reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Mój znajomy pracuje w McD i opowiadał, że mieli starą cebulę, której nie chcieli dawać do bułek bo wiadomo, stara, ale ich szef ich opitolił i powiedział, że on nie będzie wydawał kasy na darmo i mają starą podawać. Masakra:p Albo kolega opowiadał jak szambo im wylało na całą kuchnię i szef kazał im w tych warunkach pracować bo przecież nie zamkną restauracji:p
O fuj juz lepiej ta pizze zamowic:D

reklama
Wiecie jak to jest.. jak się samemu nie zrobi żarełka to do końca się nie wie co się je:p

Co do McD to mam bardzo blisko do niego to dlatego tak kusi, ale KFC mam daleko i temu mniej odwiedzam.

ja też nie lubie...wrecz nie znosze, brzydzi mnie te mieso..naczytalam sie kiedys artykulow i ksiazek na temat tego typu gastronomii i jak sobie przypomne co oni tam miela do tych chamburgerow to mi sie niedobrze robi...fuuuu
Szkoda, że ja nie wiem co mielą to może bym nie miała już tych głupich smaków:-p

Teraz to mam smaka na hot doga, ale ja sama je sobie robię to wiem co w nich jest i są pyszne:)

Ale tu dzisiaj się dzieje....Produkcja masowa, to się Mea zdziwi jak wróci;-)
Co do porodówek to u mnie są tylko pojedyńcze. Poród rodzinny tez jest za darmo więc zobaczymy. Wolałabym rodzić sama ale marzy mi się poród w wannie- jest w kazdej porodówce- a do tego potrzeba drugiej osoby.

reklama
Ale tu dzisiaj się dzieje....Produkcja masowa, to się Mea zdziwi jak wróci;-)
Co do porodówek to u mnie są tylko pojedyńcze. Poród rodzinny tez jest za darmo więc zobaczymy. Wolałabym rodzić sama ale marzy mi się poród w wannie- jest w kazdej porodówce- a do tego potrzeba drugiej osoby.
Też bym chciała poród w wannie, no ale już zostanę przy normalnym;-) Chociaż o koszta takiego porodu nie omieszkam popytać.

Do góry