Mnie też potwornie boli głowa :-
-
-( Pojechałam po dziecko do szkoły , wróciłam zahaczając o sklep i czuję się totalnie padnięta, nawet nie mam siły nic zrobić do jedzenia- zjadłam kanapkę, misiek też coś przekąsił na szybko i tyle- wyrodną mamusią jestem, ale padam, aż mi się płakać chce, nie mam na nic siły :-
-(
reklama
Purchawka
Mama Lolka :-)
Na ból głowy najlepiej się położyć, zamknąć oczęta, zgasić światło i usnąć!
Ewentualnie okłady - gorące jeśli to ból migrenowy, zimne jeśli każdy pozostały 
Witam się!
A dajcie spokój, ile Wy piszecie. Dwa dni nadrabiałam. Co już mi zostało 20 stron to na drugi dzień znowu 70. Ale już nadrobiłam i mam nadzieje, że aż takich zaległości sobie nie porobię
Tylko nie jestem w stanie zapamiętać co miałam której odpisać. No ale trudno.
jutka super, że dziewczynki ładnie przybierają, oby tak dalej!
Cieszę się, że wszystkie jako tako się trzymamy. Zaciskamy nogi i czekamy tak do połowy listopada (a niektóre to nawet dłużej).
U nas w zasadzie nic ciekawego. Najbardziej doskwiera kręgosłup i żebra, ale jakoś daję radę. Co do ilości śluzu to nie ma go u mnie jakoś bardzo dużo, czasami tylko muszę wkładkę założyć. Dzisiaj nabyłam kilka kolejnych ubranek i zamówiłam łóżeczko z materacykiem.
A dajcie spokój, ile Wy piszecie. Dwa dni nadrabiałam. Co już mi zostało 20 stron to na drugi dzień znowu 70. Ale już nadrobiłam i mam nadzieje, że aż takich zaległości sobie nie porobię
jutka super, że dziewczynki ładnie przybierają, oby tak dalej!
Cieszę się, że wszystkie jako tako się trzymamy. Zaciskamy nogi i czekamy tak do połowy listopada (a niektóre to nawet dłużej).
U nas w zasadzie nic ciekawego. Najbardziej doskwiera kręgosłup i żebra, ale jakoś daję radę. Co do ilości śluzu to nie ma go u mnie jakoś bardzo dużo, czasami tylko muszę wkładkę założyć. Dzisiaj nabyłam kilka kolejnych ubranek i zamówiłam łóżeczko z materacykiem.
D
daffodill
Gość
u nas nie mozna sobie samemu wybierac czy sie chce cesarke czy nie jak nie ma powikłan rodzi sie naturalnie ,,,, a czemu u was tak jest ??? prywatny szpital ????
Z tego co się dowiadywałam to można mieć cesarkę jeśli się chce ale wtedy trzeba za nią zapłacić.... ja tak się teraz przestraszyłam że aż zaluje ze moja ciekawosc byla na tyle silna ze ogladnelam te porody... to jest straszne wrecz makabryczne jak sie oglada... osobiscie kazdemu odradze te forme doswiadczania.
p.s. dziewczyny bo mi sie wzrok popsuje jeszcze bardziej jak bedziecie tyle drukowac
monika26i
Fanka BB :)
Ja tez nikomu nie polecam ogladac porodow ,mozna sie niezle nastraszyc.Chyba lepiej isc rodzic na nieswiadomce hehe.A tak pozatym jak juz sie jest w trakcie to sie nie mysli ,ze to takie straszne.A tak szczerze to wolalabym rodzic niz patrzec jak ktos rodzi
I troszke wspolczuje mojemu mezowi ,ze bedzie taki bezsilny w trakcie porodu.
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
jak kiedyś włączyłam filmik z jakiegoś porodu to aż mnie brzuch rozbolał i strach mnie ogarnąłchoć jeszcze wtedy w ciąży nie byłam a teraz to już wole na takie coś nie patrzeć. Co będzie to będzie
A
AnOoLa88
Gość
ooo to juz mamy jakies wieści..Kurka!! kilka godzin czlowieka nie bylo a tu znowu 20str!!nim nadrobie to napisze czego sie dowiedzialam...
Mea i Anoola gadalam ze szwagierka, ktora rodzila 3lata temu w rydach!! no i ona powiedziala, ze do dziecka potrzeba pampersy i chusteczki. A my natomiast potrzebujemy koszule po porodzie, do porodu daja a na korytarzu leza jakies wkladki, ktore ma sie uzywac-ona pierwszy dzien je uzywala a potem juz swoje podpaski..... no i wkladki laktacyjne radzi wziasc!! a i mozna zabrac smoczek bo jak dzidzia bedzie plakac to pielegniarki kaza dowiezc.... To tyle co mi powiedziala !w sobote jeszcze pogadam z kuzynka, ktora rodzila tam w lipcu
o tym że pampki i chusteczki dla dziecka trzeba to wiedziałam.. fajnie ze koszule dawają
A ja to chyba jakaś inna jestem, bo te filmy z porodów nie zrobiły na mnie jakiegoś strasznego wrażenia. I w zasadzie to cieszę się, że sobie obejrzałam, bo wiem już jak to wygląda (tak wizualnie) a to jak każda z nas będzie przeżywać swój poród to już inna kwestia. Ja to lubię być dobrze poinformowana.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja sobie odpuszczam ogladanie porodow na youtubie ... co sie bede denerwowac ...
reklama
monika26i
Fanka BB :)
Twardzielka z ciebieA ja to chyba jakaś inna jestem, bo te filmy z porodów nie zrobiły na mnie jakiegoś strasznego wrażenia. I w zasadzie to cieszę się, że sobie obejrzałam, bo wiem już jak to wygląda (tak wizualnie) a to jak każda z nas będzie przeżywać swój poród to już inna kwestia. Ja to lubię być dobrze poinformowana.