reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
A ja kupiłam w końcu łóżeczko:-)
O takie: DREWEX
tylko z szufladą.
Poza tym mam już wszystko oprócz pampersów i kosmetyków:-)

hehehe to zazdroszke bo ja "oprócz pampersów" to mało co mam :-):-):-) jakies ciuszki, pościel, kocyk, ale jak myślę ile jeszcze tego wszystkiego trzeba to jestem przerażona ! nawet nie chodzi o finanse ale o organizacje wszystkiego...co chwile coś mi sie przypomina....cały dzień głowa pełna mysli ! zwariowac idzie ! :-D:-D:-D

a łóżeczko bardzo fajne !!!!

byliśmy w sobote w sklepie z ciuszkami, strasznie spodobał mi sie kombinezonik na zimę, a mamy już i spodnie i kurteczkę i pytzma mojego M czy bierzemy (z nadzieją, że powie, że ten który mamy wystarczy i żeby nie kupować kolejnego), a on maślane oczy i bierzemy :-) pokupowaliśmy jeszcze parę rzeczy.

67972352.jpg

31437402.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
roczne- pół roczne i nawet mniejsze dziecko śmiało mozna przykrywać kołderką jak masz za grubą zmieć na inną może ma kiepski wkład w środku :sorry: na poduszce się nie kładzie ale możesz powłoczkę od niej schować na później :tak: albo jak masz kocyk to włożysz w powłoczkę i też będziesz mieć jako kołderkę w wybranej powłoczce :tak:

O to właśnie mi chodziło, może źle to ujęłam w swojej odpowiedzi :sorry: Miałam na myśli że nie będę używać poduszki do ok. roku. A kocyk-po co go oblekać skoro są takie piękne wzory na nim?? Może się mylę ale nie ma co się dziwić... Jak czytam co mamy rodzące w styczniu już mają to bierze mnie przerażenie, bo ja nie mam NIC!! A konkretnie mam: łóżeczko, wanienka, kołdra, poduszka(ale chyba kupię nowe...) karton ubranek od szwagierki ( wymiar kartonu to 1mx1m) ale ubranka w większości nie funkcjonalne tzn. zapinane na pleckach albo nie mające odpięcia na całej długości).Ja z tymi ubrankami sobie poradzę ale mój M, który ma wielkie, twarde i szorstkie łapy:no: a z nowych: 5 body z krótkim rękawem, 3 pajace z długim, 3 koszulki z długim 1 z krótkim, 1 para skarpetek, 1 butki z grzechotką :-) Jestem trochę zmieszana bo nie wiem czy już kupować np. tą pościel czy chusteczki, pampersy... Termin na koniec stycznia...

Do góry