Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie sala do porodu rodzinnego jest oddzielna i dodatkowo płatna ok 100zł. Mamy zamiar z moim razem rodzić, ewentualnie jakby on nie mógł być to w zastępstwie zaoferowała się moja mama (nałyka się relanium);-)Poleciałam do kuchni po gruszeczkę mmmm, i już mi się humor poprawia. A jak u Was z porodami rodzinnymi? Będziecie płacić za osobną salę itp czy zamierzacie rodzić na zwykłej?? No i z mężami czy bez?
Ja tez mialam cytologie robiona w ciazy ,nawet w karcie ciazy jest do tego odpowiedni plac na wpis!
Ja muszę dotrwać minimum do 11 listopada więc polecę chyba przed tobą no chyba że mały zastrajkujeja jak mi tylko odstawia fenoterol tj 25.11 to zabieram sie za generalne sprzatanie domu:-)
wiec spodziewajcie sie ze szybko po tej dacie polece na porodowke:-)

Oczywiscie bo cyto- nie tylko wskazuje Nam gr cytologiczną ale tez sprawdza różne paskudztwa bakterie, grzyby, pierwotniaki itp. sprawdza też florę fizjologiczną ....... więc nie rozumiem czemu miałaby nie być robionaprzecież gdyby działo się coś złego to gin. w porę zastosuje odp. leki
np. przeciwgrzybicze .....
Poleciałam do kuchni po gruszeczkę mmmm, i już mi się humor poprawia. A jak u Was z porodami rodzinnymi? Będziecie płacić za osobną salę itp czy zamierzacie rodzić na zwykłej?? No i z mężem czy bez?
Poleciałam do kuchni po gruszeczkę mmmm, i już mi się humor poprawia. A jak u Was z porodami rodzinnymi? Będziecie płacić za osobną salę itp czy zamierzacie rodzić na zwykłej?? No i z mężem czy bez?