reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny dziękuję Wam bardzo mocno!!! :-)

No własnie Beti miałaś napisać nam jak to było u ciebie z zaciążeniem:tak:;-)

gieoska
widzę odliczanie trwa do odbior wózeczka :-) super
royana tule mocno, uważaj kochana na siebie
Bershka czemy oczywiście z Tobą!:tak:
Paula moj synek jak ma sprzątać swój pokoik to też kręci oczami ale alee posprząta ja go do porządku przywołam;-) uczę go na maksa aby sprzątal po sobie bo chyba tak trzeba no nie :happy:

Filip: MAMO HELOŁ NO! CHOĆ!

:rofl2::rofl2:dzizas padam ze śmiechu heh czasami jak dziecko coś powie to poprostu rewelacja jak nic :-D:-D

:-D no super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tez czasami jestem poskładana jak młody cos strzeli :-D:rofl2:

Dzięki za głosy ale tak patrzę na to głosowanie i coś chyba z nim jest nie tak bo można bez ograniczeń oddawać głosy :confused::nerd::baffled:

reklama
HELLO:-)
Witam wszystkie dziewczyny porannie:))
Ja dziś wstałam z dobrym humorem bo obchodzimy z mężem świeto:-)
Miłego dnia kochane
słonecznego i pozytywnego dnia!:tak::-)

15września 2007 :)
Nasza 2 rocznica ślubu:happy:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU ROCZNICY!!!!!!

Patrysiu tak mi się przypomniało...pieski udało się sprzedać? :happy:

tylko 6 zostało no i ma dzisiaj ktoś jeszcze przyjechac no i jak się uda to zostanie 5:-)

Ja sie dzis na 13ta wybieram do mojej gin. Nic powaznego sie nie dzieje, ale chyba drozdzaka podlapalam:baffled: i to jakby w zgieciu nogi a nie w srodku. Podejrzewam, ze te wszystkie wydzieliny sie do tego przyczynily, ciepelko i wkladki ktore zaczely uwierac. Wlasciwie najpierw myslalam, ze to otarcie, ale wieczorami tak piecze, ze chyba nie:baffled::baffled::baffled:. Niech to zobaczy, bo nie wiem jakie masci moge stosowac.
A wczoraj troche poprasowalam, pochodzilam wiecej i brzuch mi sie stawial. Kurcze, a w sobote mamy duza impreze rodzinna na ktorej zamierzalam sie wytanczyc-nasza 5 rocznice i dziadkow 55:-D-i chyba nici z wywijania...
W nocy zle sypiam choc jestem padnieta-chyba po lekach. Isoptin powoduje sennosc, a ten drugi rozbudzenie i organizm wariuje, i ciagle to siku...w sumie co 2 godzinki sie budze:baffled:, chyba organizm przygotowuje mnie do nieprzespanych nocek przy dziecku:dry:

...

no to faktycznie coś tam nie fajnego się dzieje co lepiej to sprawdzić tak jak piszesz:tak:

Patrysiu a co tam u Ciebie?

u mnie jest ok dobrze się czuje synus szaleje jeden i drugi:rofl2: dzisiaj mam dostać wyniki z badań;-) no ale jedna reka jest w takich siniakach że teraz lepiej w krutkim się niepokazywac:zawstydzona/y:i nadpuchłe jest i boli dodatkowo no ale mnie ostrzegała że nawet mam okłady robic bo może takie coś się zdarzyć a dlatego bo pobierała krew z żyłki które tak potem reaguja:sorry2:ps.WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA M:-)

no Beti miałaś opisać Twoje staranka :-D;-) no i celowałaś w płeć konkretną ?

ja także czekam czekam:-)

mozecie tylko raz kliknąć na moją chrześniaczkę :zawstydzona/y: :-) dziękuje bardzo

BoboVita - Galeria konkursowa

głos oddany:-)

A teraz w pytaniu na śniadanie mówią jak zrzucic kg po ciąży:tak:

Warto posluchac;-):-)

ciekawe jak to teraz będzie u mnie bo po pierwszej ciąży ja nie musiałam się męczyć bo one same ze mnie schodziły az do 45 kg. no a jeszcze w pewnym momencie 43 kg ważyłam:sorry2:co odrazu mówie że wole maks do 50 kg schudnąć bo wyglądałam jak dziecko chuda że kości wystawałay no już niemówiąc o M jak wolał abym przytyła bo woli aby tego ciałka miałam no i teraz jest happy bo tyłeczek urósł cycuszki co niemoże się powstrzymac od patrzenia na mnie:-D a ja się ciesze bo czuje się atrakcyjna bo wiadomo jak ciąża potrafi czasem psikusa zrobić no i jeszcze te nasze humorki:-p

Do góry