reklama
K
Kinga85
Gość
Dziewczyny dziękuję Wam bardzo mocno!!! :-)
No własnie Beti miałaś napisać nam jak to było u ciebie z zaciążeniem
;-)
gieoska widzę odliczanie trwa do odbior wózeczka :-) super
royana tule mocno, uważaj kochana na siebie
Bershka czemy oczywiście z Tobą!
Paula moj synek jak ma sprzątać swój pokoik to też kręci oczami ale alee posprząta ja go do porządku przywołam;-) uczę go na maksa aby sprzątal po sobie bo chyba tak trzeba no nie
No własnie Beti miałaś napisać nam jak to było u ciebie z zaciążeniem

gieoska widzę odliczanie trwa do odbior wózeczka :-) super
royana tule mocno, uważaj kochana na siebie
Bershka czemy oczywiście z Tobą!

Paula moj synek jak ma sprzątać swój pokoik to też kręci oczami ale alee posprząta ja go do porządku przywołam;-) uczę go na maksa aby sprzątal po sobie bo chyba tak trzeba no nie

Agniesiak85
Fanka BB :)
A teraz w pytaniu na śniadanie mówią jak zrzucic kg po ciąży
Warto posluchac;-):-)

R
rouż
Gość
Weszlam, patrze, i oczom nie wierze

Nie dosc ze ma na imie tak jak ja

weszlam, patrze, i oczom nie wierze
Nie dosc ze ma na imie tak jak ja, to jeszcze urodzinki ma w tym dniu co ja
:-d:-d:-d, tylko mlodsza jest 31lat:-d:-d:-d
ale zbieg okoliczności
K
Kinga85
Gość
oczywiście głos dodany!

royana no nieźle!

A mój syn siedzi i mówi do mnie MAMUŚ CHOĆ DO MNIE DO POKOIKU
ja mowie ZARAZ KOCHANIE...
Filip: MAMO HELOŁ NO! CHOĆ!

Filip: MAMO HELOŁ NO! CHOĆ!
dzizas padam ze śmiechu heh czasami jak dziecko coś powie to poprostu rewelacja jak nic
![]()

tez czasami jestem poskładana jak młody cos strzeli

Dzięki za głosy ale tak patrzę na to głosowanie i coś chyba z nim jest nie tak bo można bez ograniczeń oddawać głosy

R
rouż
Gość
Chyba faktycznie, bo wlasnie oddalam drugi glosno super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tez czasami jestem poskładana jak młody cos strzeli
Dzięki za głosy ale tak patrzę na to głosowanie i coś chyba z nim jest nie tak bo można bez ograniczeń oddawać głosy

reklama
P
patrysia*
Gość
HELLO:-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU ROCZNICY!!!!!!
tylko 6 zostało no i ma dzisiaj ktoś jeszcze przyjechac no i jak się uda to zostanie 5:-)
no to faktycznie coś tam nie fajnego się dzieje co lepiej to sprawdzić tak jak piszesz
u mnie jest ok dobrze się czuje synus szaleje jeden i drugi
dzisiaj mam dostać wyniki z badań;-) no ale jedna reka jest w takich siniakach że teraz lepiej w krutkim się niepokazywac
i nadpuchłe jest i boli dodatkowo no ale mnie ostrzegała że nawet mam okłady robic bo może takie coś się zdarzyć a dlatego bo pobierała krew z żyłki które tak potem reaguja
ps.WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA M:-)
ja także czekam czekam:-)
głos oddany:-)
ciekawe jak to teraz będzie u mnie bo po pierwszej ciąży ja nie musiałam się męczyć bo one same ze mnie schodziły az do 45 kg. no a jeszcze w pewnym momencie 43 kg ważyłam
co odrazu mówie że wole maks do 50 kg schudnąć bo wyglądałam jak dziecko chuda że kości wystawałay no już niemówiąc o M jak wolał abym przytyła bo woli aby tego ciałka miałam no i teraz jest happy bo tyłeczek urósł cycuszki co niemoże się powstrzymac od patrzenia na mnie
a ja się ciesze bo czuje się atrakcyjna bo wiadomo jak ciąża potrafi czasem psikusa zrobić no i jeszcze te nasze humorki
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU ROCZNICY!!!!!!
Patrysiu tak mi się przypomniało...pieski udało się sprzedać?![]()
tylko 6 zostało no i ma dzisiaj ktoś jeszcze przyjechac no i jak się uda to zostanie 5:-)
Ja sie dzis na 13ta wybieram do mojej gin. Nic powaznego sie nie dzieje, ale chyba drozdzaka podlapalami to jakby w zgieciu nogi a nie w srodku. Podejrzewam, ze te wszystkie wydzieliny sie do tego przyczynily, ciepelko i wkladki ktore zaczely uwierac. Wlasciwie najpierw myslalam, ze to otarcie, ale wieczorami tak piecze, ze chyba nie
. Niech to zobaczy, bo nie wiem jakie masci moge stosowac.
A wczoraj troche poprasowalam, pochodzilam wiecej i brzuch mi sie stawial. Kurcze, a w sobote mamy duza impreze rodzinna na ktorej zamierzalam sie wytanczyc-nasza 5 rocznice i dziadkow 55-i chyba nici z wywijania...
W nocy zle sypiam choc jestem padnieta-chyba po lekach. Isoptin powoduje sennosc, a ten drugi rozbudzenie i organizm wariuje, i ciagle to siku...w sumie co 2 godzinki sie budze, chyba organizm przygotowuje mnie do nieprzespanych nocek przy dziecku
...
no to faktycznie coś tam nie fajnego się dzieje co lepiej to sprawdzić tak jak piszesz

Patrysiu a co tam u Ciebie?
u mnie jest ok dobrze się czuje synus szaleje jeden i drugi

no Beti miałaś opisać Twoje staranka;-) no i celowałaś w płeć konkretną ?
ja także czekam czekam:-)
głos oddany:-)
A teraz w pytaniu na śniadanie mówią jak zrzucic kg po ciąży
ciekawe jak to teraz będzie u mnie bo po pierwszej ciąży ja nie musiałam się męczyć bo one same ze mnie schodziły az do 45 kg. no a jeszcze w pewnym momencie 43 kg ważyłam

Podziel się: