reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

przeczytałam.. wg tego powinnam urodzić już ze 3 razy w tym miesiącu :baffled:
W tej ciązy na końcówce wszelkie poradniki biora w leb, bo wszystko jest u mnie postawione na głowie.
Czop mi odszedl prawie miesiac temu, szyjka stale się oczyszcza, rozwolnienie mam juz drugi tydzień, wymioty też (wczoraj za przeproszeniem az pawie mi nosem szły), ucisk też ze 2 tygodnie. Skurcze mam juz sama nie wiem ile dni i mimo szorowania podłóg na czworaka, mycia okien itp. nadal nic.
nie przejmuj się ja też już wg tego powinnam urodzić:(
KLAUDZIA czekam na fotki:):)

reklama
A ja zjadłam na obiad łososia norweskiego upieczonego w folii (z cytrynką, czosnkiem i mega ilością przypraw) mmm aż się rozpływał w ustach, taki delikatny:-) do tego ziemniaczki w półksiężycach tez upieczone i suróweczka domowej roboty:-)
A niedługo na żużel się szykuję xD W końcu finał u nas :-) No i trzeba kibicować naszym chłpakom:-D
chcieli mi wybić mecz z glowy, ale się uparłam:sorry2:
Muszę być na finale i koniec:-p

Hej!
Mnie dzis w nocy snilo sie, ze mialam skurcze, ale slabe i czekalam az sie akcja rozwinie...A tu nic i sie obudzilam.
A od rana, czy siedze, czy leze, jak tylko malenstwo we mnie drgnie, to czuje tak silny promieniujacy bol kosci ogonowej, ze juz nieraz jeklam czym wystraszylam starszego synka:( Nie mam pojecia co to jest...tlumacze sobie, ze pewnie glowka nisko i rozpycha sie...a czy w ten sposob moga objawiac sie skurcze? Kurcze, mam pietra, ze jednak urodze szybciej niz bym chciala...

(...)
a co do ciasta madziu to ja rafaela tez nigdy nie robilam, kupilam gotowe w pudelku tzn mase a biszkopt sama zrobilam ;-)
Ja to zawsze na odwrot-mase robie sama a cisto gotowe kupuje, bo 3razy biszkopt mi wyszedla a potem juz nie i sie wkurzylam:wściekła/y:

Dzieki Klaudzia za porady co do wloskow-zastosowalam i kolorek pieknie sie przyjal:tak:. Tylko nie moge sie jeszcze przyzwyczaic, bo jak od ponad 10lat rozjasnialam pasemka i mialam balejerze, to teraz jednolity ciemny blond wyszedl tak ciemny, ze szok! Nie mialam nigdy tak ciemnych wlosow:szok:Ale to nic, pora na zmiane, a na wiosne zrobie cos innego:-)

Mamulica 100 lat!

Ja dzis tez miałam ciężką noc ale zupełnie z ciążą nie związaną. CO tylko zamknęłam oczy snilo mi się, ze mój Kubuś przeciska sie przez nową barierkę na klatce i leci łebkiem w dół 3 metry na betonowe schody. :baffled::no: masakra, ciężko sobie wyobrazić gorszy koszmar, a to jeszcze tyle razy. Zaczęłam sie teraz na powaznie zastanawiać czy on przypadkiem jak się mocno postara to czy się jednak nie zmieści między te tralki :confused:

Sprytnie, to ja w markecie poszukam i zrobię tez jak takie gotowe znajdę:-) a na jutro zamówiłam wiejskie jajka to biszkopt będzie pulchniutki :-)

Masa naprawde dobra, i polewa ktora jest dodatkowo :tak::-)

Ja to zawsze na odwrot-mase robie sama a cisto gotowe kupuje, bo 3razy biszkopt mi wyszedla a potem juz nie i sie wkurzylam:wściekła/y:

Dzieki Klaudzia za porady co do wloskow-zastosowalam i kolorek pieknie sie przyjal:tak:. Tylko nie moge sie jeszcze przyzwyczaic, bo jak od ponad 10lat rozjasnialam pasemka i mialam balejerze, to teraz jednolity ciemny blond wyszedl tak ciemny, ze szok! Nie mialam nigdy tak ciemnych wlosow:szok:Ale to nic, pora na zmiane, a na wiosne zrobie cos innego:-)

Nie ma za co Aniu. Ciesze sie ze moglam pomoc :* :-)

reklama
dziewczynki mamy kolejna rozpakowana Listopadowke. Zapraszam na informacje o narodzinach :-D:-D:-D:-D

Jak ja Jej zazdroszczę!!!!!!! :cool2: Cleo miała termin jeden dzień po mnie.. :nerd:
a ja dziś w sklepie, duże zakupy galopem do domu, na trzecie piętro.. i tak trzy razy, właśnie zrobiłąm obiad, i lecę do sklepu... jak mi pozamykają sklepy w okolicy, to pojadę do Janek... ale brak mi wiary.. podbrzusze poczułam tylko jak 5 kg mąki targałam :-( no co za uparciuch :baffled:

Do góry