reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Będę mówić babka heh. :-D:-DŻartuje.
Zobaczymy jak to będzie. Ostatnio mi powiedziała , że tylko tchórzliwe kobiety chcą, żeby mąż był przy porodzie i powinnam rodzić sama...:wściekła/y:
O nie jaki tekst szalu bym dostala pewnie jakby miala okazje to sama by z mezem rodzila tylko kiedys nie bylo takiej mozliwosci i zwyczaju a teraz po zlosci jgada skoro ona sie wycierpiala to czemu Ty masz miec latwiej !!!

a powiedzialas jej ze jest idiotka ?? ja bym powiedziala :D
Jeszcze taka odważna do niej nie jestem:-D:-D:-D
rozwaliła mnie totalnie jak powiedziała, że gdy rodziła moją szwagierkę to zorientowała się, że rodzi dopiero jak dziecko zaczęło wychodzić bo pomyliła skurcze z ochotą na kichanie a wody to siuśki, że jej poleciały jak kichnęła bo była przeziębiona:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: a to było jej drugie dziecko!:szok::-D:-D:-D

O nie jaki tekst szalu bym dostala pewnie jakby miala okazje to sama by z mezem rodzila tylko kiedys nie bylo takiej mozliwosci i zwyczaju a teraz po zlosci jgada skoro ona sie wycierpiala to czemu Ty masz miec latwiej !!!
No tak. Mi kuzynka Artura mówiła, że bez męza by jej ciężko było. Bo i pomasował plecy jak bolały i dał pić no i bardziej sytuację kontrolował. Wogóle, że sama jego obecność dobrze na nią działała:tak:

Kopciuszku no czy ja wiem czy ja tak szaleję z tą hemoglobiną:) Po prostu dbam o to by w tym co jem było żelazo. I powiem szczerze obawiam się, że jak otrzymam wynik to i tak ledwo podskoczy. Mam jakieś takie obawy.

Ostatnio mam non stop smaka na herbatkę. Co w niej jest takiego, że Maleńka się o nią upomina?:p

Coś chyba wczoraj wspominałyście o bólu kości łonowej? Mnie dziś bolało tak jakby mi się coś tam rozwierało:p Ale nie trwało długo.

Napewno sie podniesie:tak:po takim jedzonku to raczej murowane;-)

ty to sie kuruj bo chorobska ci do szczescia nei trzeba ... zwlaszcza ze przy dziecku nie polezysz !! walnij sobie mleko z miodem i czosnkiem :) i jak najdluzej pod kolderka !!

Najgorsze ze nie lubie czosnku:no:nie wiem czy przelkne:no:a co mam z nim zrocic,przecisnac czy wrzucic zabek bo kapletnie nie wiem?
A mnie teraz poty wzieły:tak:
Co do herbaty to ja zawsze ja pije i teraz tez:tak:owszem nie mocna ale jednak:tak:z Julcia tez pilam.
Jak mialabym zwracac uwage co mozna a co nie to malo by mi do jedzenia zostalo:-Dnie ma co przeginac,tego nie ,tego nie to w koncu co??

NO wiadomo jak babka chce rodzic z mezem i on tego chce to jak najbardziej co komu do tego jeju ludzie to sie beda wtracac do wszystkiego nawet powiedza Ci jak masz rodzic. Ja tam bede z moim rodzic i bardzo mnie to buduje bo wiem ze on wszystkiego dopilnuje i nie pozwoli mi krzywdy zrobic:)

Kopciuszku ja to jak bylam przeziebiona pilam caly dzionek wode ciepla z cytrynka i miodem a czosnek sobie przemycalam na kanapke z maselkiem i np serem jeszcze przykrylam i pomoglo bo samego to tez bym tak nie zjadla albo z mlekiem bym nie dala rady.

Też tak mam to z kością i nie wiem co to znaczy
Ja pytalam ginka dzisiaj ,kazal dokladnie mi pokazac gdzie i co mnie boli ,wiec wlazalm na samolata i mu pokazauje pchwiny z obu stron i kosc lonowa ,zbadal mnie i powiedzial ze to rzecz naturalna na tym etapie ciazy zwie sie to ":rozejscie spojenia łonowego" poprostu wsio tam zaczyna sie rozciagac a ze ja naprzyklad waska w dupie jestem to mnie bedzie bolec i tyle ,jak boli mam lezec i jak najmniej chodzic ! ( przynajmniej u mnie tak jest po przebadaniu )

reklama
Ja pytalam ginka dzisiaj ,kazal dokladnie mi pokazac gdzie i co mnie boli ,wiec wlazalm na samolata i mu pokazauje pchwiny z obu stron i kosc lonowa ,zbadal mnie i powiedzial ze to rzecz naturalna na tym etapie ciazy zwie sie to ":rozejscie spojenia łonowego" poprostu wsio tam zaczyna sie rozciagac a ze ja naprzyklad waska w dupie jestem to mnie bedzie bolec i tyle ,jak boli mam lezec i jak najmniej chodzic ! ( przynajmniej u mnie tak jest po przebadaniu )
Ja też kurna w dupie wąska

Do góry