reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

WITAM:-)
tu derya z nowa pozytywka..no i z mamusia..;-)

tu ja derya i ercan..a tam ercan w deryi czapce ..maly zazdrosnik moj kochany..;-)

a to moj patrick i daniel i derya..moje kochane dzieciaczki..;-):tak::-)

cudne dzieciaczki:-)a ercan z tą czapeczką :laugh2:ale widać jak kochają siostrzyczke i ogólnie sa super :tak:

Paula..Niestety ja dopiero moge zastartowac na grudniowe Swieta .. wiec jeszcze troche czasu przedemna :-(.. Ale za Ciebie juz trzymam kciuki :tak:;-)..

święta tu z tuz co i staranka tuż tuz:tak:

U nas nadal brak prądu :wściekła/y: i rano powtórka z rozrywki czyli mycie i malowanie się przy latarce bo jak wstaje to jeszcze ciemna noc jest :crazy: ale za to jak romantycznie wieczorem pełno świec w całym domu porozstawiane ;-):tak::-D

Pozdrawiam Was wszystkie bez wyjątku i życzę miłego dnia :tak::-):-)

ale jakie korzyści z miłego wieczoru macie:tak:

Dziewczyny jestem po becie ....nie wiem jak zniose to czekanie na wynik, mam nadzieje ze będziecie duzo pisac i będe miała co czytac zeby sie zając .....

CZEKAM CZEKAM NA WYNIKI KCIUKI KOCHANA WIELKIE!!!!!!!!!!1

Witajcie :-)
Mi się dzisiaj od rana wydaje że jest sobota :sorry: Miniona noc nie należała do najbardziej udanych, obudziłam się koło 3.00 i długo nie mogłam zasnąć :eek: jeszcze ostatnio tak mnie nogi bolą......nie wiem może Sebuś mi uciska jakies nerwy, ale tak bolą jakby w środku, jak jakiś reumatyzm..mam to od kilku dni, a jak wstanę to przestają boleć...:eek:
!

ja tez coś ostatnio w nocy się budze i to z lekkim bólem głowy:sorry:i noga lewa mnie boli jak leże dużej na tej stronie to tak dziwnie boli że nie moge pozycji znaleźc co wtedy najlepiej jak na plecach ale nie jest to za dobre z brzusiem i potem jeszcze jak chce się położyć na bok to mnie moooocno bola więzadła że ja bardzo powoli musze zmieniać pozycje normalnie kongo:cool:

To może jakiś kawał ;-)

Punkt widzenia.

Rano, w pracy, przy kawie rozmawiają dwie koleżanki:
- Jak tam Twój wczorajszy sex?
- Beznadzieja... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad, potem 4 minuty bzykania i po dwóch minutach spał... A u Ciebie?
- No u mnie rewelacja - mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepyszną, romantyczną kolację, potem przez godzinę wracaliśmy do domu spacerkiem przez miasto, potem świece i godzina zajebistej gry wstępnej, potem godzina zajebistego sexu, a na koniec wyobraź sobie, że godzinę rozmawialiśmy! Bajka po prostu !!
W tym samym czasie rozmawia ze sobą dwóch kolegów...
- Jak tam Twój wczorajszy sex?
- Nie no zajebiście! Przychodzę do domu, obiad na stole; zjadłem, wybzykałam, zasnąłem ! A u Ciebie?
- Ku***a, u mnie beznadzieja. Przychodzę - nie ma prądu, bo zapomniałem zapłacić za rachunek. Zabrałem wiec gdzieś starą na kolację, żarcie beznadziejne, było ku***a tak drogo, że nie starczyło mi na taksówkę powrotna i musiałem zapierdalać do domu na piechotę. Przychodzimy - ku***a przecież nie ma prądu, więc znowu te cholerne świece !! Byłem tak wkurzony, że najpierw przez godzinę nie mógł mi stanąć, a potem ku***a przez godzinę nie mogłem się spuścić. Na to wszystko tak się wkurwiłem, że przez godzinę jeszcze usnąć nie mogłem...
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

dobre dobre :laugh2::laugh2::laugh2:

hej laseczki kochane:-)u mnie pada deszcz i jest bee:-(ja gdzies za godzinke jade znowu na ktg 3majcie kciuki zeby bylo wszytko ok..w nocy co chwile bolal mniej brzuch jak na @ i wygladalo to tak jak sie zaczynaly skurcze z Maja...

Paula ja nie spakowana jeszcze dzis chyba wycuagne co mam zabrac do szpitala a wracajac z ktg kupie te glupie podklady poporodowe i gacie i jutro sie chyba spakuje...zreszta jak jechalam Maje rodzic to sie dopiero pakowalam o 1 w nocy hehe a jak czegos brakowalao to m mi dowozil:-)poza tym w tym szpitalu gdzie ja bede rodzic daja lignine wiec na dobra sprawe nie porzebnuje podkladow:-)wczoraj moj m zlozyl bujaczek lezaczek i to wszystko co mam naszykowane dla synka hehe:-)jutro lozeczko skladam i biore sie za pranie!!

Buziaki dla pozostalych babeczek:-)

kciuki za ktg:tak:no i dobrze że już się szykujesz bo do porodu widac że tuż tuz:eek:

A ja mam znowu jakąś rewolucję...:eek: A to mi niedobrze, a to chce mi się na kibelek, a to dziwne u mnie, bo ja zwykle korzystam z toalety co dwa, trzy dni, a tu teraz codziennie, chyba mnie już całkiem przeczyści :eek: Co się dzieje....

szykowanko do porodu:eek:

Witam!

Fajnie że podoba wam się mój podpis:rofl2::-);-)hehehe
Ja dooiero przed 10 wstałam... ide zaraz na miasto z synkiem musze mu kurtke na zime kupic.

a ja butki zimowe musze kupić synkowi:sorry:kurcze trzeba bedzie 26 rozmiar kupić aby całą zime fajnie w nich pochodził strasznie szybko mu noga rośnie:confused2:ps.podpis bardzo fajny:-)

Ja osobiście nie lubiałam tych majtek :no: i zaraz po powrocie do domu zmieniałam na bawelniane i zykłe podpaski :tak: a nastepnym razem to już do szpitala sobie wezmę zwykłe majtochy i podpaski :tak: ale oczywiście to wszystko zalezy od tego jak leci i jak się tam goi bo ja jak miałam cc to nie miało mi się tam co goić to i przewiewu nie potrzebowałam ;-)

a właśnie Bephanton tez stosowałam ale wtedy było jeszcze w innym opakowaniu i też polecam :tak: http://www.bepanthen.pl/#/Strona_Glowna/
i to że sudocrem wysusza to też potwierdzam i radzę stosować tylko w nagłych wypadkach jak pupa mocno odparzona :tak: zapobiegawczo tak jak pisałam Linomag ja używałam zielony :tak: o taki LINOMAG 20% maść 30g | Skóra | Skóra | i-Apteka.pl

ja także normalne majtoszki nosiłam i duuuuże podpaski bella:tak:bepanthen także miałam ze soba ale ogólnie na sutki używałam (co do dzisiaj mam tego duuzo)bo pupcia się nieodparzała synkowi a sudocrem używałam na krostki synkowi(czasami jakiś pryszczyk się znalazł)bądź sobie;-)

reklama
witam sie i ja z wami..moje dziewczyny kochane.

anufifi juz po 11 napisz jakie masz wyniki..siedzimy tu jak na szpilkach..trzymam kciuki

paula dobry kawal posmialam sie na dtziendobry..

gioeska jestwem ciekawa co ci powiedza na wizycie ..czy to juz czy nie..moze to przygotowania do porodu..macica pracuje caly czas..

pyszczku moze zadzwon do lekarza ze tak czesto musisz do toalety i na wymioty cie bierze..dziwnie co nie..

kinga fajnie napisalas o tym bocianie..

dzastina royanna jarzebinka czarodziejka sylwia patrycja agnieszka beti margarit kicia pozdrawiam was wszystkie..

a zopomnialam wam napisac ze byla moja polozna wazyla derye i wazy juz moj maly klocek 5kg..przybrala mi 1.5 kg w 7 tyg..dzisiaj derya skonczy 7 tyg..jak ten czas leci..

Kiki no to super mała Derye rośnie :tak: oby tak dalej zdrowo rosła :tak:
wiesz...zawsze mam problem z napisaniem imienia Twojej córci ;-) i muszę się zastanawiać jak to się pisze :sorry::laugh2:

No i gdzie ta nasza Ania??? Może juz skacze z radości :-) Ja wierzę że tak bo przecież ostatnio udawało się zafasolkować, tylko potem musimy strasznie mocno trzymac kciuki żeby się utrzymało..:tak:

Paula jasne, ten Linomag miałas wypróbowany i sprawdzony więc polecasz :-) rozumiem doskonale :)

Anka yoggga widocznie fluidy wysyłam :-D:-D:-D

Royanna to dobra cena za podusię :tak: a z majtkami też dobrze zrobiłaś, po co szukac jeździć, lepiej parę złotych dopłacić i się nie męczyć :tak:

Patrysia ja mam to samo z nogami! Jak dłużej poleżę na lewym boku to zaczyna własnie tak boleć dziwnie i jakby drętwiała w środku :eek:

Kiki ale juz córcia urosła! :-) a co do mojego samopoczucia to poczekam jeszcze, jakby mi się pogarszało to będę dzwonić, ale np. teraz już się dobrze czuje....:sorry:

dziewczyny nic wam wczoraj nie pisałam bo chciałm dzisiaj sprawdzic ...wczoraj miałm bete 172 ....dzisiaj 10 ....juz nie mam ani sił , ani nadzieji , nie widze powodu dla któego miałoby sie w końcu udac ...mam dosc

reklama
a zopomnialam wam napisac ze byla moja polozna wazyla derye i wazy juz moj maly klocek 5kg..przybrala mi 1.5 kg w 7 tyg..dzisiaj derya skonczy 7 tyg..jak ten czas leci..

klocuś :-)

Patrysia ja mam to samo z nogami! Jak dłużej poleżę na lewym boku to zaczyna własnie tak boleć dziwnie i jakby drętwiała w środku :eek:

no dokładnie i sama nie wiem co to jest może nam syneczki coś uciskają bo sama nie wiem i mam tak co noc:confused2:

dziewczyny nic wam wczoraj nie pisałam bo chciałm dzisiaj sprawdzic ...wczoraj miałm bete 172 ....dzisiaj 10 ....juz nie mam ani sił , ani nadzieji , nie widze powodu dla któego miałoby sie w końcu udac ...mam dosc

:-:)-:)-:)-:)-(nie wiem kochana co napisać tyle że mi przykro i tule cie mocko bardzo mocko:-(

Do góry