reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Okruszynko jaka śliczna królewna u-76.gif jak już urosła, cudna jest!!! :-):-):-)

reklama
Jeszcze nic nie kupiłam i biję sie z myślami co by tu kupić jakiś drobiazg symbolicznie :confused: nie chce kupować nic słodkiego bo Kacper ostatnio dostał słodycze od rodzinki i mamy całą reklamówkę :tak:

pojade do domku to zjem rosołek bo mąż właśnie gotuje i położe się troszkę a na noc wypije kubek ciepłego mleka z miodem :tak:

p.s. kawa zbożowa to tak na wszelki wypadek ;-):-)

Mój stary byk już dostanie coś słodkiego bo lubi i starczy;-) życzonka złożyłam już. Z pracy od dziewczyn na pewno też jakiś drobiazg dostaną chłopaki jak co roku.
A co do anatolka hmmm.... i tak wiem że nie jestem w ciąży wiec spokojnie:) piję bo lubię, a mąż mówi że przesadzam. Tak wogóle to nawet nie mam ochoty już tak na kawę zwykłą..:sorry: anatol przynajmniej ma jakieś wartości odżywcze w tym błonnik i sód.. ;-)

okruszynko śliczna twoja córeczka jest!! :tak::-)

witam i dziękuje serdecznie za gratulacje i dobre słowo :tak::-D:tak: a z tym porodem to sama nie wiem jak wyszło, i tak mi sie wydawało, ze mam jeszcze czas aby jechać na porodówke........... :tak: do 4 rano mozna powiedzieć, że normalnie spałam, ale juz właśnie o 4 nie dałam rady leżeć więc zaczęłam chodzic po chatce i tak do 4.30 potem wzięłam jeszcze prysznic i dalej sobie spacerowałam ale skurcze sie nasilały więc o 5 stwierdziłam, że jednak pora obudzic M i chyba trezba sie zbierać, zanim M sie ogarnął jeszcze musiał Kacpra ubrać i pojechalismy ......................... na izbę zajechaliśmy ok. 5.30 i potem poleciało juz szybciutko :tak: więc każdej życze takiego obrotu sprawy....krótko, zwięźle i na temat ............:tak::-D:tak:

troszke nadrobiłam Wasze posty i mkne z gratulacjami kolejnych II kreseczek dla szczęśliwie zafasolkowanych, a szczególnie Beti dla Ciebie, wielkie GRATKI .........:tak:

Bershka, a za Twoje malenstwo zaciskam kciuki, bądz dzielna ...........

a Wszystkie Was pozdrawiam i życzę miłego dzionka :tak::cool2::tak:

Kinga coś mi sie wydaje podejrzana ta niechęć do zwykłej kawy ;-):-) miłego popołudnia :-)

Jarzębinko poród ekspresowy tylko pozazdrościć :tak: niech Ci się synkek zdrowo chowa i czekamy na zdjęcia :tak: a jak Kacperek reaguje na braciszka?

Ja zaraz zmykam do domku...do jutra dziewczynki! :tak::-)

Kinga coś mi sie wydaje podejrzana ta niechęć do zwykłej kawy ;-):-) miłego popołudnia :-)

Jarzębinko poród ekspresowy tylko pozazdrościć :tak: niech Ci się synkek zdrowo chowa i czekamy na zdjęcia :tak: a jak Kacperek reaguje na braciszka?

Ja zaraz zmykam do domku...do jutra dziewczynki! :tak::-)

Paula przestań proszę cię :-p:-)...
Do jutra jak najbardziej! :tak: opowiesz jak ci mineło popołudnie i wieczór.

Jarzębinko
oczywiście czekamy na zdjęcia syneczka:happy: pozdrawiam ciepło

A co u reszty dziewczyn słychać??
Ja już czekam na mojego mężyka i popołudnie wspólne więc odezwę się wieczorkiem:)

kochana caly czas "ozmawiam" z kibelkiem no i sledzie po prostu jem je na sniadanie i kolacje;-):tak:

Pati ty to tak jak ja, będąc w ciąży śledzie mogłam jeść kilogramami tak mi smakowały i kapusta kiszona i ogórki kiszone mmm :-p:-)
Szkoda że musisz się meczyć z wymiotami... Ja na szczescie miałam tylko nudności, ale może druga ciąża nie bedzie dla mnie tak łaskawa :sorry:;-) zobaczymy...

reklama
Paula odpoczęłam troszkę i zrobiło mi się lepiej :tak: mam nadzieję że i Twoje samopoczucie też się poprawia :sorry: ściskam mocno :)

Kinga mnie nudności i wymioty męczą od początku ciąży! :eek: Nawet dzisiaj mi się zdarzyło porozmawiać z kibelkiem :baffled: także obyś nie miała takich akcji w drugiej ciąży :)

Pati a mi się tak chce śledzi, takich koreczków śledziowych lub rolmopsów po kaszubsku, ajjj...:sorry:

Patrysia pokaż torta jak M przywiezie :-) no i z tego co piszesz to się goście najedzą ze smakiem na imprezce :tak: u nas w sobotę druga parapetówka - tym razem dla znajomych - my z M mamy zamiar zrobić rybę po grecku na ciepło i bigos (to z dań gorących), a oprócz tego sałatka grecka z fetą, sałatka jarzynowa no i wiadomo wędlinka, jajka z sosem majonezowo-śmietanowym, a na deser upieczemy napoleonkę :) chyba starczy tyle jedzonka, mam nadzieję :sorry:

Kiki po raz kolejny napiszę że córeczkę masz śliczną :)

Royanna nie śpię, nie śpię :) codziennie zazwyczaj wstaję o 7.30, ale dzisiaj cały dzień chodzę śpiąca.. Pozdrawiam cieplutko!

Ostatnia edycja:
Do góry