reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U mnie to nawet prad wyłączyli:sorry:
PYSZCZKU zrobiłam rybke teraz niech się "przegryzie" i jutro zobacze jak się udała ale z wygladu wszystko bardzo ładnie wyglada smakowicie:-)

reklama
Hej dziewczynki...
ja dopiero teraz docieram do Was bo wczesniej nie mialam czasu i sposobnosci...piekną zimę mamy tej jesieni co :))):-D:-D
Co do wczorajszej wizyty u ginki:
Ogólnie badania ok: Cukier mi wyszedl 117 mg/dl wiec ok krewka i mocz wporząsiu……ale……….
moja szyjka jest meeeega wysoko i sie rozpulchnila….ginka mi powiedziala wprost ze czas zwolnic obroty!!!! pytala sie mnie czy w ogole odpoczywam…prawdę mowiąc w ogole!!! Tyle co spię w nocy….Widzialam ze byla zaniepokojona ale nie chciala mnie straszyc. Juz chyba nie bede pracowac bo w przeciwnym razie z taka szyjką nie dotrwam do konca ciązy. Poza tym (podobno) mam jakies zapalonko…wiec mam brac przez 12 dni globulki…….a mnie zupelnie nic nie swedzi…wiec nie wiem o co chodzi!!!!!
Przytylam niecale 2 kg ale po nocy juz nie ma tego 2 kg…………..całą noc spedzilam na kibelku z mega bólami brzucha i biegunką…dopiero teraz czuje sie ciut lepiej…
Chwilkę wczoraj zajrzałysmy do brzuszka:) i malutek dobrze sie miewa choc nie pokazalal juz siuska.....tym razem wypial dupeczke :)))

Oki laseczki buzialki dla Was

CZARODZIEJKA no kochana mi tu zwolnij obroty bo faktycznie nieciekawie z tą szyjka:sorry:więc zaczynamy duuuuzo odpoczywac;-)

Ja pije sobie herbatke z żurawinka i tak fajniutko na brzusiu jest synek tez pije sobie:tak:jak się patrzy co tam słychać za oknem to nic innego jak coś ciepłego do picia i najlepiej pod kocyk:sorry:

czarodziejko zmniejsz obroty..naprawde..dbaj o siebie i synusia..

agnieszko sliczniutka waneska juz nie moglam doczekac sie fotek..przekochana a jak sie juz smieje pelna buzka..moja derya jeszcze nie...wasaneska jak bardzo podobna do braciszka..kochane dzieciaczki..a jak agnieszko u ciebie z zazdroscia jest oliverek zazdrosny..?u mnie erci zazdrosny i to bardzo..dziekuje kochana za foteczki..

Ostatnia edycja:
Agnieszka córka piękna, dzieki za foteczki i za pamięć :tak:

Przyszłam się pożegnać, jestem już spakowana. Dwie walizki mam jak na wakacje z czego półtorej to ciuszki i kosmetyki Kubusia :-)

pamiętajcie o nas

paaaaaaaaa

Dziendoberek!

Bershka-my o Was caly czas pamietamy i z niecierpliwoscia bedziemy czekac na wiadomosci od Ciebie!:tak:

Agnieszko-coreczka jak laleczka! Slicznie sie usmiecha!:-D

Kiki-Ercan przywyknie...zazdrosc zmaleje... :tak:
karuzelka do lozeczka jest sliczna!:-)

Czarodziejko-uwazaj na siebie! A raczej na szyjke ;) Dobrze, ze Ci chociaz sie nie skrocila...widzisz, Ty jestes w 6 miesiacu, a u mnie problemy zaczely sie w 7...Po prostu przystopuj...Hmmm....ja Tobie udzielam tych wspanialych rad, a sama nie potrafie odpoczywac...:eek::eek::eek:

Patrysiu, i jak, prad wlaczyli??

Dzastina- wieczor byl stosunkowo udany???:-p:laugh2::laugh2::laugh2:
Dzialajcie, dzialajcie!

Paula, a Ty gdzie sie podziewasz?

Gosiu, Pyszczku- a od jakiego sprzedawcy kupowaliscie butelki?

Agniesiak- z Ciebie niezla kuchareczka sie robi;-):-D:-D:-D

Anufifi-Ty jutro na betke o ile dobrze pamietam...juz dzis bede trzymac kciuki:tak:

Betii, i co, masz juz ustalona wizyte? Ciekawe jak fasoleczka.

Sylwia, jak sie czujesz?

Pati- na mdlosci to ponoc najlepsze napoje imbirowe, moze na czczo zjedz ciasteczka imbirowe...jeszcze troszke i te niemile przypadlosci mina:tak:

Tusiu, dlaczego do nas nie zagladasz?

Pozdrawiam babeczki wymienione i nie wymienione
Zycze milego dnia!

U nas za oknem leje, szaro, zimno i ponuro...

Synek w przedszkolu.

Dzwonil do mnie kurier, ze pomiedzy 12 a 13 bedzie u mnie z paczka-materacykiem do lozeczka:-D:-D:-D. I wiecie co, wlasciwie po raz pierwszy spotkalam sie zy tym, aby kurier wczesniej dzwonil i ustalal termin doreczenia:eek:, a w sumie powinno tak byc:tak::-)

Czyżbym była dzisiaj pierwsza?? To dlatego że raniutko jeździłam z M na badania krwi, jak zwykle przed wizytą :tak:

Dzień Dobry! :-)

Patrysiu daj znać czy rybka Wam smakowała ;-)

Czarodziejko w takim razie nie pozostaje Ci nic innego tylko grzecznie posłuchac swojej ginki i dużo wypoczywać! A wszystko dla Maksymilianka żeby jak najdłużej siedział sobie w brzuchu Mamy :tak: Relaksuj się kobieto jak najwięcej, a wszystko będzie dobrze :)

Agnieszko super że się odezwałas choć rozumiem że czasu masz niewiele teraz. Tak ja już na końcówce ciąży, jeszcze trochę ponad 3 tygodnie do terminu. Dzieki za życzenia, mam nadzieję że poród będzie tak jak piszesz szybki i najważniejsze nasz Sebuś zdrowy :tak: Słodkie masz dzieciaki, pozdrawiam Was serdecznie, wszystkiego dobrego dla Was! :-)

Bershka oczywiście że będziemy pamiętać o Was! Buziaki i trzymajcie się ciepło ;-)

A u nas dalszy ciąg zimy...:-)

Miłego dnia Wszystkim :)

Witam was kochane,

Tak Royanna dobrze pamietasz ...ide na bete jutro...wczorasj zroiłam progesteron i jest bardzo dobry ....

Teraz wiekszość firm ma tak , że w przypadku odbiorców prywatnych dzwonią i ustalaja termin dostawy , jedynie do firm bez dzwonienia.

Buziaczki

Royanna jaki ładny nowy avatarek! :-) Szkoda że nie można z bliska zdjęcia zobaczyć, bo ja na takim malutkim z moim wzrokiem szczegółów nie dostrzegam :-D ale i tak widzę że ładne :tak:

Ja na razie kupiłam 2 butelki 150 ml TT u Sprzedawcy o nazwie rodzyneczki :)

reklama
hej dziewczyny!u nas tez pada,mokro,szaro,nieprzyjemnie...ale przynajmnniej nie ma takiego paralizu jak np w Wawie..ciekawe jak Paula sie wczoraj do domku dostala i dzis czy jest w pracy bo mowili w tv ze pociagi tez nie jezdza??

Bershka jasne ze bedziemy o Was pamietac..i wracaj do nas szybciutko razem z Kubusiem:-)

Royanko
ja kupowalam caly zestaw buteelek plus laktator od tej osoby ZESTAW 6 BUTELEK 260ml Tommee Tippee NOWY MODEL ! (758763542) - Aukcje internetowe Allegro bo wg mnie mial najtaniej:-)i tez ostatnio dzwonil do mnie kurier z ups czy jestem w domu bo ma przesylke dla mnie!!

Agnieszka sliczna masz coreczke:-)

Aniu 3mam kciuki za dobra betke:-)

Buziaki dla wszystkich babeczek:-)

Do góry