niestety nie mam pojecia co ci poradzic. mi lekarka powiedziala kiedy strasznie siemeczylam z moja alergia w lato, ze musze to przetrzymac. no i chodzilam prawie 3 miesiace zakatarzona, ciagle kichalam ( nie wiem czy pamietacie jak pisalam, ze sie boje ze skurcze wywolam), oczy jak u krolika i w ogole. na szczescie po okresie pylenia mi minelo. 
no ale Ty masz cos dziwnego z tym swedzeniem .... masakra ...
w Polsce juz dawno bys na patologii lezala i miala ogrom badan, a tutaj to oni skretyniali sa.

ps. przypomnialo mi sie - KLAUDZIA idz do farmacji i popros o CALCIUM ANTYALERGIC czy jak to sie pisze. to jest jedyne co mozna wziasc na reakcje alergiczna, uczuleniowa. moze to pomoze?

no ale Ty masz cos dziwnego z tym swedzeniem .... masakra ...
w Polsce juz dawno bys na patologii lezala i miala ogrom badan, a tutaj to oni skretyniali sa.
ps. przypomnialo mi sie - KLAUDZIA idz do farmacji i popros o CALCIUM ANTYALERGIC czy jak to sie pisze. to jest jedyne co mozna wziasc na reakcje alergiczna, uczuleniowa. moze to pomoze?
 A jakie skromne... :-)
...chyba dziecko mi po prostu napiera w lonie...sama nie wiem, tez tak macie? To takie dziwne uczucie...i nie wiem, czy dlatego ze dzieciatko sie wierci czy moze skurcze wracaja mimo tabletek...trudno mi to wyczuc
 jedni zwalaja wine na drugich a ty sie meczysz..