mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja teraz ide posciagac suche pranie i powiesic nowe ... potem do wanny 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jeszcze bardzoej wkurwiaja mnie kolezanki..
pytaja jak maly ja mowie ze dobrze..
i pytaja jaki duzy..wiec mowie ze nie wiem...ale ze w 22 tyg wazy 650gram...
na co one "JAK MALO"
zawsze potem zadaje pytanie "a wiesz ile powinno wazyc dziecko w tym tyg??"
a one mowia ze nie..
wiec jak moga komentowac czy duzo czy malo...
hehe ja juz mezowi zapowiedzialam ze jak przyjedzie po mnie do szpitala i wezmie ze soba tesciowa to ona wraca do domu piechotaja jej sobie tam nie zycze i koniec tematu !!
anka co do adbora arte mi sie tez bardzo podobal /jest w rybniku w sklepie na gliwickiej wiec mozesz podjechac i zobaczyc/ ale doczytalam w kilku miejscach ze mu sie krzywia kola !!!! no i chyba juz go skreslilismy ...
a co do nowego dzieciecego sklepu to wiem ze cos powstaje za domem kultury /ponizej mojej kosmetyczki do ktorej jezdze/ i ze maja tam byc wlasnie tanie wozki i mase roznych ******* ... w wodziu sie taki sklep rzyda bo bobas i markusia to troche malo jak na takie miasto![]()
ja tez bylam za arte i na necie znalazlam opinie ze lipny jest , ale to mnie tak nie zniechecilo jak zobaczylam go u mojej kolezanki ostatnio po 8 miesiacach uzytkowania ! Masakra - mea - o kolach to prawda tyle powiem - a wozek juz 2 razy byl reklamowany ! niewiem czy ona trafila na taki lipny wozek czy wszystkie takie sa !
co do tesciowej !!!!!!!!!!!!!!! To ja was teraz rozloze !( nie maialam z nia jakis wiekszych zatargow i jako tesciowa naprawde nie jest zla ,no ale nie zwsze mam dzien aby ja zdzierżyc ) Moja mama pojechla wlasnie wczoraj do niemiec ! Na 2 miechy wiec przyjedzie ok 8-9 grudnia ( oj termin porodu 8 grudnia ) ,tesciowa wroci z niemiec 1 grudnia !!!!!!!!!!!! Jak sie dowiedziala ze mojej mamy moze nie byc w dzien porodu to dzwoni i mowi do mnie
"dziecko ty sie nic nie martw ja bede z toba rodzic"
ja zbladalm i pytam " ze co? "
a ona " no nie martw sie ja bede w polsce i bede na porodowce z Toba"
a ze mielismy na glosno mowiaacy moj to oczywiscie slyszal i mowi do niej " chyba cie poje...lo" hahaahh
a ona " o synku jestes? nic sie dzieci nie martwcie mama bedzie z Wami"
ja mowie " dzieki nie trzeba ,ty sie przydasz do pilnowania Patryka jak mnie wezmie na rodzenie a na sali chce byc jedynie z mezem nikim wiecej"
a ona do mnie nieugieta" asia patryk moze zostac z jarkiem a ja dziecko pojade z toba"
Jarek niewytrzymuje" matko boska czego ty kobieto jestes taka upierdliwa ? nie kumasz ze cie na sali nie chcemy ze masz sznase sie wnukiem zajac a ten czas na porodowce jest nasz i nikogo wiecej? Koniec tematu i nawet nie mysl ze ktos cie wpusci na sale ja juz to zalatwie"
ona zmieszana " dobrze synku !"
noz qurwa !!!!!!!!! ja i tesciowa na sali porodowej hahahahahahhahahah !!!!!!!!!
moja swego czasu komentowała fakt ze bartek bedzie przy porodzie..ale tylko przylachalismy z niej..ja tez bylam za arte i na necie znalazlam opinie ze lipny jest , ale to mnie tak nie zniechecilo jak zobaczylam go u mojej kolezanki ostatnio po 8 miesiacach uzytkowania ! Masakra - mea - o kolach to prawda tyle powiem - a wozek juz 2 razy byl reklamowany ! niewiem czy ona trafila na taki lipny wozek czy wszystkie takie sa !
co do tesciowej !!!!!!!!!!!!!!! To ja was teraz rozloze !( nie maialam z nia jakis wiekszych zatargow i jako tesciowa naprawde nie jest zla ,no ale nie zwsze mam dzien aby ja zdzierżyc ) Moja mama pojechla wlasnie wczoraj do niemiec ! Na 2 miechy wiec przyjedzie ok 8-9 grudnia ( oj termin porodu 8 grudnia ) ,tesciowa wroci z niemiec 1 grudnia !!!!!!!!!!!! Jak sie dowiedziala ze mojej mamy moze nie byc w dzien porodu to dzwoni i mowi do mnie
"dziecko ty sie nic nie martw ja bede z toba rodzic"
ja zbladalm i pytam " ze co? "
a ona " no nie martw sie ja bede w polsce i bede na porodowce z Toba"
a ze mielismy na glosno mowiaacy moj to oczywiscie slyszal i mowi do niej " chyba cie poje...lo" hahaahh
a ona " o synku jestes? nic sie dzieci nie martwcie mama bedzie z Wami"
ja mowie " dzieki nie trzeba ,ty sie przydasz do pilnowania Patryka jak mnie wezmie na rodzenie a na sali chce byc jedynie z mezem nikim wiecej"
a ona do mnie nieugieta" asia patryk moze zostac z jarkiem a ja dziecko pojade z toba"
Jarek niewytrzymuje" matko boska czego ty kobieto jestes taka upierdliwa ? nie kumasz ze cie na sali nie chcemy ze masz sznase sie wnukiem zajac a ten czas na porodowce jest nasz i nikogo wiecej? Koniec tematu i nawet nie mysl ze ktos cie wpusci na sale ja juz to zalatwie"
ona zmieszana " dobrze synku !"
noz qurwa !!!!!!!!! ja i tesciowa na sali porodowej hahahahahahhahahah !!!!!!!!!