reklama
K
Kinga85
Gość
Jeszcze nic nie kupiłam i biję sie z myślami co by tu kupić jakiś drobiazg symbolicznienie chce kupować nic słodkiego bo Kacper ostatnio dostał słodycze od rodzinki i mamy całą reklamówkę
pojade do domku to zjem rosołek bo mąż właśnie gotuje i położe się troszkę a na noc wypije kubek ciepłego mleka z miodem
p.s. kawa zbożowa to tak na wszelki wypadek ;-):-)
Mój stary byk już dostanie coś słodkiego bo lubi i starczy;-) życzonka złożyłam już. Z pracy od dziewczyn na pewno też jakiś drobiazg dostaną chłopaki jak co roku.
A co do anatolka hmmm.... i tak wiem że nie jestem w ciąży wiec spokojnie

okruszynko śliczna twoja córeczka jest!!

jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
witam i dziękuje serdecznie za gratulacje i dobre słowo 

a z tym porodem to sama nie wiem jak wyszło, i tak mi sie wydawało, ze mam jeszcze czas aby jechać na porodówke...........
do 4 rano mozna powiedzieć, że normalnie spałam, ale juz właśnie o 4 nie dałam rady leżeć więc zaczęłam chodzic po chatce i tak do 4.30 potem wzięłam jeszcze prysznic i dalej sobie spacerowałam ale skurcze sie nasilały więc o 5 stwierdziłam, że jednak pora obudzic M i chyba trezba sie zbierać, zanim M sie ogarnął jeszcze musiał Kacpra ubrać i pojechalismy ......................... na izbę zajechaliśmy ok. 5.30 i potem poleciało juz szybciutko
więc każdej życze takiego obrotu sprawy....krótko, zwięźle i na temat ............

troszke nadrobiłam Wasze posty i mkne z gratulacjami kolejnych II kreseczek dla szczęśliwie zafasolkowanych, a szczególnie Beti dla Ciebie, wielkie GRATKI .........
Bershka, a za Twoje malenstwo zaciskam kciuki, bądz dzielna ...........
a Wszystkie Was pozdrawiam i życzę miłego dzionka

troszke nadrobiłam Wasze posty i mkne z gratulacjami kolejnych II kreseczek dla szczęśliwie zafasolkowanych, a szczególnie Beti dla Ciebie, wielkie GRATKI .........

Bershka, a za Twoje malenstwo zaciskam kciuki, bądz dzielna ...........
a Wszystkie Was pozdrawiam i życzę miłego dzionka

K
Kinga85
Gość
Moje dziecko ogląda scooby doo wiec ja biore się za obiad
mięsko muszę do piekarnika wstawić i przyprawić.
Do pozniej!
;-)
mięsko muszę do piekarnika wstawić i przyprawić.
Do pozniej!
;-)
Paula25
szczęśliwa :)
Kinga coś mi sie wydaje podejrzana ta niechęć do zwykłej kawy ;-):-) miłego popołudnia :-)
Jarzębinko poród ekspresowy tylko pozazdrościć
niech Ci się synkek zdrowo chowa i czekamy na zdjęcia
a jak Kacperek reaguje na braciszka?
Ja zaraz zmykam do domku...do jutra dziewczynki!
:-)
Jarzębinko poród ekspresowy tylko pozazdrościć

Ja zaraz zmykam do domku...do jutra dziewczynki!

K
Kinga85
Gość
Kinga coś mi sie wydaje podejrzana ta niechęć do zwykłej kawy ;-):-) miłego popołudnia :-)
Jarzębinko poród ekspresowy tylko pozazdrościćniech Ci się synkek zdrowo chowa i czekamy na zdjęcia
a jak Kacperek reaguje na braciszka?
Ja zaraz zmykam do domku...do jutra dziewczynki!:-)
Paula przestań proszę cię

Do jutra jak najbardziej!

Jarzębinko oczywiście czekamy na zdjęcia syneczka

A co u reszty dziewczyn słychać??
Ja już czekam na mojego mężyka i popołudnie wspólne więc odezwę się wieczorkiem
witaj Pati :-) a jak Ty się czujesz? jakieś objawy ciaży? :-)
kochana caly czas "ozmawiam" z kibelkiem no i sledzie po prostu jem je na sniadanie i kolacje;-)

K
Kinga85
Gość
kochana caly czas "ozmawiam" z kibelkiem no i sledzie po prostu jem je na sniadanie i kolacje;-)![]()
Pati ty to tak jak ja, będąc w ciąży śledzie mogłam jeść kilogramami tak mi smakowały i kapusta kiszona i ogórki kiszone mmm

Szkoda że musisz się meczyć z wymiotami... Ja na szczescie miałam tylko nudności, ale może druga ciąża nie bedzie dla mnie tak łaskawa

kiki750321
Fanka BB :)
reklama
Paula odpoczęłam troszkę i zrobiło mi się lepiej
mam nadzieję że i Twoje samopoczucie też się poprawia
ściskam mocno 
Kinga mnie nudności i wymioty męczą od początku ciąży!
Nawet dzisiaj mi się zdarzyło porozmawiać z kibelkiem
także obyś nie miała takich akcji w drugiej ciąży 
Pati a mi się tak chce śledzi, takich koreczków śledziowych lub rolmopsów po kaszubsku, ajjj...
Patrysia pokaż torta jak M przywiezie :-) no i z tego co piszesz to się goście najedzą ze smakiem na imprezce
u nas w sobotę druga parapetówka - tym razem dla znajomych - my z M mamy zamiar zrobić rybę po grecku na ciepło i bigos (to z dań gorących), a oprócz tego sałatka grecka z fetą, sałatka jarzynowa no i wiadomo wędlinka, jajka z sosem majonezowo-śmietanowym, a na deser upieczemy napoleonkę
chyba starczy tyle jedzonka, mam nadzieję 
Kiki po raz kolejny napiszę że córeczkę masz śliczną
Royanna nie śpię, nie śpię
codziennie zazwyczaj wstaję o 7.30, ale dzisiaj cały dzień chodzę śpiąca.. Pozdrawiam cieplutko!

Kinga mnie nudności i wymioty męczą od początku ciąży!

Pati a mi się tak chce śledzi, takich koreczków śledziowych lub rolmopsów po kaszubsku, ajjj...

Patrysia pokaż torta jak M przywiezie :-) no i z tego co piszesz to się goście najedzą ze smakiem na imprezce

Kiki po raz kolejny napiszę że córeczkę masz śliczną
Royanna nie śpię, nie śpię
Ostatnia edycja:
Podziel się: