reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
aga6671 u nas w sklepach stelaże też kosztują tak ok. 60 zł, więc chyba cena w miarę normalna.
Rozstępy...u mnie też pojawiły się z dnia na dzień na biodrach, pomimo codziennego smarowania. Mam nadzieję, że dużo więcej ich nie przybędzie, zobaczymy...

Dzięki joanna82 :-)

mam pytanie o hormony&humorki.
jak z tym u Was?
ja dziś zgrałam się z pogodą i ryczałabym cały dzień, wydaje mi się, że to nie jest moja normalna akcja;) pytanko - czy też macie takie odjazdy, czy moze na odwrot czujecie same pozytywne wibracje?
cos czuje, ze hormonki juz mocno steruja i troche mi zal mojego mezusia bo chyba to poczuje/poczul ;-)

Oglądałam też stelaże pod wanienkę....60 zł to dużo czy mało za sam stelaż?
Aga w markusi sa stelaże za 50 zł :0 są też i takie za ponad 100zł :-D
ale ja jestem zdecydowana na ten za 50 zł.. i wanienki sa od 20zł zalezy od rozmiaru ofc.. i co wam powiem..
W markusi wcale tak drogo nie jest.. :-D

Dzięki joanna82 :-)

mam pytanie o hormony&humorki.
jak z tym u Was?
ja dziś zgrałam się z pogodą i ryczałabym cały dzień, wydaje mi się, że to nie jest moja normalna akcja;) pytanko - czy też macie takie odjazdy, czy moze na odwrot czujecie same pozytywne wibracje?
cos czuje, ze hormonki juz mocno steruja i troche mi zal mojego mezusia bo chyba to poczuje/poczul ;-)
Mam to samo.. :-D
a na taką pogodę mam sposób na poprawę humoru.. :-D
zakupy dla maluszka :-D ot jaka radocha !!

Mam to samo.. :-D
a na taką pogodę mam sposób na poprawę humoru.. :-D
zakupy dla maluszka :-D ot jaka radocha !!
troszke juz pokupilam, niestety jestem teraz skazana na siedzenie na pupie w domu, wiec jedynie w internecie buszuje, ustrzelilam pare super ciuszkow na MamiTati.pl - Internetowy Sklep Dla Niemowląt

mam myslowke z kombinezonem - czy potrzebny dla grudniowego Bąbelka 0-3 miesiace? i jaki rozmiar tu wybrac, zeby nie przedobrzyc... 56 to za maly, nawet chyba takich nie widzialam, 62 tez tak kurcze srednio jesli wpakujemy pod niego ciuszki...
co z ciepłych ciuszków warto na takiego niemowlaczka?

reklama
troszke juz pokupilam, niestety jestem teraz skazana na siedzenie na pupie w domu, wiec jedynie w internecie buszuje, ustrzelilam pare super ciuszkow na MamiTati.pl - Internetowy Sklep Dla Niemowląt

mam myslowke z kombinezonem - czy potrzebny dla grudniowego Bąbelka 0-3 miesiace? i jaki rozmiar tu wybrac, zeby nie przedobrzyc... 56 to za maly, nawet chyba takich nie widzialam, 62 tez tak kurcze srednio jesli wpakujemy pod niego ciuszki...
co z ciepłych ciuszków warto na takiego niemowlaczka?

Jeśli chcesz do 3 mieś a nie rodziły się jakieś olbrzymki w twojej rodzinie to 62-68 wystarczy w zupełności.:tak:

Do góry