PINKA25
mama razy DWA;-)
hejo
weri- czy ty jestes pewna ze wy chodzicie na nauki przedmalzenskie??????? bo mnie jes wydaje ze na jakies tortury??????? moze warto ksiedza zmienic co???????
magusia- ja tez bym porozmawiala z nauczycielka tak byc nie moze

co do restauracji to przepiekna 
i kosz nie drogi jak na taka oferte
Joklis- no mam nadzieje ze na nowym aparacie poszalej bardziej niz na tym zwyklym ahha
weri- czy ty jestes pewna ze wy chodzicie na nauki przedmalzenskie??????? bo mnie jes wydaje ze na jakies tortury??????? moze warto ksiedza zmienic co???????
magusia- ja tez bym porozmawiala z nauczycielka tak byc nie moze

co do restauracji to przepiekna 
i kosz nie drogi jak na taka oferteJoklis- no mam nadzieje ze na nowym aparacie poszalej bardziej niz na tym zwyklym ahha

to juz ten nasz ksiadz z parafii lepszy bo gada glupoty ale nie krzyczy czasem powie cos glupiego ale jest o niebo lepszy od tego z polski
wiesz co mi juz wszystko jedno byle by te nauki zaliczyc a to jedyne nauki jakie sa az do czerwca. My mamy slub 26 czerwca wlasnie to nie mamy wyboru tylko pozostaje to jakos scierpiec. Na szczescie zostaly nam tylko 2 spotkania i koniec i ten ksiadz z polski polecial juz dzisiaj do domu (hura!!!) ;-) i tak nie wiem czy pojede jeszcze na jakies spotkanie bo nastepne mamy az za 2 tygodnie a ja niedlugo mam rodzic wiec moze tylko moj facet potem pojdzie
a moze mi nasz ksiadz zaliczy te spotkania bo przeciez po porodzie ani mysle chodzic i ciagac malenstwo ze soba po nocy

ta wstyd sie przyznac no 
tak bylo tam goraco ze praktycznie nago chodzil a ubranka zaczelam tutaj ubierac i zonk
narazie poczekam.to tylko proszek