reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
będziesz pichcić??nie miałam na to czasu, ale Gerberki na szczęście zasmakowały :-)
Jasne, że będę
Lubię pichcic
Tym bardziej, że te dania dla dzieci są szybkie i małe ilości się robi
:-)

Jasne, że będęLubię pichcic
mnie pewna madra pediatra powiedziala, ze jak będzie to okres zimowy to lepiej kupować jedzonko w słoiczkach bo jest zdrowsze niż zimowe warzywa pryskane chemią natomiast wiosenką i latem prosto z ogródka 

Jasne, że będęLubię pichcic
Fajnie! Ja niestety nie miałam cierpliwości ;-)
P
patrysia*
Gość
ja wlasnie robilam tylko cytomegalie igm bo to jest wazniejsze badanie niz ta igg!!dzieki za nazwe tego plynu:-)
IGM robisz wtedy kiedy masz już przeciwciała na tokso czy cytomegalie

hejka
no i M dzwonił do chirurga w sprawie operacji a chirurg stwierdził, że On musi być przekonany na 100% ze operacja jest potrzebna bo jak patrzy na rentgeny, usg i badania to nie widzi nic co mogłoby go niepokoić, uważa ze Kubuś już dawno powinien jeśc sam ale coś go blokuje w srodku więc będzie jeszcze jedna próba karmienia mleczkiem i jak będzie zwracać to wtedy podejmą ostateczną decyzję aczkolwiek chirurg powiedział, ze dzisiaj o 18tej da ostateczną decyzję czy jednak już beda operować czy jednak rozkarmiać...ech...chyba pójde do Częstochowy na kolanach :-(
miłego dnia buziale
mam nadzieje i też trzymam kciuki żeby obeszło się bez operacji

dziewczyny ale leje mi się krew,nie mogę tego powstrzymaćjak mam iść do ginka z wylewajacą się krwią
czy tak jest po porodzie ? po 6 tyg takie ulewanie
hmm no juz teraz to powinnaś jedynie brudzić bądz tam plamic ale lać krwią no nie bardzo lepiej powiedz ginowi o tym

P
patrysia*
Gość
Ja kupowałam słoiczki czy kaszki nie pichciłam ;-)nawet soczki kupowałam nie robiłam swoich;-)po to jest to udogodnienie aby z niego skorzystac
no i wiem na pewno że jest zdrowe a nie zawsze możesz kupić fajne warzywa czy owoce z warzywniaka czy targu dobre dla dziecka bo wiadomo pryskane itp.co wole słoiczki;-)

sloiczki sa super rozwiazaniem:-)nie zawsze jest czas przy dziecku aby gotowac:-)co do antykolkowych butelek to nie wiem jak to jest ja mialam aventa niby najlepsze antykolkowe a Maja i tak miala kolki wiec jak dla mnie to scima jest!!będziesz pichcić??nie miałam na to czasu, ale Gerberki na szczęście zasmakowały :-)
co do tych butelek jeszcze to ja miałam masę ( ok. 8 małych) takich najtańszych z Canpolu, bo w nich mroziłam odciągnięte mleczko
A jak Wy zdecydowałyście je przechowywać ? wydawało mi się że jak Zocha byłą mała to te pojemniczki z Aventu były drogie, ale może teraz jakoś jest inaczej ;-)
A potem miałam taką średnią butelkę z Aventu, ale żałowałam że nie kupiłam najwiekszej, bo własnie nie mieściła sie kaszka wieczorna w późniejszym czasie :-)
A z tym trzymaniem to tez miałam taką z Canpolu z dziurką w środku i ona była chyba najwygodniejsza do chwycenia dla dziecka ;-)
Ciekawa jestem jak z tymi butelkami przeciwkolkowymi, czy to faktycznie działa. Moja koleżanka taką ma, a mała i tak kolki niestety ma :-(
Co do laktatora złożyłam reklamację do Allegro z tym, ze dostałam info, ze 29 dni trwa czas na rozstrzygniecie sporu
dlugo..a probowalas sie kontaktowac ze sprzedawca jeszcze??
P
patrysia*
Gość
sloiczki sa super rozwiazaniem:-)nie zawsze jest czas przy dziecku aby gotowac:-)co do antykolkowych butelek to nie wiem jak to jest ja mialam aventa niby najlepsze antykolkowe a Maja i tak miala kolki wiec jak dla mnie to scima jest!!
ja oglądałam program o dzieciach i była mowa o kolkach i tam mówiono że kolki jak sa to są poprostu dziecko ma do tego predyspozycje a butelki czy dieta jedynie może załagodzić ale niektórym nie pomaga bo widocznie taka natura dziecka a skąd te kolki się biora tego nie wiadomo jedynie można pomóc w nich czy masaż czy jak butelka dieta bądz sa krople na to

reklama
A ja się właśnie naczytałam o butelkach że ciągle w sprzedaży jest dużo tych z BPA
i na tych moich co chcę kupić dr brown's nic nie pisze że tego nie zawierają...wprawdzie na amerykańskiej stronie juz jest info że są BPA free, ale gdzies na forum znalazłam że w Polsce jeszcze sprzedają i tak te stare 
Gosia na tych Twoich z TT jest napisane że 0% BPA, zwracalaś na to uwagę? Sama już nie wiem co wybrać..
A podgrzewacz już kupiłam
Bershka mam nadzieję że uda się jednak bez operacji, może akurat druga próba karmienia przebiegnie pomyślnie, skoro lekarz nic nie widzi na rentgenach itd..

Gosia na tych Twoich z TT jest napisane że 0% BPA, zwracalaś na to uwagę? Sama już nie wiem co wybrać..

A podgrzewacz już kupiłam

Bershka mam nadzieję że uda się jednak bez operacji, może akurat druga próba karmienia przebiegnie pomyślnie, skoro lekarz nic nie widzi na rentgenach itd..

Podziel się: