reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
ja narazie ważę 58kg, normalnie ważyłam ok 54...nie wiem czy to dobrze czy źle, staram się jeść mało a często, bo często mi się chce coś podjeść:-) hmmm ale od dziś muszę odstawić słodycze, bo efekty mogą być opłakane....

reklama
ja narazie ważę 58kg, normalnie ważyłam ok 54...nie wiem czy to dobrze czy źle, staram się jeść mało a często, bo często mi się chce coś podjeść:-) hmmm ale od dziś muszę odstawić słodycze, bo efekty mogą być opłakane....
Kasiorku to ja mam podobnie do Ciebie :)
przed ciążą 52,5 teraz 56,5 czyli też 4 kg ale ja na widok słodyczy nie umiem się opamiętać a wcześniej ich nie lubiłam :eek:

No i wczoraj zobaczyłam 60 na wadze... Myslałam ze bedzie wieksza trauma. A ja po prostu rzuciła msie na owoce,a nei słodycze, także pewien posep jest. Narazie 5,5 na plus, zobaczymy jak dalej.

To ja też poproszę o dopisanie na listę mam "niewiedzących".

Termin na 15-go lutego.
Niestety nie znam jeszcze płci mojego Maleństwa.
Byłam na USG 12.10, ale Dzidzia nie chciała współpracować.
Jeszcze troszkę czasu pewnie minie zanim się dowiem, kogo noszę pod sercem :happy:

To ja też poproszę o dopisanie na listę mam "niewiedzących".

Termin na 15-go lutego.
Niestety nie znam jeszcze płci mojego Maleństwa.
Byłam na USG 12.10, ale Dzidzia nie chciała współpracować.
Jeszcze troszkę czasu pewnie minie zanim się dowiem, kogo noszę pod sercem :happy:
Fajnie mamy ten sam termin, ja tez na 15, i z jednego miasta:)

Ech, Dziewczyny,

Jak ja Wam zazdroszczę, że "większa większość" z Was już zna płeć Maluszka.
Ja cierpliwie czekałam i tak bardzo chciałam się dowiedzieć na ostatnim USG czy chłopiec czy dziewczynka, a Maluszek zrobił mi psikusa. Zacisnął nóżki i koniec. Nic nie pomogło - ani głaskanie, ani szturchanie, ani nawet groźby słowne.:-(
Uparte i wstydliwe mam Maleństwo - to chyba po tatusiu :laugh2:

hej,ja mam teramin na 21 lutego,ale za każym razemjak jestem na usg to lekarz mówi nam ,że waga wskazuje na tydzień lub 1,5 więcej.Będziemy mieli dziewczynkę-Milenkę chyba .No i rodzę w Irlandii

reklama
Do góry