reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kinga !!!!!!!!!! co to za tajemnica :wściekła/y:;-) wracaj szybko i z dobrymi wiadomościami :-)

Dziewczyny to nie takie proste wysłać filmik z komórki na komputer :-( mój M nad tym siedzi i siedzi

Przychodzę z dobrymi wieściami :tak: w sumie z takimi, że bez zmian :-D a to dobra wiadomość. Kubuś je już po 50ml i jest taki szczęśliwy jak dostaje jedzonko :happy:

Pupka dalej czerwona i w szpitalu zamówili już specjalną maść, którą sami robią. Podobno bardzo dobra. Na noc
pupcie posmarowaną ma tormentiolem.

reklama
Berskha i sie pojawiłam akurat jak dodałaś filmik :-) KUBUŚ UROCZY BOBASEK, TAKI SPOKOJNY I TE CIEMNE PIĘKNE OCZĘTA! AH ŚLICZNY JEST DZIECIACZEK! CAŁUSKI OD E-CIOTECZKI:*:-)

wrócę do was na pewno....
jeszcze dziś się pojawię i w ndz jak coś.
Buziaki
Dobranoc :happy:

Witam w sobotni poranek..... :happy:
"Czasem szczęście to nie cel, a sposób podróżowania."

Szczęście to uczucie, które albo w nas jest, albo nie i to od nas samych zależy czy będziemy szczęśliwi. Ono tkwi w każdym z nas, trzeba je tylko umieć wydobyć...

Co dla mnie jest szczęściem?... Dobre zdrowie, moj Syn, mąż w którym mam oparcie, miłość, rodzinna, mieszkanie i spokojne życie...
Cieszę się z tego, tylko od czasu do czasu, potrzebuję chwili wyciszenia, by po raz kolejny docenić to co mam... Ale wydaje mi się że wszyscy tego potrzebujemy.

Miłego i pozytywnego weekendu Wam życzę
i Szczęścia! dużo szczęścia.
Pozdrawiam!
:happy:

Witajcie w sobotni poranek ;-) Ale ziimmno u nas, brrr!

Dziękuję Wam Dziewczyny za wszystkie wskazówki odnośnie termometru :)

Anufifi ja takich zdolności nie mam żeby bez termometru mierzyć tempkę :szok::-D podziwiam!

Kinga bardzo ładnie Ci w krótkich włosach :tak: mnie natomiast zupełnie nie pasowałaby taka fryzurka, kiedyś w liceum spróbowałam i żałowałam parę lat :-D
wracaj do nas z dobrymi wieściami :)

Gosiu ja też słyszałam że gdy boli ja na @ to jest to zwiastun zbliżającego się porodu :tak::szok: a co do wagi to na pewno szybko wrócisz do swojej wyjściowej :tak:

Royanna ciekawe właśnie jak by się sprawowały te droższe termometry, jak napisałaś, koło 100 zł...:eek:

Patrysiu u nas jeszcze łóżeczko nie złożone :-D ale za tydzień mamy zamiar złożyć :tak: czyli 3 tygodnie przed planowanym porodem :)

Kiki dziękuję że pytasz o naszego Sebulka :-):-):-) na razie sobie kica w brzuszku, trochę czasem mamie dokucza i wtedy tata przemawia do niego - "Sebuś nie kop tak mamy, nie wolno tak mocno" :-D:-D:-D

Bershka Kubuś jest po prostu prześliczny, aż słów brak! Jakie ma wieeeeelkie oczy ! Bardzo się cieszę że już więcej je i teraz będzie coraz lepiej :tak: Przytulam Was mocnoooo :)

Dziewczyny nie będę wymieniać, ale Wy wiecie że wszystkim Wam po równo i równie serdecznie życzę miłego weekendu :-)

Witam w sobotni poranek..... :happy:
"Czasem szczęście to nie cel, a sposób podróżowania."

Szczęście to uczucie, które albo w nas jest, albo nie i to od nas samych zależy czy będziemy szczęśliwi. Ono tkwi w każdym z nas, trzeba je tylko umieć wydobyć...

Co dla mnie jest szczęściem?... Dobre zdrowie, moj Syn, mąż w którym mam oparcie, miłość, rodzinna, mieszkanie i spokojne życie...
Cieszę się z tego, tylko od czasu do czasu, potrzebuję chwili wyciszenia, by po raz kolejny docenić to co mam... Ale wydaje mi się że wszyscy tego potrzebujemy.

Miłego i pozytywnego weekendu Wam życzę
i Szczęścia! dużo szczęścia.
Pozdrawiam!
:happy:
kinga super to bnapisalas..pieknie..;-)

reklama
Witam was dziewczyny::u nas tez dosc chlodno ale nie zimno:::dzisiaj znowu sprzatanie zakupy obiad i tak ciagle jedno i to samo::wczoraj pojawil sie moj m::zobaczyc derye::porobil fotki posiedzial z dwie godzinki::i poszedl::ciekawe co to wszystko bedzie z nami::ja myslalam ze to zakonczone ze mi przechodzi a jak go widze kolanka mi sie uginaja mam kluske w gardle i drzy mi glos::smieszne co nie::po tylu latach::

Do góry