kiki750321
Fanka BB :)
ja dalej sie mecze i nie otwiera mi sie ten filmik..ja tez chce zobaczyc KUBUSIA;;
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To bardzo dobre wiadomosci(...)Przychodzę z dobrymi wieściamiw sumie z takimi, że bez zmian
a to dobra wiadomość. Kubuś je już po 50ml i jest taki szczęśliwy jak dostaje jedzonko
(...)
Slicznotek! A jakie ma piekne, powazne, ciemne oczeta...oj beda sie za nim dziewczyny uganiac, beda...;-)
Pieknie napisane...Witam w sobotni poranek.....
"Czasem szczęście to nie cel, a sposób podróżowania."
Szczęście to uczucie, które albo w nas jest, albo nie i to od nas samych zależy czy będziemy szczęśliwi. Ono tkwi w każdym z nas, trzeba je tylko umieć wydobyć...
Co dla mnie jest szczęściem?... Dobre zdrowie, moj Syn, mąż w którym mam oparcie, miłość, rodzinna, mieszkanie i spokojne życie...
Cieszę się z tego, tylko od czasu do czasu, potrzebuję chwili wyciszenia, by po raz kolejny docenić to co mam... Ale wydaje mi się że wszyscy tego potrzebujemy.
Miłego i pozytywnego weekendu Wam życzę
i Szczęścia! dużo szczęścia.
Pozdrawiam!
![]()
U nas od rana tez zimno, ale bylo slonecznie. Teraz juz sie chmurzy...Witajcie w sobotni poranek ;-) Ale ziimmno u nas, brrr!
Dziękuję Wam Dziewczyny za wszystkie wskazówki odnośnie termometru
(...)
Dziewczyny nie będę wymieniać, ale Wy wiecie że wszystkim Wam po równo i równie serdecznie życzę miłego weekendu :-)
Dziwne jakbys po tylu latach wspolnego zycia i kochania niczego nie odczuwala...Dobrze, ze interesuje sie coreczka, niekiedy inne dzieci i na to nie moga liczyc...Kurcze, nie znam faceta, nie moge go oceniac, ale wyrzadzil Tobie tyle przykrosci, ze szok, ale moze jednak jeszcze "to cos" oprocz dzieci Was laczy...Ciekawa jestem w jakim kierunku u Was to wszystko sie rozwinie...Ty Kiki jestes wpaniala kobieta i wspaniala matkaWitam was dziewczyny::u nas tez dosc chlodno ale nie zimno:::dzisiaj znowu sprzatanie zakupy obiad i tak ciagle jedno i to samo::wczoraj pojawil sie moj m::zobaczyc derye:orobil fotki posiedzial z dwie godzinki::i poszedl::ciekawe co to wszystko bedzie z nami::ja myslalam ze to zakonczone ze mi przechodzi a jak go widze kolanka mi sie uginaja mam kluske w gardle i drzy mi glos::smieszne co nie:
o tylu latach::
Kiki pytam czy Twoj m jest polakiem bo wiem ze masz polskie nazwisko!!I domyslam sie ze zycie z Turkiem nie jest latwe!!a Ty swoje pieluchy gdie kupowalas(tetrowe)Bo ja wlasnie chce kupic z 5 takich z wzorkami i nie wiem czy to nie za malo??witaj gioeska..ja mam tez ta lampe slonko u ercana w pokoiku..ladna to lampa mi sie podoba.moj m to turek..wiec nie jest latwo...a pyszczek ma takie pieluszki tetrowe jak ja z tymi lwami..bo widziala na fotce i pisala ze tez ma takie...
i jeszcze raz derya i derya z mamusia..:-)