reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2008

ja rok temu czekalam juz na meza w szpitalu z Adasiem, zeby zabral nas do domu :) i na wieczor jedlismy w domu obiadek, ktory robilam poprzedniego dnia- zanim jeszcze wszystko sie zaczelo :-)
TO JUZ ROK :) Az mi sie wierzyc nie chce:no:

Adaś w dniu twojego święta
Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia szczęścia i słodyczy

I dla Ciebie Anai gratulacje od roku pełnisz najważniejszą funkcję jaką jest bycie Mamą;-)
ale was szybko do domciu wypuscili:szok:

A ja w koncu pomyłam gary. Mały zasypia wiec zaraz umyje podłogi i zrobie sobie kawunie:-p Tylko nie mam pomysła co na obiad:sorry:

reklama
Adasiu wszystkiego najlepszego w dniu twoich pierwszych urodzin!!!!!

Witam się ze słonecznego ranka, już odwiozłam Karolinkę do szkoły a teraz chwilę się pobawimy z Lenką i do spanka:tak:
Dziś Karolina ma wizytę u dentysty po południu.

Dorota przekichane masz z takimi nockami:no:
Czarna narazie musimy chodzić na długie i nudne zebrania ,raz w miesiącu z dzieckiem na mszę,pierwsza spowiedż jest dużo wcześniej a nie dzień przed luty/marzec, jeszcze nie wiemy dokladnie a komunia jest w sobotę rano i chyba podobnie jak w Polsce z tym że tu się przyjmuje komunię do ręki a nie do buzi.
Sukienki same kupujemy jakie się podobają.
To chyba dużej różnicy nie ma, ale ja i tak mam stresa jak to będzie;-)

Adasiu wszystkiego najlepszego w dniu twoich pierwszych urodzin!!!!!

Witam się ze słonecznego ranka, już odwiozłam Karolinkę do szkoły a teraz chwilę się pobawimy z Lenką i do spanka:tak:
Dziś Karolina ma wizytę u dentysty po południu.

Dorota przekichane masz z takimi nockami:no:
Czarna narazie musimy chodzić na długie i nudne zebrania ,raz w miesiącu z dzieckiem na mszę,pierwsza spowiedż jest dużo wcześniej a nie dzień przed luty/marzec, jeszcze nie wiemy dokladnie a komunia jest w sobotę rano i chyba podobnie jak w Polsce z tym że tu się przyjmuje komunię do ręki a nie do buzi.
Sukienki same kupujemy jakie się podobają.
To chyba dużej różnicy nie ma, ale ja i tak mam stresa jak to będzie;-)
e to prawie tak jak u nas:-p:-p a dlaczego tak wcześnie spowiedz:szok: choć u nas są Alby :crazy:
Czarna a może łazanki na obiad??;-)
nie lublu:laugh2::laugh2:
Dobra idu umyć podłogi, bo mały wcinał winogrono i wsio się klei:laugh2:

ADASIU STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam
Mlody spi, ja wcinam sniadanie i delektuje sie momentem kiedy nikt mi sie do nogi nie przykleja;-)
ja na obiad schabik w slodkokwasnym mniam
u nas zimno , kropi na dworze ale w domu cieplej troche bo wreszcie wlaczyli ogrzewanie:tak:

Czarna bo pierwsza spowiedz to impreza no a potem pierwsza komunia to dopiero impreza:tak: dla nich każda okazja jest dobra:-D

A na obiad może ryż z jabłkami na słodko:-)
Ja robię rybkę.

Lo matki lazanki mmmmmmmmmmmmmmmm i slina mi cieknie ;-)
Chyba jutro zapodam i sie skusze....

Ja tam jestem jak najbardziej za Albami...w koncu to komunia nie wesele:tak: Poza tym nie zebym byla jakas tam katoliczka pierwsza klasa bo do kosciola mnie zaciagnac to sukces, ale wydaje mi sie ze gdzies cala ta "komunia swieta" zanika i robi sie poprostu impreza z prezentami, a nie raz male weselicho bo kazdy chce sie pokazac:tak: Jak patrze jaie sie prezenty teraz daje:szok: to moze jak zocha do komuni pojdzie to zazycze sobie nowego merca:rofl2::laugh2:

ADASIU STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No my szukaliśmy najpopularniejsze prezenty na komunie to niewiarygodne co ludzie dają takim małym dzieciom:szok:
My już kupiliśmy małej prezent bardzo skromny , a jak chrzestni chcą dawać komputery to proszę bardzo chociaż wątpię w to szczerze:-D

reklama
Adasiu sto lat

Młody właśnie poszedł drzemać a ja mam chwilkę dla siebie, zamówiłam młodemu bodziaka na roczek z napisem mam już rok, obiad jest z wczoraj, więc luzu godzinka

Do góry