reklama
K
Kinga85
Gość
ah te bakterie wstrętne no....
twoje maleństwo ma to już za sobą i Wy też. Możesz odetchnąć... wierzę że juz bedzie dobrze. Życzę wam najlepszego z całego serca.
Buziaki!!!

Buziaki!!!

kiki750321
Fanka BB :)
bereshka jak sie ciesze ze kubus tyle pije ja tez kochana wierze ze bedzie dobrze juz tylko coraz leiej..jut tyle wycierpieliscie sie teraz tylko niech jest szczescie wasze dzieciatko zdrowe i zawsze usmiech na waszych twarzach,,,tulam was mocno..dobranoc dziewczyny...
anufifi
tęsknię...
ooooo PIERWSZA !!!!
Wstawać kobitki ...na kawe ....
u mnie w przychodni wczoraj wszystkich wieczorem ewakuowano , bo ktos zadzwonił , że bomba
dzisiaj pustki ...każdego sprawdzaja przy wejsciu i policja łazi
ehhhh....komus sie na głupie żarty wzieło
Wstawać kobitki ...na kawe ....
u mnie w przychodni wczoraj wszystkich wieczorem ewakuowano , bo ktos zadzwonił , że bomba
dzisiaj pustki ...każdego sprawdzaja przy wejsciu i policja łazi
ehhhh....komus sie na głupie żarty wzieło
Paula25
szczęśliwa :)
Dzień dobry :-)
Ja juz po kawce
ale mogę wypić jeszcze jedną ;-):-)
Witaj Aniu :-) co za głupie żarty! ludzie wogóle nie myślą! w przychodni to jeszcze nie ma zagrożenia życia ale przecież nieraz się słyszy o podłożeniu bomby w szpitalu
Bershka ślicznie Kubuś przyjmuje pokarm :-) teraz już będzie tylko lepiej
Ja juz po kawce

Witaj Aniu :-) co za głupie żarty! ludzie wogóle nie myślą! w przychodni to jeszcze nie ma zagrożenia życia ale przecież nieraz się słyszy o podłożeniu bomby w szpitalu

Bershka ślicznie Kubuś przyjmuje pokarm :-) teraz już będzie tylko lepiej

Czarodziejka
Fanka BB :)
Dzień Dobry
)))
Jestem i ja z dużą dawka Energii
))))
Jestem i ja z dużą dawka Energii

Paula25
szczęśliwa :)
Witaj Czarodziejko :-)
powiedz mi jak Ci się udaje wstawiać takie duże zdjęcia (obrazki)??? ja wstawiam duże a potem w poście jest mały

powiedz mi jak Ci się udaje wstawiać takie duże zdjęcia (obrazki)??? ja wstawiam duże a potem w poście jest mały

Witam
Czarodziejko śliczne imię wybraliście dla dzidziuni
Anufifi dobrze, ze z tą bombą tylko żart
komuś chyba się nudzi 
Kiki musi być dobrze, ja też w to wierzę. Możesz mi powiedzieć jak często Deyra robi qki w ciągu dnia i czy są bardziej gęstsze czy rzadsze ? Co do rozkarmiania: jeżeli dostaje doustnie mleczko zmniejszają mu przepływ kroplówki i póki co ładnie przybiera na wadze ale musi być całkowicie wyłączona kroplówa.
Czarodziejko śliczne imię wybraliście dla dzidziuni

Anufifi dobrze, ze z tą bombą tylko żart

Kiki musi być dobrze, ja też w to wierzę. Możesz mi powiedzieć jak często Deyra robi qki w ciągu dnia i czy są bardziej gęstsze czy rzadsze ? Co do rozkarmiania: jeżeli dostaje doustnie mleczko zmniejszają mu przepływ kroplówki i póki co ładnie przybiera na wadze ale musi być całkowicie wyłączona kroplówa.
reklama
Dzastina222
Czekam..
Witam was dziewczyny...
No u mnie troszkę smutno...tempka spadła do 36.7 ale małpy jeszcze nie ma.. a ja bym chciała mieć to już za sobą....i zacząć cykl od nowa...smutno mi i już przestałam wierzyć w cuda... cuda są nie dla mnie:-(
No u mnie troszkę smutno...tempka spadła do 36.7 ale małpy jeszcze nie ma.. a ja bym chciała mieć to już za sobą....i zacząć cykl od nowa...smutno mi i już przestałam wierzyć w cuda... cuda są nie dla mnie:-(
Podziel się: