Witam Mamusie!
Chcialam sie pochwalic ,ze juz sale mamy zarezerwowana.Zarezerwowalismy na 50 osob:-)teraz trzeba szykowac zaoproszenia.
Chce wam pokazac ten hotelik gdzie odbedzie sie nasz slub:
Hotel Nowy Dwór - Rzeszów
Cena za osobe 160zl w tym mamy szyszki dla gosci,tort weselny,posilki itd oraz pokoj dla nowozencow ze sniadaniem za darmo!:-)

to nie wiem czy to duzo?
jest tam tez SPA (ze specjalnym programem dla nowozencow) ,ale to jest juz platne.
Po za tym z innej beczki.
Wczoraj chodzilam zdolowana ,bo pani w przedszkolu zrobila jakies zebranie na ktore wezwala moja kolezanke.Jej syn chodzi tam do przedszkola z moim do tej smaej grupy.Pani zaczela sie skarzyc ,ze nasze dzeci agresywnie sie bawia.My wiemy ,ze oni bija sie czasem lub sobie cos wyrywaja ,ale ona zaczela mowic ,ze to tak agresywnie jak o wiele strasze dzieci

(na mojej koleznaki synka trezba uwazac tez bo przeszedl biedaczek wiele operacji i poprostu jeszczev tak dobrze-stabilnie nie chodzi)
na dodatek co mnie zdziwilo najbardziej to to ,ze najbardziej najezdzala na Brianka z tego co mi opowiadala kolezanka...
i teraz pytanie...dlaczego pani mnie nie wezwala na to spotkanie?

dlaczego o moim dziecku mowi kolezance?

wkurzona jestem i nie wiem co robic czy nie pogadac z nauczycielka?
Mala-gorzatka haha to masz taki dylemat jak ja
a macie juz obraczki upatrzone fason?
Joklis dodalam narazie jedno zdjatko z mama i jakos nie moge sie zebrac dodac nastepne zdjatka
Doveinred ah my kobietki to mamy przesrane z tym @ 
Ada moja kumplea tez ma papugi i pierwsze kupili jedna a za pare dni druga to na poczatku sie strasznie gryzly ,a teraz wlasnie ich synek je sciga i to stres wlasnie dla nich i kolezanka przez to zastanawia sie czy je nie oddac komus.
Pozdrawiam i sle ciumaski pozniej jeszcze zagladne:-)