reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dobranoc..:-):-):-)

Natala witaj skad jestes ile masz lat??
napisz cos wiecej masz dzidzie??

do jutra laski :-):-):-)

Dzien doberek to ja nastepna !!!
my juz zaliczylismy spacer do przedszkola,mloda odtransportowana :-D:-D:-D
a szymek wszedl do jej grupy i wyjsc nie chcial musialam go zabrac z placzem :tak::tak:
chcial tam zostac....
teraz wstawilam juz zupke zostala ze wczoraj kapusta wiec dzis kapusniaczek :-):-)

ciasteczko takie placuszki robi moja babcia jadla je kiedys u niej naprawde dobre
:-)

Witam po dlugiej nieobecnosci :-)

Nie mialam czasu zeby tu zagladac. Ciagle w biegu bylam ostatnio, a raz nawet trafilam na izbe przyjec do szpitala :) i myslalam ze juz urodze a tam polozna mi mowi ze to jeszcze nie czas :wściekła/y:a mialm juz tak mocne skurcze i regularne...
Dzisiaj 16 i tak sobie po cichu marze zeby dzisiaj urodzic :) bo ja urodzialam sie 16.10 a moj maz 16.11 wiec fajnie by bylo gdyby nasza dzidzia sie urodzila dzisiaj :-D ale nie zanosi sie jakos :-(

Czesc niuskaa :-):-):-)
a ja myslalam ze ty juz tulisz swoje malenstwo :-):-) bo nie zagladalas...

napisalam nawet wczoraj na nk do ciebie
:-D:-D

reklama
Do góry