reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam was.Jestem bardzo szczesliwa ze moge dopisac sie do listy czerwcowek.Co prawda jeszcze nie mam potwierdzonej ciazy przez lekarza, ale tutaj troche to potrwa:-(.Niestety w Londynie zaczynaja zwracac uwage na ciaze jak przejdzie najgorszy okres czyli pierwsze 3 miesiace.Mimo to jestem pewna ze tym razem moj synek bedzie miala rodzenstwo:-D.Wedlog kalkulatora termin porodu wychodzi mi na 19 czerwiec.Mam nadzieje ze czas i synek pozwoli mi na czesta obecnosc tutaj:-D.

Ostatnia edycja:
reklama
Celka dziękuję. Ja czuję sie okropnie, myslalam, że sobie naprawde odpoczne na tym zwolnieniu, a dopadło mnie przeziębienie i ledwo żyję. Wszystko mnie boli, nos zatkany, w głowie huczy masakra. Jest mi cały czas niedobrze i wogóle. Przyżekłam, ze to moja druga i ostatnia ciąża:cool:. Pierwszej wcale nie odczulam i myślałam, ze teraz bedzie tak samo.:confused2:

Wracaj do zdrowia szybko scorpioniczkaaa!

Hejo!
Witam nowe mamusie :)

Ja tez od dzisiaj przez caly tydzien na zwolnieniu. Przeziebilam sie na maxa i chodzenie do pracy nie byloby dobrym pomyslem. Leze sobie zatem i odpoczywam.
Objawow ciazowych u mnie nadal prawie wcale, tylko apetyt mam straszny, ale staram sie opanowywac bo nie chce przytyc tyle co w poprzedniej ciazy...

macim, aniasz83, tuchna, Ewitka, zyrraffka, natucha11 witajcie :-)

Celka dziękuję. Ja czuję sie okropnie, myslalam, że sobie naprawde odpoczne na tym zwolnieniu, a dopadło mnie przeziębienie i ledwo żyję. Wszystko mnie boli, nos zatkany, w głowie huczy masakra. Jest mi cały czas niedobrze i wogóle. Przyżekłam, ze to moja druga i ostatnia ciąża:cool:. Pierwszej wcale nie odczulam i myślałam, ze teraz bedzie tak samo.:confused2:

Witaj, ja tez jestem styczniówką 2006, ale na innym forum.:tak:

Jestes podobnie jak ja w siódmym tygodniu ciązy, ja @ mialam 28 sierpnia :-)
ojj nie siódmy tydzień to za dużo , chyba ze liczysz od momentu ostatniej meisiaczki, ja z meżem zaczelismy 8.09. wiec z moich obliczen to 5 gora 6 tc ;-) wczesniej nie możliwe bo on jest w neimczech a ja w pl :)

ojj nie siódmy tydzień to za dużo , chyba ze liczysz od momentu ostatniej meisiaczki, ja z meżem zaczelismy 8.09. wiec z moich obliczen to 5 gora 6 tc ;-) wczesniej nie możliwe bo on jest w neimczech a ja w pl :)
najłatwiej liczyć od dnia ostatniej miesiączki, no chyba, ze wiesz dokladnie kiedy owu była.

Ale kalkulatory przewaznie liczą od ostatniej @.

najłatwiej liczyć od dnia ostatniej miesiączki, no chyba, ze wiesz dokladnie kiedy owu była.

Ale kalkulatory przewaznie liczą od ostatniej @.

no od ostataniej to wychodzi 7 , ale 7 napewno nie jest, bo lekarz powiedział ze jest baardzo wczesna, na usg bylo widac tylko pecherzyk ktory ma 4,4 mm tak mi lekarz napisał, z reszta nei wiem jak to juz jest, pokickane to, alebo ja jestem cofnieta :-D , jutro punkt 8 gin wiec sie wypytam wszsytkiego .:laugh2:

Ja dzisiaj w pracy czułam się strasznie, pracuję z dziećmi i myslałam, ze wyjdę z siebie. Najgorsze, ze mam apetyt, tyle chciałoby się zjeść a nie mogę, męczą mnie mdłości i odbija mi się bez przerwy:-(Chciałabym pracować ale nie wiem jak sobie dam radę jak tak dalej będzie.

Ja dzisiaj w pracy czułam się strasznie, pracuję z dziećmi i myslałam, ze wyjdę z siebie. Najgorsze, ze mam apetyt, tyle chciałoby się zjeść a nie mogę, męczą mnie mdłości i odbija mi się bez przerwy:-(Chciałabym pracować ale nie wiem jak sobie dam radę jak tak dalej będzie.

Ja tyle śpię, że nie byłabym w stanie pracować :-D

reklama
Do góry