Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam tak samoOstatnio siedzieli u nas znajomi a ja wstałam i poszłam do sypialni bez słowa i zdrzemnęłam się godzinkę :-) Moja mama mówi,że miała ze mną tak samo, więc czuję się usprawiedliwiona
![]()

, ciekawe co to będzie jak sie rozkręcimy na dobre. No i wreszcie jesteśmy na pod-forum

Dziewczyny mnie tez brzuch czasem pobolewa, najbardziej jak nie pojdę do kibelka od razu, albo jak za długo ponoszę mojego Filipka.
Dziewczyny, Wy też tak dużo śpicie?
Obudziłam się o 9:00 zjadłam śniadanko, i poszłam spać dalej, teraz się dopiero przebudziłam![]()
Ale śmieszne, że mamy ten sam termin porodu. Nie rodzisz czasem w Poznaniu?![]()
taaak, spanie męczy mnie strasznie, najgorzej zawsze było w poniedziałek w pracy, jak sobie w weekend pozwoliłam w dzień zdrzemnąć, to w pracy mało przy monitorze nie zasnęłam!! Aktulanie przebywam na zwolnieniu, jest to moja pierwsza ciąża (po poronieniu), więc mam dosyć wolnego czasu, gdyż nie muszę biegać za innym maleństwem.