reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zachcianki w czasie ciaży

reklama
hej :)
ja mam świrka na punkcie owoców !:) zwłaszcza grejfrutów, nektarynek. Trzęsę się też na widok jabłek utartych z cukrem :) że już o arbuzie nie wspomnę :)

ARBUZ:happy::-):happy::-)!

Ostatnio kupiłam 10 kg, wtryndoliliśmy go w czwórkę w dwa dni. A ponieważ przy 4 os. rodzince nie rozdrabniam się na drobne, więc mżecie sobie wyobrazić ciężarówkę wleczącą do kasy 10 kg arbuza!!!

ja ostatnio oszalałam na punkcie tartych jabłek. tak po prostu. bez niczego .. mmmmmmmmmmmm.
no i do słoików troszkę dla Maluszka pochowałam :):)

a ja wlansie pochlonelam nie cale pol kilo kapusty kiszonej - tak maialm smaka!! i za 2 minuty grzesiek o smaku toffi:) pychotka zaraz bedzie czas na winogrono :)

reklama
Do góry