Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
duza nasza czesc juz ma bardzo duzo rzeczydziś dokładnie jest 22 tydzień i 2 dni,już nie mogę się doczekaćNajchętniej to kupiłabym już wszystko dla Niej.a Wy kiedy zaczynacie wszystko kompletować?Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie
hej,ja mam teramin na 21 lutego,ale za każym razemjak jestem na usg to lekarz mówi nam ,że waga wskazuje na tydzień lub 1,5 więcej.Będziemy mieli dziewczynkę-Milenkę chyba .No i rodzę w Irlandii

Haha - moja córcia też się mieści w normie z wagą ale nogo ma prawie dwa tygodnie "starsze"moja ma ponoć długie nogi-ciekawe po kim bo ja i tatuś jesteśmy noscy z krótkimi nóżkami
I ja tez kochane i ja tez niestety nie Wroclaw buuuuuu... a moze sie przeprowadze hihihi...Fajnie mamy ten sam termin, ja tez na 15, i z jednego miasta![]()
Haha - moja córcia też się mieści w normie z wagą ale nogo ma prawie dwa tygodnie "starsze"nieskromnie i wstrętnie powiem że to akurat po mamusi... chociaż i tatuś ma zgrabne nożki i zgrabną pupę
)))))))))

No może 20 kg temuchociaż i tak pewnie mamusia ma lepsze i zgrabniejsze;-)![]()
Dzień dzisiejszy godzina W: 11.00Proszę o kciuki żebym nie miała dzisiaj tak niemiłych niespodzianek jak ostatnio:-(