reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczynki wyników jeszcze nie ma buuuu...:-( :-(dopiero najwcześniej w piątek a wogóle mi powiedziała że mogę czekać na wyniki do 10 dni :wściekła/y: jak robiłam odpłatnie to miałam na za 2 dni :tak: (co prawda w innej przychodni) a teraz tyle muszę czekać :wściekła/y:

Margaritta witaj :-) fajnie że jesteś :tak: i zaglądaj częściej :tak: cieszę się że u Ciebie wszystko ok :-) no i GRATULACJE dla siostry! :tak::-):-)

nie denerwuj sie ...niestetytak to juz u nas jest ...płacisz masz...( choc i to nie zawsze)

damy rade ...ja w kazdym razie czekam z toba :):rofl2::rofl2:

reklama
Dzieki Pati:-) Mam pytanie jakich testow owulacyjnych uzywalas? Ja kupuje w Wilkinsonie paskowe, ale jakos nie mam do nich zaufania.

witaj,ja uzywalam CLEARBLUE wszystkie dziewczyny je chwala,mysle ze jest o tyle dobry ze pokazuje sie po prostu buzka a nie 2 kreseczki i wtedy sie trzeba zastanawiac czy jest jasna czy ciemna?przy tych pojawia sie buzka i juz a jak owulka nie wystapi w ciagu najblizszych 24-36 godz i pokazuje sie koleczko,ale sa dobre POLECAM!
P.S.z jakiego rejonu jestes? bo ja okolice ealing broadway-hanger lane.

Laseczki byłam na monitoringu...
otóż pecherzyk nie pekł jeszcze ale ma 24 mm i to kwestia chwili ale........
wazne info w kwestii Luteiny ,...na wielu forach jest opinia ze luteina podana przed owu moze ja zablokowac ....otóż ja sie tym sugerowałam i nawet jak gin mówił , że mam brac to ja ( jajo madrzejsze od kury) nie brałam tylko czekałam do skoku ...i teraz na siebie psiocze bo wyglada na to ze popełniałam mega bład ...dzisiaj nie wytrzymałam i zapytałam jak to jest i zapytał tylko czy wygląda na takiego co chciałby mi na złość robic ;/;/;/;/....
a potem na forum znalazłm info , że jesli pęcherzykj jest juz duzy to nie zablokuje owu , moze tylko zablokowac mniejszy pecherzyk ze nie urosnie bardziej , a czesto w problemach z zajściem w ciąze stosuje sie luteine juz przed owu przy duzym pęcherzyku ...poza tym często efekty brania luteiny w postaci ciazy sa w 2-3 cyklu jej brania ........
psiocze na siebie ze go nie słuchałam , ale dzisiaj podarowałam mi tym nadzieje ....ze az ciarki mi po plecach przechodza ....aż sie boje .....
takj wiec ja ja biore od jutra , w poniedziałek na monitoring , potem beta i powiedział ze zobaczymy co dalej

dziewczyny ja was błagam o jedną krótka modlitwe .....

Pomodlę się za Ciebie !! Musi być dobrze, i słuchaj się ginka nastepnym razem :-D:tak:
I znów wielki powrót pani zgagi!!! Cholera nie wyrobie...

Pyszczku a bolą cię biodra? Albo którąś z was drogie koleżanki spodziewające się dzidzi???;-)

ej ej wystopuj Kochanie, nie nakręcaj się tak !! Zrób test ciążowy raz jeszcze :tak:Jestem z Tobą !!
dziewczyny nie moge znalezć wiec lece z głowy

podwójna piers z kurczaka pokroic w kosteczke i wrzucic na patelnie usmarzyc z przyprawa do gyrosa ( zdaje sie ze Kamis)duzo jej dac
dobrze usmazyc
pół paczki makaronu ( lubella małe muszelki , albo ja znalazłam takie malutkie łezki) ugotowac ,
wystudzic kurczaka i makaron
dodac papryke czerwona
2 pomidory
2 ogorki szklarniowe
puszke kukurydzy
ser feta zółty w kosteczke skrojony
dodac majonez kielecki wymieszac nie przyprawiac ...chyba ze samaym pieprzem

wymieszac i nic tylko wpierniczac
ja ja pochałniam miskami...

mhmmmmmmmmmm ale pychota !!!!!!!! wypróbuje na bank
No co wy dziewczyny???? Na prawdę? Nikt wam nie mierzył bioder??? Takim metalowym " Czymś"??? Jejku to wy szczęściary;-);-);-)
no mnie mierzyli ale przed porodem i nie dlatego, ze się rozpulchniają tylko dlatego żeby zmierzyć biodra czy są wystarczające do naturalnego porodu..choć i tak miałam mieć cc ale procedura to procedura :eek:

Kubuś je już 40 ml co 3h i ładnie trawi bo kupki żółciutkie ale ciut jeszcze wodniste. Do niedzieli ma dostać 100 ml :tak:

Dziękuje Kinga, moment prawdy będzie wówczas, gdy odłączą go całkowicie od jedzonka pozajelitowego i będą sprawdzać czy na mleczku, który dostaje przybiera na wadze. Jak wiecie ma wycięte dużo jelitka cienkiego więc jest jakieś tam ryzyko. Chirurg nas pocieszał, ze raczej nie powinno być z tym problemu ale zawsze jest to raczejjj.. :eek: wierzę głęboko w sercu, ze jednak nie będzie.

reklama
Do góry