na nie bo nie mogę się zabrać, a obiecywałam że poprasuję po 3 dziennie, nienawidzę tego robić, aż płakać się chcę:-(
może uda mu się odgadnąć płeć dzidzi. W sobotę byłam na roczku u mojego kuzyna i ciocia stwierdziła, że wyglądam na chłopczyka
no zobaczymy...
najlepiej byłoby gdybym urodziła jeszcze w grudniu...wyrobiłabym się, a tak to będę musiała sesję przedłużać i takie tam pierdoły...

a ja nie lubię się z niczym spóźniać...
Ja właśnie skończyłam - mój piękny ma kilka takich koszul że zawsze kiedy je prasuje to klnę jak szewc - dziś też tak było - maleństwo się nasłuchało ale trudno - te koszule mi odbierają siłę - co ciekawe wszystkie "trudne" koszule są Vistuli - następnym razem będę się długo zastanawiać zanim kupię koszulę tej firmy.
.

Witajcie:-) Nikki jak tam mały? Polepszyło się coś? Jej ale naskrobałyścieJa już po badaniu prenatalnym. Masakra, tak się nie chciał dzidziuś pokazać że 1,5h nas męczyli w poszukiwaniu narządów. W każdym bądź razie wsio ok, twarzy nie dało się zobaczyć bo się dzidzia zasłaniała ją rączkami. Waży 540g
No i teraz news . Już nie wiadomo czy dziewczynka
Bo było dwóch lekarzy i jeden mówił że raczej dziołszka a drugi że "to"za duże jak na dziołszkę więc sprawa płci nadal otwarta. Więc witam ponownie w gronie niewiedzących
i tak to z tym USG bywa
![]()
Ja mam do prasowania 14 szt, siedzę i patrze na nie bo nie mogę się zabrać, a obiecywałam że poprasuję po 3 dziennie, nienawidzę tego robić, aż płakać się chcę:-(
rośnie sobie i rośnie ... przez weekend złożyliśmy łóżeczko dla dzidzi i już po brzegi wypełnia je prania :-( normalnie wstyd 
Moim zdaniem lepiej sie spoznic niz urodzic wczesniej .Witam kobietki.
W środę będzie kolejna próba podejrzenia dzidzi...muszę iść na wizytę do swojego ginamoże uda mu się odgadnąć płeć dzidzi. W sobotę byłam na roczku u mojego kuzyna i ciocia stwierdziła, że wyglądam na chłopczyka
no zobaczymy...
Dostałam już plan na kolejny semestr...do 15 stycznia muszę wrócić, zaczną się egzaminy. No i ciągle główkuję, jak mam to zrobić...?najlepiej byłoby gdybym urodziła jeszcze w grudniu...wyrobiłabym się, a tak to będę musiała sesję przedłużać i takie tam pierdoły...
a ja nie lubię się z niczym spóźniać...
![]()
własnie koleżanka z pracy mi napisała sms ,że urodziła córke 3850 i58 dł
Już nie mogę sie doczekać az u nas pierwsza zakomunikuje o wymiarach nowonarodzonego dzidziuśka![]()
Witam poniedziałkowo, dziś nie zameldowałam się na kawce bo kiepsko spałam i ledwo do pracy wyrobiłam.
Męczyly mnie różne wizje i co zasnęłam to się budziłam. Masakra.
Wczoraj wieczorem koleżanka radziła mi się co robic bo jej znajoma urodziła 3 tyg temu a termin miała na koniec października - czyli w 7 miesiącu. Dzieciątko walczy dzielnie ale co rusz są kryzysy.
Dlatego skojarzyło mi się z tym co napisała lilka - oby to było jak najpóźniej. Różne terminy mamy ale oby to nie było wcześniej niż grudzień i to taki w połowie.
anna_ajra - witam kolejną nauczycielkę, ja również zastanawiałam się czy wrócić do szkoły ale narazie czuję się ok więc pracuje
tylko się nie moge doczekać grudnia a głównie świąt bo wtedy to się wszystko może zdarzyć a dzidzia tez i już może się rodzić
Witajcie:-) Nikki jak tam mały? Polepszyło się coś? Jej ale naskrobałyścieJa już po badaniu prenatalnym. Masakra, tak się nie chciał dzidziuś pokazać że 1,5h nas męczyli w poszukiwaniu narządów. W każdym bądź razie wsio ok, twarzy nie dało się zobaczyć bo się dzidzia zasłaniała ją rączkami. Waży 540g
No i teraz news . Już nie wiadomo czy dziewczynka
Bo było dwóch lekarzy i jeden mówił że raczej dziołszka a drugi że "to"za duże jak na dziołszkę więc sprawa płci nadal otwarta. Więc witam ponownie w gronie niewiedzących
i tak to z tym USG bywa
![]()
ale swoją drogą ja troche niekapuje waszych ginów
u mnie w 15 tc gin powiedział że synek i tak samo na połówkowym już był pewny bynajmiej na te 90% że synek to jak u was ginowie patrzą że nie potrafią skojarzyć czy to "gabryśka" czy "siusiaczek"
Mi wszyscy mowia ze na chlopcow wygladam, bo podobno na dziewczynki sie brzydnie..a ja sie nic nie zmieniam tylko brzuszek rosnie a pani doktor dwie cipki wypatrzyla..ale dopiero na 3D uwierze jak zobacze bo narazie ciezko mi uwierzyc!!!W środę będzie kolejna próba podejrzenia dzidzi...muszę iść na wizytę do swojego ginamoże uda mu się odgadnąć płeć dzidzi. W sobotę byłam na roczku u mojego kuzyna i ciocia stwierdziła, że wyglądam na chłopczyka
no zobaczymy...

no w sumie dobry gin z dobrym sprzetem jest w stanie dotrzec miedzy nozki..ja mam dwojeczke i doktor bez problemu zagladala..tylko ze te buleczki na zwyklym usg jakies malo wyrazne mi sie wydawaly..dlatego czekamy na potwierdzenie na 3D:-)najwżniejsze że zdroweale swoją drogą ja troche niekapuje waszych ginów
u mnie w 15 tc gin powiedział że synek i tak samo na połówkowym już był pewny bynajmiej na te 90% że synek to jak u was ginowie patrzą że nie potrafią skojarzyć czy to "gabryśka" czy "siusiaczek"
![]()
jak się nie nastawiać jak takie coś się usłyszy :-) a teraz marzę, że coś mu się zdawało i w czwartek usłyszę dziewczynka :-):-)
nie wiem ;-)
.