Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

A nie wiecie ile taka szyjka potrzebuje by się skracać? Jak cały czas mam długą i twardą to ile mogę się jeszcze czuć spokojna.. Takie dziwne pytania mi po głowie chodzą![]()
dzięli Mea za przepis:-)

A zapomniałam Wam napisać, że miałam sen, że Karolak urodziła dwóch chłopaczków takich sobie dobrych gabarytów, acz wcześniaków;P
co prawda czuje sie coraz gorzej,wszystko mnie boli, brzuch mi sie osunal i czuje malcow jakby w pochwie ale mam przynajmniej nadzieje ze wytrzymam jeszcze 2 tyg.A to juz bedzie koncowka 35tyg. JejkuCoś tam Was doczytałam:-)
Pierogi wczorajsze już zjedzone...a była ich ponad setka;-) Ale jak się rozdzieliło po rodzinie....
A dziś wcinamy pyszny karczek....ale mi wyszedłdzięli Mea za przepis:-)
O czym tu dyskutowałyście
Czemu tak niektórym przeszkadza że po porodzie będzie więcej babek na sali??? Ja jak rodziłam Hanie to byłam na 6-os salach i super było! Nikt nikomu nie patrzył na ręce, a fajnie się gadało o porodach i innych duperelach:-)
My będziemy chrzcić w styczniu bo nie chcemy między świętami...imprezkę na pewno robimy w domu, pewnie znów na ponad 20 osób a też mam malutką kuchnię
A...już wiem co się chciałam zapytac!!!
A czy ma któraś takie strasznie wodniste upławy? Nie śluz tylko normalnie mam przemoczone wkładki które muszę zmieniać 100 razy dziennie
Już mam takie głupie myśli że wody mi się sączą.......

Jejku ja leze i probuje was nadrobic az tu taki post.Az normalnie dreszcz mi po plecach przeszedl. Boze co ty mi takie rzeczy prorokujeszco prawda czuje sie coraz gorzej,wszystko mnie boli, brzuch mi sie osunal i czuje malcow jakby w pochwie ale mam przynajmniej nadzieje ze wytrzymam jeszcze 2 tyg.A to juz bedzie koncowka 35tyg. Jejku
Spokojnie, to tylko sen:-) Ale on Cię przynajmniej do nas sprowadził!:-)Jejku ja leze i probuje was nadrobic az tu taki post.Az normalnie dreszcz mi po plecach przeszedl. Boze co ty mi takie rzeczy prorokujeszco prawda czuje sie coraz gorzej,wszystko mnie boli, brzuch mi sie osunal i czuje malcow jakby w pochwie ale mam przynajmniej nadzieje ze wytrzymam jeszcze 2 tyg.A to juz bedzie koncowka 35tyg. Jejku