reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

no niezlego stracha musialas mu napedzic !!!

chyba Lenka nam:tak:
Jutko-tą rozmowę pozostawiam tatusiowi do przeprowadzenia z córeczką-gorzej jak będzie taka nieusłuchana jak te Twoje Małpeczki:-D
ale powiem Wam szczerze,że dzisiejsze bóle to pewnie pikuś w porównaniu z porodowymi a ja już miałam dość szczególnie bólu krzyża​

reklama

Jutko-tą rozmowę pozostawiam tatusiowi do przeprowadzenia z córeczką-gorzej jak będzie taka nieusłuchana jak te Twoje Małpeczki:-D
ale powiem Wam szczerze,że dzisiejsze bóle to pewnie pikuś w porównaniu z porodowymi a ja już miałam dość szczególnie bólu krzyża​

narazie tylko szyjka sie skrocila czy masz tez rozwarcie ??

Tez bym Was wszystkie wysciskala!!!!!!!!!!:tak: A moje laseczki wycalowalam od was dzis, ze hej:-)

ale pieknie ze dziewczynki juz przeniesli z OIOMu ... znaczy ze sa juz silniejsze i beda teraz rosly jak na drozdzach !!!
moja mama to codziennie jak do mnei dzwoni to sie pyta "a jak blizniaczki ?? wiesz cos nowego ??" nawet musialam jej zdjecia wysylac bo powiedziala ze tez chce sobie je poogladac !!!

dostałam bóli, skurczy i wszystkiego co możliwe no więc zadzwoniłam do gina i kazał przyjechać
podczas badania okazało się,że w 2 tygodnie szyjka skróciła się o połowe i już jej prawie nie ma-fenoterol na stałe wprowadzamy do jadłospisu no i leżenie plackiem co by Lenka jeszcze chociaż dwa tygodnie posiedziała
ale żebyście mojego Męża widziały:szok:

To sie chlopina musial zestresowac... biedaczek

no to teraz mozesz zaczac im dawac twoje mleczko !!!

Wlasnie juz moge, tylko najpierw musze rozbujac laktacje ehh troszki za malo mam tego mleczka

Tak, bol krzyza pierwsza klasa, ale da sie wytrzymac.
Tatus sie musi postarac zeby coreczka go sluchala. Moje dziewczyny maja moj charakter chyba, bo zawsze robia co chca, a nie co im kaza:confused2:

ale pieknie ze dziewczynki juz przeniesli z OIOMu ... znaczy ze sa juz silniejsze i beda teraz rosly jak na drozdzach !!!
moja mama to codziennie jak do mnei dzwoni to sie pyta "a jak blizniaczki ?? wiesz cos nowego ??" nawet musialam jej zdjecia wysylac bo powiedziala ze tez chce sobie je poogladac !!!

wycaluj mamuske ode mnie:happy: kochana kobitka z niej:tak:

jutka jutro jej zadzwonie z wiadomosciami to sie ucieszy :) bardziej niz z calowania :D

a ja czekam na mojego mezulka i sie doczekac nie umiem ... biedak pewnie o 22 dopiero wyjedzie ... bywa

a ja mam w porach też nieźle... dzwoniła moja mama i mówi, że rozmawiała z moim ginem (nota bene jej dobrym kolegą) i on rzucił tekst że "przy takiej anemii w ciąży i podwyższonym ciśnieniu oby wytrzymała do 35 tygodnia". no i jak to mam rozumieć, tu mnie straszą a ja Wam wszystkim pokażę, że jeszcze przenoszę! o!

reklama
i apropo - z tymi semio/semantykami to jazda niezła ale do przeżycia. lepsze jest językoznawstwo kognitywne, z którego będę magisterkę pisać :laugh2:

Do góry